Golf VII 1.2 TSI 86 ili nesto drugo za 16.000€
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Golf VII 1.2 TSI 86
Ako se čoveku svidi Civic pregovaraću ja sa Deltom za cenu.
Tapatalk @ Desire 626
Tapatalk @ Desire 626
Posetite www.garaza.rs !
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ma pricacu i ja sa Goranom. Ali necu da smaram coveka, ako se samo raspituje "izdaleka".
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pa covek je ocigledno kupac, mislim ne bi placao rent-a-car i goriva za 500 km da testira neki auto eto tako.
A ne razumem taj fazon, sta kao kupce koji se interesuju "izdaleka" 'lade visokim cenama, pa niko ne kupuje ni auto "izdaleka" vec valjda zeli prvo da se raspita i vidi i proba auto a taj prodavac valjda treba njemu i auto i cenu da ucini primamljivom ili primamljivijom od konkurencije, ispada da mi treba da molimo prodavce da nam prodaju auto jer ako nismo de fakto dosli da ga kupimo bez da su oni rec progovorili sa nama vec samo da pitamo posto i kome da damo pare bolje da ni ne dolazimo jer ih smaramo.
Mislim sta ima lose u tome raspitivati se, covek hoce najbolje za svoj novac, ima nekoliko automobila u opticaju i vraca se u salon i po sto puta ako treba dok ne bude 100% siguran i ne odluci se za bas taj. Pa i ja sam ni sam ne znam koliko puta isao u salon i vise salona koji su radili tu marku i koliko dugo i na kraju sam kupio auto.
A ne razumem taj fazon, sta kao kupce koji se interesuju "izdaleka" 'lade visokim cenama, pa niko ne kupuje ni auto "izdaleka" vec valjda zeli prvo da se raspita i vidi i proba auto a taj prodavac valjda treba njemu i auto i cenu da ucini primamljivom ili primamljivijom od konkurencije, ispada da mi treba da molimo prodavce da nam prodaju auto jer ako nismo de fakto dosli da ga kupimo bez da su oni rec progovorili sa nama vec samo da pitamo posto i kome da damo pare bolje da ni ne dolazimo jer ih smaramo.
Mislim sta ima lose u tome raspitivati se, covek hoce najbolje za svoj novac, ima nekoliko automobila u opticaju i vraca se u salon i po sto puta ako treba dok ne bude 100% siguran i ne odluci se za bas taj. Pa i ja sam ni sam ne znam koliko puta isao u salon i vise salona koji su radili tu marku i koliko dugo i na kraju sam kupio auto.
Rad je stvorio čoveka, a nerad.......gospodina
Miljane, Ako si ovako i zenu trazio i birao, onda joj treba dodeliti orden za zivotno delo 

Izabrala ona njega.
TT
TT
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
gavran napisao: A ne razumem taj fazon, sta kao kupce koji se interesuju "izdaleka" 'lade visokim cenama, pa niko ne kupuje ni auto "izdaleka" vec valjda zeli prvo da se raspita i vidi i proba auto a taj prodavac valjda treba njemu i auto i cenu da ucini primamljivom ili primamljivijom od konkurencije, ispada da mi treba da molimo prodavce da nam prodaju auto jer ako nismo de fakto dosli da ga kupimo bez da su oni rec progovorili sa nama vec samo da pitamo posto i kome da damo pare bolje da ni ne dolazimo jer ih smaramo.

Hteo bih 2.0 120ks. Ovaj 1.5 deluje dosta tanak na papiru, dok ovaj 2.0 bas hvale svuda.gavran napisao:Sa kojim motorom planiras da probas Mazdu 3? 1.5 od 100ks ili 2.0 od 120ks
Bice da je takoHeinz napisao:Izabrala ona njega.

Da, ozbiljan sam kupac. Hocu da prvo odaberem auto (lista od top 3), pa cu onda da spustam cenu koliko moze. Problem je taj sto imam 25 godina, i kad odem u neku prodavnicu, ljudi misle da ih zezam. A po struci sam programer, pa mi outfit nije jaca strana, te im nije jasno koliko sam ozbiljan. Primetio sam da kad sam malo ostriji i kad ih malo ignorisem, onda promene misljenje. Fora je i sto mnogo lazu i pricaju razne gluposti, ali to je posebna tema koju cu pokrenuti kad se zavrsi izbor autagavran napisao:Pa covek je ocigledno kupac, mislim ne bi placao rent-a-car i goriva za 500 km da testira neki auto eto tako.

Hvala svima i za ponude oko pregovaranja, dobro ce mi doci u momentu kupovine.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Sto se Mazde tice, ja cekam svoju G120 i vozio sam je... Na papiru 120 ks iz 2l ne zvuci mnogo, ali to nije ni bitno koliko praksa. Pre svega, Mazda istice da je osnovna zamisao u vezi sa tim motorom da snaga bude kao na 1.6 motoru, obrtni momenat kao na 1.8, a potrosnja kao na 1.2. Sasavo i smelo, ali je postignuto. Razvoj snage je ujednacen, a rezerva se oseti u svakom rezimu voznje. 2.000 kubika je 2.000 kubika.
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Sad bas gledam auto, sve mi se vise dopada. Moracu da ga provozam da vidim kakav je. Jaca cena nego za Golfa ali videcemo da se to spusti 

- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Tesko se spusta Mazda. Rok isporuke ti govori o odnosu ponude i potraznje.
A proizvodnja u Japanu isto "malo" upliva na rok isporuke.
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Japan i Meksiko.
Fora je da je Mazda zapravo mali proizvodjac automobila. Nemaju oni kapacitet da nagruvaju koliko se trazi.
Fora je da je Mazda zapravo mali proizvodjac automobila. Nemaju oni kapacitet da nagruvaju koliko se trazi.
Benz se pravi u Meksiku, Dizel u Japanu, info od dilera.
Isti sam slučaj. Najgore iskustvo je iz Toyote Niš. Dva puta sam tamo išao i nabildani prodavac mi ni minut nije posvetio. Samo sačekaj, sad ću, izvini, evo ... I tako po pola sata. Na kraju daj mi telefon i mail pa ću sve da ti javim i nije se ni javio. Onoliki bezobrazluk nisam nigde video. Čak i da sam samo posmatrač mislim da ponašanje nije u redu.Miljankg napisao: Da, ozbiljan sam kupac. Hocu da prvo odaberem auto (lista od top 3), pa cu onda da spustam cenu koliko moze. Problem je taj sto imam 25 godina, i kad odem u neku prodavnicu, ljudi misle da ih zezam. A po struci sam programer, pa mi outfit nije jaca strana, te im nije jasno koliko sam ozbiljan. Primetio sam da kad sam malo ostriji i kad ih malo ignorisem, onda promene misljenje. Fora je i sto mnogo lazu i pricaju razne gluposti, ali to je posebna tema koju cu pokrenuti kad se zavrsi izbor auta![]()
Ja čitam na mnogo mesta na ovom forumu kako su prodavci bili ljubazni, dali neki popust itd. Ne znam sa kakvom pričom im prilazite. Ja iskreno kažem šta me zanima ali nema vajde.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
A ti ocigledno uopste ne pratis pricugavran napisao:Pa covek je ocigledno kupac, mislim ne bi placao rent-a-car i goriva za 500 km da testira neki auto eto tako.

Nije rec o njemu, vec o Darkovom drugaru.
On pazari Golfa - to je gotova prica. Za 15k nema ni Honde, ni Mazde.
BTW, nije on 500 km vozio samo da bi testirao auto, vec je spojio lepo i korisno. Odradio sta treba u tih 500 km i ujedno i odradio test.
Naravno da ce da 'lade boraniju koja ih smara, a nema nameru nista da kupi. Takvih je mali milion.Darko napisao:gavran napisao: A ne razumem taj fazon, sta kao kupce koji se interesuju "izdaleka" 'lade visokim cenama, pa niko ne kupuje ni auto "izdaleka" vec valjda zeli prvo da se raspita i vidi i proba auto a taj prodavac valjda treba njemu i auto i cenu da ucini primamljivom ili primamljivijom od konkurencije, ispada da mi treba da molimo prodavce da nam prodaju auto jer ako nismo de fakto dosli da ga kupimo bez da su oni rec progovorili sa nama vec samo da pitamo posto i kome da damo pare bolje da ni ne dolazimo jer ih smaramo.
Ko je ozbiljan - on ce da da konkretnu ponudu i manje-vise lako dodje do dogovora.
Kupovina auta je upravo to - kupovina auta. Trgovina. Cenkanje. Ponuda i kontra-ponuda. To je sve jedna lepa igrarija.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...