Enterijer automobila
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Re: Enterijer automobila
Meni je isto enterijer A4 baš kritičan, ne znam, ne bi mogao lako da kupim auto sa takvim enterijerom...
Ma daj, ima samo resetke spojene into je jedina slicnost.Floyd napisao:Meni je najveći problem A4 enterijera što liči na Passata, s tim da je centralni deo lepše rešen kod VW-a.
Sent from my m2 using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Kod passata prvi put u istoriji da ima tu neku zivinu enterijer u odnosu na a4.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Meni prosli ima bolji enterijer.
Vidi se da je zastareo, ali je zanimljiviji od novog, a i izdvajao se, za razliku od ovog, koji kao po sablonu da su sklepali.

Vidi se da je zastareo, ali je zanimljiviji od novog, a i izdvajao se, za razliku od ovog, koji kao po sablonu da su sklepali.

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Bravo Heroj, u rec.
Plus kod novog tona te mar ili kakve vec crne boje/laka..to privlaci otiske kao nenormalno. Pucao bih si u koleno.
Plus kod novog tona te mar ili kakve vec crne boje/laka..to privlaci otiske kao nenormalno. Pucao bih si u koleno.
Dobra sisa zlata vredi.
Kao i u C klasi ona osnovna piano black, tako i u novim VW-ovima, povraca mi se.
Jos kada vidim da neki to i dodatno naplacuju da ti stave, ubio bih se.
Sednem u 65k eura vrednu napucanu C klasu, sve puca od kvaliteta enterijera i onda spustim ruku i zalepim se za centralni deo, najezio sam se
Jos kada vidim da neki to i dodatno naplacuju da ti stave, ubio bih se.
Sednem u 65k eura vrednu napucanu C klasu, sve puca od kvaliteta enterijera i onda spustim ruku i zalepim se za centralni deo, najezio sam se

Ako nista drugo, duze ce ostati kao nov, bezacu od centralnog dela kao djavo od krsta 
Ali realno, jako los materijal koji nisam mogao da verujem da je opet usao u modu, crna sjajna plastiketina koja skuplja otiske i koja se nenormalno grebe.
Apsolutno nema ni jednu jedinu prednost kao materijal.

Ali realno, jako los materijal koji nisam mogao da verujem da je opet usao u modu, crna sjajna plastiketina koja skuplja otiske i koja se nenormalno grebe.
Apsolutno nema ni jednu jedinu prednost kao materijal.
kada sam pre 10 godina prvi put video pasatov novi enterijer razdusevio sam se, bio je zaista klasa za sebe.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ja i danas nemam bas nista protiv CC-a.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Slazem se sa oba posta u potpunosti 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ja sam verovatno rodjen u pogresno vreme ali meni se retko koji noviji auto i njihov enterijer svidja.Cak i da imam neke vece pare..bio bih u velikoj nedoumici koji nov auto da kupim.Instrument table postaju previse velike,ok treba da ima dosta opreme,funkcija ali je li to ne moze na manji prostor da se stavi.Meni sve to podseca na onaj homemade stajling koji mozemo videti s vremena na vreme na nasim ulicama.Naravno o ukusima se ne raspravlja.. ali meni je malo nezamislivo da je nekom lepse ovo

nego ovo

Problem je sto auto postaje multimedia centar..pa kad vidm lcd meni se povraca..

nego ovo

Problem je sto auto postaje multimedia centar..pa kad vidm lcd meni se povraca..
Onda si se rodio u nikad bolje vreme, te starudije su jeftine, jos uvek nisu egzotika, niti ih je skupo voziti, pa udri