Alfa Romeo Giulia
Re: Alfa Romeo Giulia
Kako nije spektakularno najbezbedniji, a izvesno i najdinamičniji auto u klasi? Za uložen novac i najperformantniji. Pritom cenovno gađaju donji deo ponude konkurencije.
Neće imati problema sa prodajom, ako i usluge budu zaokružene. Mi ovde malo sviramo q, svakako bih pre vozio ovu klotaru nego klot trojku ili ne daj bože neki Audi ili Merc.
Ta kola je jednostavno ne kupuju klot, nijedan od navedenih i tada to tek ima nekog smisla.
Tapatalk
Neće imati problema sa prodajom, ako i usluge budu zaokružene. Mi ovde malo sviramo q, svakako bih pre vozio ovu klotaru nego klot trojku ili ne daj bože neki Audi ili Merc.
Ta kola je jednostavno ne kupuju klot, nijedan od navedenih i tada to tek ima nekog smisla.
Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Sto se tice volana, jel se menja osecaj / "tezina" promenom moda voznje? Jel to uopste ima Alfa?
Na BMW-u je volan lagan u Comfort/ECO modu, ali zato je kod Sport(+) moda sasvim druga prica.
(Mada mi se osecaj za volanom malo vise svidja na E90, iskren da budem)
Na BMW-u je volan lagan u Comfort/ECO modu, ali zato je kod Sport(+) moda sasvim druga prica.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ja sam se oslonio na tvoje poređenje sa 159-kom. Meni nisi zvučao fasciniran deset godina novijim modelom, tj razlika bi morala biti izraženija i poboljšanje zbog zadnjeg pogona veće 

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Oni cenom gadjaju bmw i ostale, mislim da bi par iljada trebali dole da idu (jedino ako je Serdjo resio da se penzionise uskoro
) i da budu jedini non-premium sa zadnjim pogonom. Fino izgleda inace
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Review-om nije ni malo zvucao ubedljivoVelja napisao:Ja sam se oslonio na tvoje poređenje sa 159-kom. Meni nisi zvučao fasciniran deset godina novijim modelom, tj razlika bi morala biti izraženija i poboljšanje zbog zadnjeg pogona veće

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Menja se verovatno, ovo je bilo u Dynamic modu. Stvar navike je, kad Škodu mogu da vozim, vozio bih i ovo kudikamo bolje. Možda bi mi leglo sa vremenom.Delija napisao:Sto se tice volana, jel se menja osecaj / "tezina" promenom moda voznje? Jel to uopste ima Alfa?
BMW mi se ne sviđa kakav volan ima otkad su prešli na elektriku. Alfa ima(la) bitno bolji, za mene lično i moj ukus. Ne znači da bi se to i tebi sviđa, da se razumemo.
Ja volim da je kao karting, teško i da se otima na nagibu, da se momentalno oseti prelaz na klizav put. To retko koji auto ima danas.
Očigledno su napravili auto da svidi što većem broju ljudi. Ja nemam drugi izbor nego ili da se prilagodim ili da gledam nešto drugo. 159 me je očarala volanom i sedištima najpre. Kad sam je provozao počeo sam brojim pare jer je to to (za mene). Ništa drugo nema ovakav volan u segmentu koji me je zanimao, i kako stvari stoje, sa izbacivanjem serva je i ta priča završena. Mogu samo da žalim i kujem 159 u zvezde kada uzmem nešto sledeće.Velja napisao:Ja sam se oslonio na tvoje poređenje sa 159-kom. Meni nisi zvučao fasciniran deset godina novijim modelom, tj razlika bi morala biti izraženija i poboljšanje zbog zadnjeg pogona veće
Bar će mi biti manje teško da pređem u sledeći segment.
Tapatalk
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Brate, al ga pretera. Osećam na Civicu koji ima EPS kad predjem na klizav put...
Boringly average, but also perfect for school run mums
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
radio je svaba jako detaljan review giulije od 180ks (snimak traje oko sat, sa tim da testira i QV), kacio je floyd ovde na forumu pokusacu da nadjem, gde je volan detaljno istestirao u razlicitim modovima i dosao do zakljucka da nema razlika u modovima sto se volana tice.Delija napisao:Sto se tice volana, jel se menja osecaj / "tezina" promenom moda voznje? Jel to uopste ima Alfa?
PS evo snimka:
https://www.youtube.com/watch?v=fDcRdu3kHG0
Letva na struju je degradirala osećaj u volanu mnogo. Ja sam se ponadao da će bar u kolima gde je volan jedan od fokusa to biti bolje rešeno, međutim nije. Možda i tehnički nije izvodljivo, ko će ga znati.Ji 4Tze napisao:Brate, al ga pretera. Osećam na Civicu koji ima EPS kad predjem na klizav put...
Ako bude prilike treba da probaš jedan oldschool sportski volan pa proceni sam što ja (i mnogi drugi) tvrde da poređenja nema.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Alfa objasnila D segment.
Ne mogu da prestanem da se čudim pozitivnim člancima, više im se svidela nego meni. Ne mogu da dočekam da krene prodaja benzinaca da vidim gde su, šta su i gde sam tu ja sa matematikom i alternativama.
Ne mogu da prestanem da se čudim pozitivnim člancima, više im se svidela nego meni. Ne mogu da dočekam da krene prodaja benzinaca da vidim gde su, šta su i gde sam tu ja sa matematikom i alternativama.
Pa kad ti nisi vozio QV...
Mislim na civilnu verziju, a QV je ozbiljno pokidao, pogotovo ako se uzme u obzir koliki potencijal ima da se dalje unapređuje. Navodno testiraju već i GTA, ona mora biti 4x4 ako će dalje da nasviravaju taj V6.