Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Nije moglo da se uzme 170 KS 4x4 u kombinaciji sa automatskim menjacem.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Drugar ima karavan 4x4 170 ks sa dsg-om. Ovde ga je novog uzeo.
Sent from my Samsung Galaxy Tab 3
Sent from my Samsung Galaxy Tab 3
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Taj je noviji, ranije stvarno nisu mogle sve te tri stvari zajedno. U jednom trenutku su sklonili to ograničenje koje je i inače bilo vezano za konkurenciju unutar kuće a ne tehnološko.
Zanimljiv podatak i auto.
Ko god da ga uzme neće se zeznuti. Meni se baš sviđa, možda odem da ga pogledam.
Ko god da ga uzme neće se zeznuti. Meni se baš sviđa, možda odem da ga pogledam.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pored novog Superb-a stari ne bih mogao ni da pogledam, sve da ima sedista od neprcanog kengura.
Poslednja izmena od Delija u 15 Jul 2016, 11:04, izmenjeno 2 puta ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- starac vujadin
Odlična kombinacija. Superb karavan je pri tom sasvim lep karavan za razliku od limuzine. Ne bih pogledao Passat karavan u toj generaciju u odnosu na Superb.
- Delija
- Kontakt:
A koj' ce nekome karavan Superb kad je limuzina ogromna i ima ogroman gepek?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ako ništa drugo lepši je.
- Delija
- Kontakt:
Ruzni su i jedan i drugi za medalju.
Novi je 3 klase iznad kada je izgled u pitanju.
Novi je 3 klase iznad kada je izgled u pitanju.
- starac vujadin
Ko bi "normalan" kupio prethodni Superb limuzinu osim ako je ne dobije kao službeno vozilo ili rentirao?
Novi Superb je slabiji u enteruijeru od starog koji je imao nenormalno dobar i kvalitetan enterijer na nivou Audija. Štednja.
Novi Superb je slabiji u enteruijeru od starog koji je imao nenormalno dobar i kvalitetan enterijer na nivou Audija. Štednja.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- Delija
- Kontakt:
Pa ne bi valjda sada ponovo kupio stari pored novog?
Kupio bih novi, ali nema polovan, 4x4, 2013. godište za 18 hiljada. 
Uzgred, novi se skroz uklapa u stereotip, lep, nezanimljiv auto, stari je bar jedinstven, a kao karavan je čak i skladan, iako nije lep. Limuzina je strašno neskladna, tj. čitav auto izgleda kao da je i dizajniran od starta da bude karavan. Pre bih uzeo napucanu Octaviu u tom slučaju.
Na otvorenom sam stalno, što veći auto to mi je bolje, a sa ovom grdosijom može da se putuje porodično svetski. Umesto standardno avionom, mogu naredne 2-3 godine sa klincima da zujim po lokalu gospodski. Jedina mana mi je što se ova cifra opasno približava XF, ali sa druge strane cena registracije je pod kontrolom.

Uzgred, novi se skroz uklapa u stereotip, lep, nezanimljiv auto, stari je bar jedinstven, a kao karavan je čak i skladan, iako nije lep. Limuzina je strašno neskladna, tj. čitav auto izgleda kao da je i dizajniran od starta da bude karavan. Pre bih uzeo napucanu Octaviu u tom slučaju.
Na otvorenom sam stalno, što veći auto to mi je bolje, a sa ovom grdosijom može da se putuje porodično svetski. Umesto standardno avionom, mogu naredne 2-3 godine sa klincima da zujim po lokalu gospodski. Jedina mana mi je što se ova cifra opasno približava XF, ali sa druge strane cena registracije je pod kontrolom.
- Delija
- Kontakt:
Tebe bas svrbi zamena Alfe, ali ne znas bas sta hoces