2017 Porsche Panamera
Re: 2017 Porsche Panamera
Otvori za čaše su ružni i dalje. Menjac ovde izgleda ok.
Kakav je ovo kružić 10cm?ispred ručice menjača?
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Kakav je ovo kružić 10cm?ispred ručice menjača?
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Otvori su gadni, ko stalno ima flašicu unutra?
Možda neki volume

Isti gumb ima i pozadi
Možda neki volume

Isti gumb ima i pozadi
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
''Controls the infotainment system''
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
passenger napisao:Otvori su gadni, ko stalno ima flašicu unutra?
Možda neki volume
Isti gumb ima i pozadi
Mozes u konfiguratoru da odlucis da stavis neke "poklopce" i to neverovatno ali za dzabe je

Šta su oni stavili kao opciju 

Zadnjica fenomenalno izgleda, dok mi je napred onako..
Mislim da je ova cela srednja konzola magnet za otiske, i mene bi to licno izludjivalo
Mislim da je ova cela srednja konzola magnet za otiske, i mene bi to licno izludjivalo

Porsche ce sigirno ponuditi mikrofiber krpicu za uklanjanje otisaka za tricavih 200 Evricalegendica napisao:Mislim da je ova cela srednja konzola magnet za otiske, i mene bi to licno izludjivalo

- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Meni i nije baš toliko lepa koliko ljudi padaju u nesvest.
Mogu slobodno reći, u Poršeu su majstori photoshopa, silovanja fotografija i render izgleda - pa sa onakvom obradom i Yugo će izgledati vrhunski!
Već na ovima se vidi da ipak nije baš tako šljašteća:

Pozadi svetlosna grupa izgleda kao da je inspiracija bila sa Dodge modela (i poneka nove KIA).
Tako sam i za prethodnu balio na maksimalno napucane photo da bi mi uživo utisak bio ništa posebno (barem ne kao dok sam gledao slike).
Cena je baš visoka. Neki modeli skuplji i od Aston Martin Rapide što je apsurd. Po mom mišljenju P nema šta da traži pored njega. Maserati QPorte je veći auto, ali on mi je kao skulptura, umetničko delo. Briga me za gadgete i najnoviju elektroniku od raznih dobavljača, mislim na utisak o autu.
Nova Panamera sada ima "razvodnjeniji" dizajn, jeste lepša ali opet po mom mišljenju ne bih je pogledao pored ova 2 gore.
Od Porsche familije uvek pre 911!
Mogu slobodno reći, u Poršeu su majstori photoshopa, silovanja fotografija i render izgleda - pa sa onakvom obradom i Yugo će izgledati vrhunski!
Već na ovima se vidi da ipak nije baš tako šljašteća:
Pozadi svetlosna grupa izgleda kao da je inspiracija bila sa Dodge modela (i poneka nove KIA).
Tako sam i za prethodnu balio na maksimalno napucane photo da bi mi uživo utisak bio ništa posebno (barem ne kao dok sam gledao slike).
Cena je baš visoka. Neki modeli skuplji i od Aston Martin Rapide što je apsurd. Po mom mišljenju P nema šta da traži pored njega. Maserati QPorte je veći auto, ali on mi je kao skulptura, umetničko delo. Briga me za gadgete i najnoviju elektroniku od raznih dobavljača, mislim na utisak o autu.
Nova Panamera sada ima "razvodnjeniji" dizajn, jeste lepša ali opet po mom mišljenju ne bih je pogledao pored ova 2 gore.
Od Porsche familije uvek pre 911!
Pozdrav
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Meni se zadnji kraj bas svidja, jer me podseca na carreru 911 991
Napred kao i svaki porsche, unutra lepsi mi je bio predhodni sa dugmicima nego ovaj touch, ima da se prlja konzola (ali i za to su ismislili krpicu samo je pitanje koliko ce da naplate)
Cena je velika slazem se a pogotovo sto je posle bas da izgubi na vrednosti, da drzi cenu kao carrera e to bi vec imalo smisla
Ali ne brinem se ja, ima da se prodaje kao alva tako da za njih nema zime
Napred kao i svaki porsche, unutra lepsi mi je bio predhodni sa dugmicima nego ovaj touch, ima da se prlja konzola (ali i za to su ismislili krpicu samo je pitanje koliko ce da naplate)
Cena je velika slazem se a pogotovo sto je posle bas da izgubi na vrednosti, da drzi cenu kao carrera e to bi vec imalo smisla

Ali ne brinem se ja, ima da se prodaje kao alva tako da za njih nema zime

- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
^
za porse je bitno da jedna jedina prednost panamere u odnosu na 911 bude vise mesta nazad (i ostali komfor zadnje klupe). Ako u icemu drugom panamera pretekne 911 onda porse krece nizbrdo
za porse je bitno da jedna jedina prednost panamere u odnosu na 911 bude vise mesta nazad (i ostali komfor zadnje klupe). Ako u icemu drugom panamera pretekne 911 onda porse krece nizbrdo

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ruzne su mu ove felne, ali kako je dobar od nazad uf 

Ovo nije realan prikaz, a konfigurator vecine brendova je zesci krs, kao u paintu da je pravljen, Mercedes/Audi imaju mozda ok prikaz, ali daleko od ''in vivo'' kadrova.7footer napisao:Već na ovima se vidi da ipak nije baš tako šljašteća:
Pogledaj Panameru na par fotki ''uzivo'' koje sam iznad okacio i snimke, tu se najbolje vidi iako uzivo mora biti jos bolji.