2015 Volvo XC90
Re: 2015 Volvo XC90
Tema je najjaca i prevazilazi moje skromne intelektualne sposobnosti,te da mi nije Ivan iz NS objasnio tok diskusije,ja ne bih shvatio 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Heroj, T8 je hibrid, dakle puni se u vožnji
Ko Prius, plug-in mu daje samo opciju više.
Ne znam što ga porediš sa GLE kad je generacija iza?

Boringly average, but also perfect for school run mums
- nmaric1993
- Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
- Garaža: Volvo v40 1.9 TD
Aj da ubacim i ja malo ulja na vatru
A cekajte, ako je Volvo kineski, a pravi bolje proizvode ili = sa nemcima, zar to nije sramota za njih
Dakle vi svi bezite od kineskog (ne)kvaliteta a zapravo je bolji od nemackog

A cekajte, ako je Volvo kineski, a pravi bolje proizvode ili = sa nemcima, zar to nije sramota za njih

Dakle vi svi bezite od kineskog (ne)kvaliteta a zapravo je bolji od nemackog

Ne znam gde sam ja rekao ista drugacije?Ji 4Tze napisao:Heroj, T8 je hibrid, dakle puni se u vožnjiKo Prius, plug-in mu daje samo opciju više.
http://support.volvocars.com/en-CA/cars ... 51231db44a
Kada se puni, trosi samo gorivo, a ne moze da se napuni skroz ba gorivo, vec mora u struju.
GLE nije generacija iza, ako gledas da je prosli XC90 u generaciji sa prethodnim ML-om, ovaj je u generaciji sa ovim ML/GLE-om.
ML izasao 2011. godine, a XC90 izasao 2014. godine, poceo prodaju u 2015-oj.
Navedi mi jedan kriterijum po ]kom je GLE generacija iza?
Ako ti je lakse, X5 50i je takodje samo 3k eura skuplji od XC90 T8, samo je jos brzi, sa 450ks V8 motorom i 4.9s do 100.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Iza, stariji, predjašnji model.
Da, inače je najbolji reper kod poredjenja dva SUV ubrzanje. Baš ne smem da predjem ulicu na zebru, proleću suv-ovi kao pčele u letu.
Po meni gle je najružniji i dosadniji od svih. X5 je pojam za njega još od prve generacije. Valjda će nešto da promene, sramota da ga šije Volvo
Da, inače je najbolji reper kod poredjenja dva SUV ubrzanje. Baš ne smem da predjem ulicu na zebru, proleću suv-ovi kao pčele u letu.
Po meni gle je najružniji i dosadniji od svih. X5 je pojam za njega još od prve generacije. Valjda će nešto da promene, sramota da ga šije Volvo

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Meni je ML bio bezveze al od restilizacije GLE mi izgleda vrhunski. Prvo me odusevio GLE Coupe pa kad sam video da je na GLE njuska jako slicna to mi se mnogo svidelo.
Volvo mi jednostavno nije u toj ligi. Vrhunski auto sa kojim je Volvo napredovao ali opet jasno za lestvicu iza GLE, Q7, X5, Cayenne, RR Sport
Volvo mi jednostavno nije u toj ligi. Vrhunski auto sa kojim je Volvo napredovao ali opet jasno za lestvicu iza GLE, Q7, X5, Cayenne, RR Sport
- passenger
Da, da, imidž i motor za jurnjavu ga jebe. Neće ga Balkanac rado u svom dvorištu, sramota.
Nije sramota, privilegija je posedovati tako dobar auto. Al uvek postoji nesto jos bolje, prestiznije...
- passenger
Reče vlasnik hotela Prestiž - imidž 

2015 Volvo XC90
Gobline jesi li probao XC90 mozda? Cini mi se da si spominjao da ga poseduje neki dobar drugar?
Videh veceras jedan crni, bas mocna pojava, po meni mocnija pojava od Q7 od napred.
TT
Videh veceras jedan crni, bas mocna pojava, po meni mocnija pojava od Q7 od napred.
TT
- passenger
Nadam se da će ga neko uskoro probati. Više me zanima kvalitet materijala i udobnost od brzine i upravljivosti. Poslednji sportski model je davno završio karijeru kod Volvo-a, S60R/V70R, tako da se ne očekuje neki sportski duh.
Ne mogu da zamislim da neko divlja sa XC90 npr kroz grad, dok sa X5 bih rekao da je u kvaru ako vozi sporo

Ne mogu da zamislim da neko divlja sa XC90 npr kroz grad, dok sa X5 bih rekao da je u kvaru ako vozi sporo

Sta je pesnik hteo da kaze?passenger napisao:Reče vlasnik hotela Prestiž - imidž
@kabal, nisam ga vozio, samo sam sedeo u njemu. Ima ga drugar al ga jos nisam probao.
Q7 me pozitivno iznenadio, kad probam Volvo napisacu detaljnije poredjenje.
Poslednja izmena od goblin u 15 Jul 2016, 21:35, izmenjeno 1 put ukupno.
Mocniji je sa svih strana. Da sam kupac, morao bi ozbiljno da me razocara on i X5 pa da tek onda gledam Q7.Kabal napisao:Gobline jesi li probao XC90 mozda? Cini mi se da si spominjao da ga poseduje neki dobar drugar?
TT
Vozio sam X5, a sedeo u Q7 i pre bi izabrao X5.
TT
TT
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Treba da se provozate u nekom hibridu pa posle da pričamo.
Za mene je sve što se pogoni na čisto benzin ili naftu isto sr... samo lepše upakovano.
Hibrid je prosto next level
Plug-in hibrid i ne mora da može da se vozi samo na struju jer nije električno vozilo, tako da te kilometraže koje deluju malo nisu uopšte zabrinjavajuće.
Za mene je sve što se pogoni na čisto benzin ili naftu isto sr... samo lepše upakovano.
Hibrid je prosto next level

Plug-in hibrid i ne mora da može da se vozi samo na struju jer nije električno vozilo, tako da te kilometraže koje deluju malo nisu uopšte zabrinjavajuće.
Poslednja izmena od Ji 4Tze u 15 Jul 2016, 21:53, izmenjeno 1 put ukupno.
Boringly average, but also perfect for school run mums