Ljubitelji satova?
Re: Ljubitelji satova?
Pa i to je fotka
drugacije je uzivo, 20 na 18 izgleda dobro na ruci. Cak i 20/20 nekad. Na 16 su dosta retke, osim submarinera nisam nigde video.

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Scuderia napisao:Al' koliko mi je jaka 20 to 16mm narukvica ovako sa fotki.Ne znam kakva je uzivo.
Odlična. Bukvalno najbolji deo sata, taj tapering je fenomenalan ko i cela narukvica. Inače su mi Roleksi najveće razočarenje uživo. Mislim na običan Sub i Datejust, izgledaju kao satovi od max. 1000e.
Ja uopste ne volim Rolex kao brend, mozda zvuci ludo, ali pare za njega bi dao samo zbog te narukvice. Srecom tu je Davosa za 600-800e, 20-18mm, bice nekad
A jos i vlasnici koji poseduju oba kazu da ne izvaljuju cemu tolika razlika u ceni, pogotovo kada je izrada u pitanju.
Bas se secam komentara za Davosu da je sat od ~1000e koji vise izgleda kao duplo skuplji sat, a submariner sat od 8k koji izgleda duplo jeftinije.

Bas se secam komentara za Davosu da je sat od ~1000e koji vise izgleda kao duplo skuplji sat, a submariner sat od 8k koji izgleda duplo jeftinije.
Meni su Rolex Daytona i YM2 fenomenalni ali Rolex mi nije favorit medju brendovima.
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
Rolex je fenomen u casovnicarakoj industriji.
@scuderia pa kako blize da ti opisem nego slikano sa mojim telefonom na mojoj ruci
Sent from my iPhone using Tapatalk
@scuderia pa kako blize da ti opisem nego slikano sa mojim telefonom na mojoj ruci

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma salim se, al' nagledao sam se takvih fotki, zato sam i napisao da me zanima uzivo, golim okom.

Dobar zeleni

Dobar zeleni

Odes kod Petrovica i isprobavas i razgledas do mile volje. Vrlo su usluzni.
Dobro vise sam entuzijasta nego potencijalni kupac, ali hvala za tip. 

Nema veze koji su motivi, lepo je videti/osetiti uzivo.
Floyde, koliko je ona Omega sto si postavio?
TT
TT
- Uroš S.
Petroviću je tagprice oko 2-2.5x na USA cene sa dostavom za Rolex. Bar ono iz izloga. 12000€ je Datejust koji je na Jomashopu 4500$.
Datejust 4.500$? Jesi li ti siguran?
Nisu mu tako naduvane cene, evo ja pratim Daytonu posto planiram kupovinu uskoro.
Nisu mu tako naduvane cene, evo ja pratim Daytonu posto planiram kupovinu uskoro.
- Uroš S.
http://www.jomashop.com/rolex-mens-watch-116200wso.html
Ovaj čini mi se, ima godinu dana. Znam da sam posle pogledao na jomashopu. Možda je bio na dodatnom popustu na sajtu, ali ni ovo nije daleko. Cena ovde je bila oko 1.500.000,00 din.
Ovaj čini mi se, ima godinu dana. Znam da sam posle pogledao na jomashopu. Možda je bio na dodatnom popustu na sajtu, ali ni ovo nije daleko. Cena ovde je bila oko 1.500.000,00 din.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Pa ženski nakit je jeftinoća pored ovog muškog 

Boringly average, but also perfect for school run mums
Bogami zene kad krenu sa brendiranim dijamantima... mada se slazem da je "muski nakit" (satovi) generalno skuplji.
@urose, nesto mi je ovo na jomashop-u mnogo jeftino. Koliko je precizan i proveren izvor?
Ili da se mozda ne radi o nekim polovnjacima u mint stanju, ili starijim verzijama... ima li neka caka?
@urose, nesto mi je ovo na jomashop-u mnogo jeftino. Koliko je precizan i proveren izvor?
Ili da se mozda ne radi o nekim polovnjacima u mint stanju, ili starijim verzijama... ima li neka caka?