Dobro veče
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Re: Dobro veče
Ako je džabe i Hyundai je Velji mio 

I Čehoslovačka se digla na noge?
- maxer
Ne, ona je odavno digla noge 

Juce sam banuo pravo u rat. U stan sam usao u 8, u 9 su mostovi vec zatvoreni.Geza napisao:Ovo je ili najgluplji pokušaj državnog udara ili najambiciozniji poduhvat svih vremena. Šaka vojnika sa sa dvocifrenim brojem oklopnih vozila i par aviona i helikoptera pokušava da zbaci vladi koja otvoreno podržava terorističke snage u susednoj državi. Pri tom, državni udar se izvodi u petak uveče kada se većina mladih nalazi u kafićima, restoranima ili negde na otvorenom, ne prekidaju se internet veze, ne prekida se TV program, nema vođe puča. Kontrola situacije je nikakva je se radi stihijski - zatvoreni mostovi kroz koje se odvija saobraćaj, zatvoreni trgovi na kojima se nalaze Erdoganove pristalice... Podrške od strane kompletnog vojnog vrha nema, kao ni od Erdoganovih protivnika. Sve je jako traljavo izvedeno, a moglo je biti rešeno za kratko vreme da je Erdogan odmah uhapšen.
Jutros je sve normalno, od ranog jutra se dzogira uz obalu i voze bicikli.
Lazanskog sam voleo da citam dok se nije izjasnio (izlupetao) u slucaju "helikopter" i o tome kako je "jaka" turska armija.
Erdogan ce biti jaci nego ikad, sekularna drzava ce nestati, a polako se sprema teren i za novu drzavu na jugoistoku (zasto bi inace drzao zivog Odzalana, buduceg predsednika)?
- maxer
De si bre pučisto
... već smo se zabrinuli za tebe 

Ja samo znam da ljudi koje poznajem u Istanbulu (bave se svojim porodicnim poslovima) su veoma ogorceni na Erdogana i jedva cekaju da mu vide ledja. Kazu da sa svakim danom njegove vladavine, Turska ide korak unazad.
Što mi ovo nešto poznato...
Ako je njima dobro... Ko zna, možda je ovo samo početak.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Poslednji izbori kada je Erdoan jos vise ucvrstio svoju vlast, odrzani su u vreme praznika koji je bio vezan na dane vikenda.member napisao:Ja samo znam da ljudi koje poznajem u Istanbulu (bave se svojim porodicnim poslovima) su veoma ogorceni na Erdogana i jedva cekaju da mu vide ledja. Kazu da sa svakim danom njegove vladavine, Turska ide korak unazad.
Turisticke agencije su nudile jednu besplatnu kartu uz jednu kupljenu.
Siromasni (i neobrazovani) su ostali i izasli na izbore.
Ostali su se lepo popakovali, pa za male pare otisli kojekuda, sto po lokalu sto po Evropi.
Kada ih je oduvao na izborima, svi su kao nesto pizdeli i bili ljuti, kako je to moglo da se desi?
Kada sam ih pitao jesi glasao - nisam. A zasto nisi - pa bili smo tu i tu....
E, kad ste takvi magarci, nemojte da se cudite sto su vasu buducnost uzeli cobani u ruke.
P.S. Hvala cika Maxer
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
maxer napisao:Ne, ona je odavno digla noge

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Zuzazu...
To je tacno,ali ajmo reci i da su ljudi koji imaju malo pameti u glavi u manjini. I oni nista ne mogu da promene. I dalje vecinu cine nepismeni koji jasu na magarcima. Otprilike ista stvar ko u Bosni/Srbiji.
To je tacno,ali ajmo reci i da su ljudi koji imaju malo pameti u glavi u manjini. I oni nista ne mogu da promene. I dalje vecinu cine nepismeni koji jasu na magarcima. Otprilike ista stvar ko u Bosni/Srbiji.
- maxer
zuzazu napisao:P.S. Hvala cika Maxer

Kakav lukav potezzuzazu napisao:Poslednji izbori kada je Erdoan jos vise ucvrstio svoju vlast, odrzani su u vreme praznika koji je bio vezan na dane vikenda.
Turisticke agencije su nudile jednu besplatnu kartu uz jednu kupljenu.
Siromasni (i neobrazovani) su ostali i izasli na izbore. ...

Tačno su znali šta će da urade ovi koji imaju kintu (da kažemo - obrazovaniji sloj koji ga ne podržava) ... zajebali su ih samo tako!

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Obrazovaniji koji padaju na takve petparačke fazone i nisu baš nešto pametni.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
I meni. Ujutru onako bunovan nikad nisam siguran da li je na onom posteru preko puta Erdogan ili neko drugi.Velja napisao:Što mi ovo nešto poznato...

Sent from mTalk
Širim haos!