17000 na kredit. A i taj usrani DPF me zeza. Juce sam sreo jednog lika koji je zamenio dizel Golf 7 za benzinca jer mu se u gradu non stop sjebavao DPF.
@Markoni: Ti imas 2.0 TDI jel ti se pali DPF? Koliko je kostao servis za Golfa ako si uradio
Ne znam stvarno sto se dize frka oko tog DPF. Vozim MK6 1.6TDI sa istim, svako jutro na posao, lasta-genex autoputem u spicu kreni stani pa nikad problema. Doduse uvek ga ispostujem kada krene regeneracija, tj. ne gasim auto dok je u toku. Cekam minut dva i to do sada 10-tak puta za 40k predjenih ;-) Auto ne treba mrcvariti i nikakvih problema.
Ja kada sam kupovao bilo je ili MK7 1.2tsi ili MK6 1.6TDI polovni naravno, ali iskljucivo kupljeni ovde od prvog vlasnika. Toliko sam imao love. Odlucih se za sesticu staru 2 godine jer tako najmanje gubim novca ;-)
Kod mene se palila regeneracija 3x recimo u zadnjih par hiljada km. Mislim da sa NISovim gorivom cesce radi regeneraciju, ali to jos treba da proverim.
U principu me bole uvo jer je u garanciji jos 2 godine. Ako do tad rikne neka menjaju. Svakako i mene smara taj rezim kada upali DPF, jer onda nastavim nepotrebno auto jos da vozim. Jutros odradjen servis.
Kod mene je daleko od toga. I kada se auto vozi agresivnije cesto pali regeneraciju. U principu zavisno od stila voznje regeneraciju pali izmedju 500 i 800 km. E sad, nekada se pokrene u toku nekog puta pa retko ko i provali da se radi, a nekada u gradskoj voznji kada se primeti po povisenom ler-gasu i povecanoj potrosnji.