Golf VII 1.2 TSI 86 ili nesto drugo za 16.000€
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: Golf VII 1.2 TSI 86
Ali nudi ludu opremu za taj novac, nema sta nema za 13.900e.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Cisto sam napomenuo informativno, ceed je sjajan auto.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
ako dolazim na leto i ako dolazim kolima, dam ti ja moj Cee'd na 2 dana pa ga testiraj (ako ne uzmeš auto do tada i ako uzimaš u obzir Cee'd).
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Oprema sto ide uz kiu
POPIS OPREME – EURO EDITION paket:
SIGURNOST: vazdušni jastuci za vozača i suvozača (suvozačev sa mogućnošću isključivanja), bočni vazdušni jastuci, bočne vazdušne zavese, ESC - sistem
za elektronski nadzor stabilnosti vozila sa sigurnosnim dodacima: TCS – el. sistem kontrole proklizavanja pogonskih točkova, VSM - Vehicle Stability
Management, HAC - Hill Start Assist Control, ABS - sistem protiv blokiranja točkova kod kočenja, EBD - elektronska raspodela kočione sile, BAS -
automatsko pojačavanje sile kočenja, disk kočnice napred i pozadi, imobilizator - elektronska blokada protiv pokretanja motora, automatsko
zaključavanje vozila u vožnji, prekid dovoda goriva i automatsko otključavanje vozila u slučaju sudara, sigurnosne dečje brave nazad, ISOFIX -
pričvršćivanje dečijeg sedišta nazad, sigurnosni pojasevi sa limitatorom zatezne sile podesivi u tri tačke, indikator neprivezanog pojasa za prednja i
zadnja sedišta, zadnje svetlo za maglu, treće kočiono svetlo, prednja svetla za maglu, zadnji parking senzori
UDOBNOST: dvozonski automatski klima uređaj (FATC) sa hlađenjem pregrade ispred suvozača, pregrada sa osvetljenjem na suvozačevoj strani,
daljinsko centralno zaključavanje sa sklopivim ključem i alarmom, automatsko paljenje svetala, vozačevo sedište podesivo po visini, progresivni servo
upravljač podesiv po visini i dubini, merač spoljne temperature, digitalni sat, reostat - podešavanje intenziteta osvetljenja armaturne ploče, putni
računar sa komandama na upravljaču, tempomat i limitator brzine sa komandama na upravljaču, radio/CD/MP3 audio sistem sa 6 ugrađenih zvučnika (2
visokotonska) i komandama audio uređaja na upravljaču, USB, AUX i iPod priključak za audio uređaj, UVO informacioni sistem sa kolor Touch Screen
ekranom 4,3“, kamera za vožnju unazad sa prikazom slike na displeju audio uređaja, Bluetooth – sistem za bežično telefoniranje sa komandama na
upravljaču, Premium paket (bruč upravljača, ručica menjača i ručica ručne kočnice presvučeni kožom, hromirane unutrašnje ručice vrata i dugme ručne
kočnice, hromirani umetci na ručici menjača), Flex Stear - sistem podešavanja upravljača zavisno od željenog načina vožnje, električno pokretana
prednja i zadnja stakla sa funkcijom za automatsko spuštanje i podizanje i zaštitom protiv uklještenja, Shift Indicator - M/T indikator promene stepena
prenosa, podna konzola sa pregradom, držačem za čaše i naslonom za ruku, krovna pregrada za naočare i dodatno osvetljenje u kabini, umetci od
hroma i aluminijuma u unutrašnjosti, štitnici za sunce sa ogledalom na vozačevoj i suvozačevoj strani, nasloni za glavu podesivi po visini, zadnja klupa
sklopiva i deljiva u odnosu 60:40, upozorenje nivoa tečnosti za pranje vetrobranskog stakla, osvetljenje prtljažnika, Battery Saver - automatsko
isključivanje električnih potrošača pri zaključavanju vozila, rezervni točak manjih dimenzija sa alatom
SPOLJAŠNJOST: 16'' aluminijumski naplatci sa pneumaticima 205/55 R16, LED dnevna svetla, električno podesiva i grejana spoljna ogledala u boji
karoserije, ručice vrata u boji karoserije, projekcijska prednja svetla, dnevna svetla, zadnji krovni spojler, hromirani rub maske motora, hromirani
nastavak izduvne cevi, tonirana stakla, zadnji brisač i grejač stakla
- passenger
''prednja i zadnja stakla sa funkcijom za automatsko spuštanje i podizanje i zaštitom protiv uklještenja''
Kod mene radi na suvozačevoj strani, kod mene ne baš,zamalo mi izlomi ruku
Kod mene radi na suvozačevoj strani, kod mene ne baš,zamalo mi izlomi ruku

@!GOR
Tako je i kod mene, kada je regeneracija u toku auto lepi za sedište
Sent from my LG-D802
Tako je i kod mene, kada je regeneracija u toku auto lepi za sedište

Sent from my LG-D802
Kia je poput onih kineskih telefona ima sve živo od opcija, a sve polovično radi ili ne radi :-D
Sent from my LG-D802
Sent from my LG-D802
- passenger
hahaa tako nešto.
Mada je sve rešivo u garanciji, ali me mrzi da ostavljam auto u servis i uzimam drugi, odem na granicu da sredjujem papire za taj zamenski auto, posle kad je moj gotov opet na granicu da vraćam papire za zamenski, pa vraćaj auto u servis itd... a morao bih par sitnica da sredim u garanciji, al ništa nije hitno.
Mada je sve rešivo u garanciji, ali me mrzi da ostavljam auto u servis i uzimam drugi, odem na granicu da sredjujem papire za taj zamenski auto, posle kad je moj gotov opet na granicu da vraćam papire za zamenski, pa vraćaj auto u servis itd... a morao bih par sitnica da sredim u garanciji, al ništa nije hitno.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Danas probao na vrlo kratko 1.6 TDI 110 ks u A3 - vuce se kao slina.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
kako, pa to je legendaran motor? 

Boringly average, but also perfect for school run mums
Jbg sa svoča na rolex veliki je skok, ne vraca se lako.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
A jbg, to "vuče ko ludo" samo nekome ko je probao posle nečega atmosferskog sa 1600 i manje kubika.
U poređenju sa 328iDelija napisao:Danas probao na vrlo kratko 1.6 TDI 110 ks u A3 - vuce se kao slina.

Prešao sam par hiljada km sa tim motorom u G7 i Oktaviji i meni je ok. Nije neko ludilo ali završava posao.
Za C segment treba minimum 150 ks da bi imao osmeh na licu.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
I u poredjenju sa 1.4 TFSI 150 ks, koji kosta nekih 500 evra manje.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...