Grčka
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Day Walker
Re: Grčka
Hvala. Iznasao 2 puta koja predlazu navi i gmpas.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Dobro si ovo rekao, lepše plaže za slikanjeivica122 napisao:Ja se vratio sa Zakintosa. Za 2 nedelje nismo videli oblak. Vreme odlično, ali previše vlage kao u Turskoj. Preko noći temperatura jedva padne nešto malo, a peškiri na terasi ujutru vlažni. Čim ih ogreje sunce, suvi za par minuta. I ukratko, lepo ostrvo, vodu nikad topliju nisam gazio u Grčkoj. Gerakas i Banana su plaže gde smo najviše puta bili, peščane, sa dosta plićaka, super za kupanje. Neko poređenje bi bilo- bolje plaže nego na Krfu, grad Krf lepši i veći od Zantea. Lefkada ima lepše plaže od svih za slikanje, na Zakintosu je najbolje kupanje, Krf najlepši grad, Lefkas najgori od sve dece, ali dovoljno simpatičan za ubijanje vremena uveče.
Jedina plaža koja po lepoti parira plažama Lefkade je Navagio

Inače, kako zna da bude topla voda ove godine i nije bila toliko.
Do evije 7 putarina samo u grckoj. Plus one standardne. Sad ima putarina kad se skrene za Glifu. I to samousluzna. Ubacis u korpicu 2,5e i rampa se podize. Ko nema moze da ga duva. Dranje, na suvo.
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ljudi, sta je ono u MK, korov po pola metra usao na "AP" ???
Dzungla pored puta... to nije poseceno deceniju... ako vozis levom ne znas sta te ceka iza krivine.... Pa ono, desna za vozenje.... aaaalo rodjaci.... samo da prezivim do granice.

- Day Walker
Vratih se, lako sam nasao. Put je ok. U par delova ima kratera od zemljotresa pa treba biti oprezan.
Lepa je Porto Katziki, talasi su bili dobre veicine, izlomih se po plicaku, ne mozes izaci iz vode
Gledao sam spasioca na delu, neko dvoje su talasi olupali o stene, jedva ih decko izvukao, jer su talasi bili dosta jaki u tom delu.

I opaka mahina

Lepa je Porto Katziki, talasi su bili dobre veicine, izlomih se po plicaku, ne mozes izaci iz vode

Gledao sam spasioca na delu, neko dvoje su talasi olupali o stene, jedva ih decko izvukao, jer su talasi bili dosta jaki u tom delu.

I opaka mahina

Brzine idu u H-a !!!

- Day Walker
Nikakav filter, nista, sve je prirodno.
Brzine idu u H-a !!!

- Day Walker