Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Grčka

Post od Day Walker »

Izlet sa Krita do Santorinija 120€ po osobi...

Bio sam danas do Milos plaze.. Jbm ti sveeee koja zabit. Dusu sam ispustio u povratku. Lepo za videti, okupati se i to je to.
Nije nesto na sta bih se rado vratio.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Re: Grčka

Post od Markoni »

Ja sam na tu plazu isao brodicem, ali nije mi bilo nesto wow. Kapiram da je gotivno za kampovanje ili tako nesto.

Tapatalk Post
Korisnikov avatar
jocas
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:09
Garaža: Mazda CX-5 2.0 AWD 2022.

Post od jocas »

Svrati na Pefkuliju, lepa velika plaža vez gužve, ispred Agios Nikitasa. Kola slobodno ostavi na onom proširenju na magistrali.
Ispred nje je onaj vidikovac sa kog je baš lep pogled.
Slika
http://lefkas.net/pefkoulia-beach/
http://www.all-about-lefkada.com/beaches/pefkoulia.php#
Mi smo tamo proveli par lepih dana. Ima i onaj divlji deo gde se nekad naređaju kamperi.
Korisnikov avatar
speedy stikis
Reactions:
Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27

Post od speedy stikis »

perfiko napisao:Pa kako mogu da budu talasi sa obe strane?
Kada sam bio na Kritu, aku su bili talasi na severu, odlazili bi na jug. Doduše uvek je bila hladnija voda na plažama na jugu.
@speedy stikis
Jesi li bio na Elafonisiju?
Bili smo na Elafonisi juce, plaza je stvarno lepa, ali hladna voda plitka, svi se nesto slikaju u plicaku (ja licno volim gde mogu da plivam, ronim)
Obisao sam za 2 dana 350km i sever i jug da nadjem gde mogu da se kupam lepo ali se je bilo hladno i vetrovito,prvi dan bila crvena zastava...
Pricali smo danas sa nekim grcima najavili su kao bolje vreme od sutra, tako da nam se zadesilo izgleda losije vreme tj vertovitije ali sta da se radi :D
Ne gubim nadu :)

BTW
Danas smo napokon nasli neku plazu gde nema talasa i gde je topla voda u zalivu kod Chania :klanjamse:
Korisnikov avatar
rade74
Reactions:
Pridružio se: 31 Mar 2013, 17:29

Post od rade74 »

Day Walker napisao:Izlet sa Krita do Santorinija 120€ po osobi...

Bio sam danas do Milos plaze.. Jbm ti sveeee koja zabit. Dusu sam ispustio u povratku. Lepo za videti, okupati se i to je to.

Presao to isto brdo 4 puta u toku dana :)

Sent from mTalk
Korisnikov avatar
petarboj
Reactions:
Pridružio se: 19 Mar 2013, 16:47

Post od petarboj »

speedy stikis napisao:Pomagajte ljudi :)

Dosli smo na Krit (naravno kolima :D ) u Chania smo smesteni :)

Ali vec dva dana vetar ubija, talasi, hladno more... :glavomuzid:

Napravio sam vec na ostrvu 300km ali nema nigde gde mozes da se kupas lepo tj da uzivas

Plaze jesu lepo ali mi se u opste ne svidjaju za kupanje

Ne znam u cemu je problem svi su mi Krit izhvalili ali meni nije bas nesto sto me ostavlja bez daha :glavomuzid:

Dajte neku ideju, predlog gde da se ide?
mi kad smo bili, a bilo je isto par dana talasa svuda, isli smo te dane na ovu plazicu:
https://goo.gl/maps/ZjF5kq2xHTx
mala, zabacena, lepa. kul je sto nije bilo talasa kad su svuda bili nenormalni. a i blizu ti je. probaj onaj halumi giros sa kozijim sirom a bez mesa, meni je kul :)

a osim toga ovo obavezno:
https://goo.gl/maps/EzNJW5s4VBx
a i ovo je kul:
https://goo.gl/maps/XLes9sGXNot
s jedne strane more, s druge reka i slatka voda 10 stepeni hladnija. jedino se tesko prilazi. te tri su mi nekako ostale u secanju :)
Korisnikov avatar
speedy stikis
Reactions:

Post od speedy stikis »

petarboj napisao: mi kad smo bili, a bilo je isto par dana talasa svuda, isli smo te dane na ovu plazicu:
https://goo.gl/maps/ZjF5kq2xHTx
mala, zabacena, lepa. kul je sto nije bilo talasa kad su svuda bili nenormalni. a i blizu ti je. probaj onaj halumi giros sa kozijim sirom a bez mesa, meni je kul :)

a osim toga ovo obavezno:
https://goo.gl/maps/EzNJW5s4VBx
a i ovo je kul:
https://goo.gl/maps/XLes9sGXNot
s jedne strane more, s druge reka i slatka voda 10 stepeni hladnija. jedino se tesko prilazi. te tri su mi nekako ostale u secanju :)

Hvala :sesir:

Bili smo danas bas Marathi pa smo presli na Loutraki tu mi je jos lepsa plaza, bas je cool topla voda nema talasa, zaliv cool skroz

Elafonisi to smo vec bili, napisao sam vec utiske :)

Preveli icicemo ovih dana sigurno do nje, najavili su od sutra lepse vreme pa se nadam da se ce biti jos bolji provod :D

Nisam znao za taj giros, probacu ga. Imas neki preporuku gde je dobar da se proba? :)
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

Ako mogu ja , a da nije giros? :)
Po povratku sa Falasarne, najbolja Grčka salata koju sam ikada jeo, sve u kombinaciji sa nekim malim ribicama (sardine, šta li su :nemampojma: )

Slika

Imaš i finu plažu Bali istočno od Rethimna.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
speedy stikis
Reactions:

Post od speedy stikis »

Moze naravno :doubleup:
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Ako oces na balos obavezno plati brodic koji je tipa 20e po osobi. Vozi se 10 km teskim makadamom na kom te i sa rentakarom zao automobila pa izbijes na vrh neke planincine pa opala do dole peske. Nije problem toliko spustiti se kolko je penjanje haos, moze magarac kao ispomoc 8e.
Poslednja izmena od ftj u 19 Jul 2016, 21:05, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Meni je to najbolja plaza, pogled kada dolazis do nje nikoga ne ostavlja ravnodusnim

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Korisnikov avatar
speedy stikis
Reactions:

Post od speedy stikis »

blaugrana napisao:

Meni je to najbolja plaza, pogled kada dolazis do nje nikoga ne ostavlja ravnodusnim

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Meni je Milos vrhunska plaza i za slikanje tj pogled od gore i za plivanje
To sto nema kafice puno ljudui meni samo jos jedan plus

PS pogoto giros u Daltonu u Lefkasu mmmmm :)

ftj napisao:Ako oces na balos obavezno plati brodic koji je tipa 20e po osobi. Vozi se 10 km teskim makadamom na kom te i sa rentakarom zao automobila pa izbijes na vrh neke planincine pa opala do dole peske. Nije problem toliko spustiti se kolko je penjanje haos, moze magarac kao ispomoc 8e.
Krenuli smo vec prvi dan na Balos tj prvo smo otisli na Falassarna pa je bila crvena zasta pa aj kao da vidimo dalje sta ima, dosli smo do makada (mada sam cuo price jos od pre da je uzas put ) i kao sledeci dan ne moram odmah 1. dan na krenem ali mislim da kolima necu da idem, da sam renta car pa cepaj a posto samo dosli svojim (btw nov auto nije ni mesec dana star) necu da ga cimam po tome, ako i uopste odlicim da odemo ...
Korisnikov avatar
vvti vlada
Reactions:
Pridružio se: 18 Okt 2015, 15:38

Post od vvti vlada »

Slika

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
vvti vlada
Reactions:
Pridružio se: 18 Okt 2015, 15:38