Koji senzacionalisticki naslov i tekst - nekom pao mrak na oci jer su klinci pravili stetu pa uzeo stvar u svoje ruke
Ne podrzavam, jer su deca od 12-13 godina u pitanju, ali isto tako sumnjam u sadrzaj teksta - verovatno je pala koja zasluzena sljaga i to je to.
BTW, gomilu puta sam vidjao kako roditelji "opravdavaju" svoju decu koja pravi stetu drugima "ma to je dete, pusti ga" umesto da oni prvi svoje debilno dete "propuste kroz sake".
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Koji senzacionalisticki naslov i tekst - nekom pao mrak na oci jer su klinci pravili stetu pa uzeo stvar u svoje ruke
Ne podrzavam, jer su deca od 12-13 godina u pitanju, ali isto tako sumnjam u sadrzaj teksta - verovatno je pala koja zasluzena sljaga i to je to.
BTW, gomilu puta sam vidjao kako roditelji "opravdavaju" svoju decu koja pravi stetu drugima "ma to je dete, pusti ga" umesto da oni prvi svoje debilno dete "propuste kroz sake".
Ovo je sustina. Uopste ne sporim da klinci nisu pravili gluposti, i da za to trebaju da budu kaznjeni.
Medjutim , meni nikada nije palo na pamet da dignem ruku na tudje dete, cak ni da vicem. Desavali su se problemi sa klincima, ali uvek zovem roditelje da sa njima pricam. Sa detetom ja niti imam pravo da se raspravljam, niti dete moze ponekad sa hvati da je pogresilo.
Ne dao Bog, da moju decu neki imbecil kao ova dvojica maltretira. Krvi bi mu se napio.
A šta bi radio nekim klicima da su ti bacilii kamne na auto?
Nisi imao prilike da vidiš koliko su pojedini današnji klinci drski i bezobrazni.
Ne može svako i svaki put da se uzdrži.
Žalosna je činjenica da običan građanin nema zaštitu od takvih stvari.
Poslednja izmena od samo polako u 21 Jul 2016, 14:59, izmenjeno 1 put ukupno.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...