Dobro veče
Re: Dobro veče
Teško da ta statistika stoji.
Tapatalk
Tapatalk
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ma nije samo sve u sansi i verovatnoci, ima nesto i u atmosferi i osecaju nemira... I da predupredim komentar, ne, ne mislim da je to ovde kako treba i da smo mi ovde bolji nego tamo
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Pa da, to je i poenta tih napada, a ne kolicina. Al ako je ta atmosfera onda teroristi pobedjuju.
Slazem se da za porodice poginulih nema utehe.
Slazem se da za porodice poginulih nema utehe.
Bas to, sanse su male ali ne mozes to lako smetnuti sa uma.
Pride svugde obezbedjenje bude pojacano i to je vise nego ocigledno.
Prosle nedelje aerodrom u Briselu ko vojna baza. Nije se ulazilo na glavni ulaz vec od pozadi kroz garazu pa 4 sprata peske onom spiralom namenjenom za automobile. Rendgeni i na ulasku na aerdrom mada ne skeniraju svakog. A na desetine vojnika.u punoj ratnoj opremi dok u garazi imaju bar 30 vojnih kamiona, verovatno ako treba da evakuisu aerodrom.
Za desetak dana treba da idem u Minhen, onda na nedelju dana u Pariz, pa naravno da je malo neprijatan osecaj iako su mi statistike jasne.
Pride svugde obezbedjenje bude pojacano i to je vise nego ocigledno.
Prosle nedelje aerodrom u Briselu ko vojna baza. Nije se ulazilo na glavni ulaz vec od pozadi kroz garazu pa 4 sprata peske onom spiralom namenjenom za automobile. Rendgeni i na ulasku na aerdrom mada ne skeniraju svakog. A na desetine vojnika.u punoj ratnoj opremi dok u garazi imaju bar 30 vojnih kamiona, verovatno ako treba da evakuisu aerodrom.
Za desetak dana treba da idem u Minhen, onda na nedelju dana u Pariz, pa naravno da je malo neprijatan osecaj iako su mi statistike jasne.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Sad čitam da je ovo neki neonacista a ne mudžahedin. Planiram odlazak baš u Nemačku ali ne plaši me ovo. Došlo je doba da ovo svugde može da se desi.
sent from MS Lumia 640 LTE using TT Classic
sent from MS Lumia 640 LTE using TT Classic
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
kaže svedok,Pulp Fiction napisao: Skins, a puca ispred Meka na ''bele'' ljude?
Kako god, totalno sra*e.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Imamo srece sto zivimo u Srbiji gde ni za nas same zivot ne vredi nista tako da kada bi sutra neki ID ludak pobio 100 Srba to bi u svetu odjeknulo kao cena paprika na pijaci u Bangladesu. Tako da apsolutno nemaju interesa da nas rokaju. Ovako ubiju par zapadnjaka i odmah Je suis zapadnjak.
Da samo nas jebe sreca sto smo medju prvima po smrti od srcanog udara, medju prvima po saobracajkama, medju prvima po broju pusaca, po korupciji itd itd.
Eto bar po terorizmu smo mirni fala bogu(i to sad, ako bi racunali teroristicke akcije na kosovu onda jbg).
Eto bar po terorizmu smo mirni fala bogu(i to sad, ako bi racunali teroristicke akcije na kosovu onda jbg).
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ne pricamo o tome nego o ter napadima ID. Ostalo je neka druga tema.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ovako nekakoOgi napisao:Imamo srece sto zivimo u Srbiji gde ni za nas same zivot ne vredi nista tako da kada bi sutra neki ID ludak pobio 100 Srba to bi u svetu odjeknulo kao cena paprika na pijaci u Bangladesu. Tako da apsolutno nemaju interesa da nas rokaju. Ovako ubiju par zapadnjaka i odmah Je suis zapadnjak.

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Sad treba da se zatvorim u kucu i da ne izlazim. Verovatnoca da cu naleteti na klinefeltera koji reseta u meku je ista kao i da mi neko u fejes klare prepreci put i da me upuca.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Strah je i poenta.
Nažalost ima pomalo efekta. Na moj posao već počinje sve ovo da utiče veoma negativno.
Tapatalk
Nažalost ima pomalo efekta. Na moj posao već počinje sve ovo da utiče veoma negativno.
Tapatalk
Prodavca u McDonaldsu ? 
Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ima raznih ludaka... Tako je i Brejvik zbog muslimana pucao na svoje Norvežane.Pulp Fiction napisao:Pa zar ovi novinari nisu malopre rekli, barem kod nas da je ID već prihvatila odgovornost i da šeruju snimke...
Skins, a puca ispred Meka na ''bele'' ljude?
Ђенерал Јанковић