Ljudi da probam da objavim ovde jer nemam Facebook, Batajničkom drumu, kod Agacije, (firma), viđen nečiji odrastao Rotvajler. Gladan, žedan... Ko može da šeruje, ko ima Facebook... Jutros viđen prvi put kod nadvožnjaka. Ja ne mogu da ga primim privremeno, moj pas ima epilepsiju. Hvala!
Tetka koja zivi pored mene ima 3 macke, mozda i 4, ne znam vise. E sad, svaki dan skupljam njihova govna sa mog travnjaka, pa me zanima ima li neko sredstvo koje mogu da naprskam a da odbija macke mirisom. Ili da kupim psa. Ili da zovem tetku svaki dan da skuplja govna po dvoristu.
Markoni napisao:Tetka koja zivi pored mene ima 3 macke, mozda i 4, ne znam vise. E sad, svaki dan skupljam njihova govna sa mog travnjaka, pa me zanima ima li neko sredstvo koje mogu da naprskam a da odbija macke mirisom. Ili da kupim psa. Ili da zovem tetku svaki dan da skuplja govna po dvoristu.
Tapatalk Post
Ja sam imao taj problem kad sam imao dvorište u starom stanu. Prijavim ženi koja čuva mačke i ona mi da neki zeleni gel (ne znam ime) koji sam stavljao po malo svuda po dvorištu. Više nisu kenjale tu.