Auto sijalice
Re: Auto sijalice
Znam,pricam o ovim zadovoljnim musterijama 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
+1Stjepa napisao:Ti imas taj fetis sa sijalicama?![]()
Uzivas li podjednako u menjanju sijalica u stanu?
Ako hoces mogu da te predlozim savetu stanara moje zgrade da menjas po hodniku kako koja pregori.

Moram priznati i mene je zarazio, gledam sijalice da izmenjam i šta da nabudžim

Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
http://www.auto-osvetljenje.com/Xepoj87 napisao:Znam,pricam o ovim zadovoljnim musterijama
@Stjepa - koji si modul stavio kod sebe u poziciju? Da li ovaj modul sa 68dioda može da se koristi kao daylight?
pročitao celu temu, ali još uvek nisam nčisto sam sa sobom šta da uradim.
U kratkom vremenu su mi crkle obe sijalice oborenih svetala, pa sam na benz.pumpama kupio neke no name,samo nek svetle. H1
Pa bih hteo da kupim i ugradim neke malo kvalitetnije. da li neko zna gde u NS ima da se kupi Philips Xtreme i po kojoj ceni? Našao sam ih preko neta u nekom auto shopu u BG,cena je 3500din. što mi deluje malo skupo,al nema veze,ako je to to! A s druge strane, razmišljam da dodam još malo €€€ pa da ugradim xenone? Da li ima neko koga biste preporučili u NS i okolini ko ugradjuje xenone? od tih xenona me najviše odbija što ima brdo raznih prozvodjača, jedni valjaju a drugi ne valjaju i sve tako u krug! 4300K ili 6000K ?
Auto ima farove sa sočivima.
Šta je najbolja opcija za vožnju noću po kiši? Znate ono,odsjaj asfalta, refleksija, s običnim sijalicama je pravo mučenje!
U kratkom vremenu su mi crkle obe sijalice oborenih svetala, pa sam na benz.pumpama kupio neke no name,samo nek svetle. H1
Pa bih hteo da kupim i ugradim neke malo kvalitetnije. da li neko zna gde u NS ima da se kupi Philips Xtreme i po kojoj ceni? Našao sam ih preko neta u nekom auto shopu u BG,cena je 3500din. što mi deluje malo skupo,al nema veze,ako je to to! A s druge strane, razmišljam da dodam još malo €€€ pa da ugradim xenone? Da li ima neko koga biste preporučili u NS i okolini ko ugradjuje xenone? od tih xenona me najviše odbija što ima brdo raznih prozvodjača, jedni valjaju a drugi ne valjaju i sve tako u krug! 4300K ili 6000K ?
Auto ima farove sa sočivima.
Šta je najbolja opcija za vožnju noću po kiši? Znate ono,odsjaj asfalta, refleksija, s običnim sijalicama je pravo mučenje!
philips crystal vision halogene, boje 4300K, h1 set sa 2 pozicije su ti u altiosu 2300din za par...
razmisli o tome...
razmisli o tome...
heh, razmišljam, ali još ništa nisam odlučio.
Sve više naginjem ka ugradnji xenona, jer kako čujem i čitam, pala im je cena drastično- to me kopka po glavi!
Sve više naginjem ka ugradnji xenona, jer kako čujem i čitam, pala im je cena drastično- to me kopka po glavi!

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nisam protiv xenona, čak šta više, planiram i ja da ih ugradim, ali sa projektorima. Međutim, ako je noviji auto, a far dobro projektovan, dobra sijalica može znatno da poboljša stvar pa da xenoni realno i nisu potrebni. Danas to još prolazi, ali ko zna za godinu-dve, možda će praviti problem na tehničkom ili će panduri zezati zbog toga. Zato, ako nije stvarno potrebno, ja sam uvek za varijantu neke kvalitetnije sijalice.
Posetite www.garaza.rs !
plus odlazak preko grane, ne boli te glava sa obicnim sijalicama. xenon hoce jace sijati, ali sto kaze trojanac pitanje je koliko ti treba jace...
-
- Banned
- Pridružio se: 30 Maj 2012, 18:55
Stavio je modul sa 13 dioda. 68 i 42 nema vise na stanju i nece ih biti. Lose su se pokazale.nixa napisao:@Stjepa - koji si modul stavio kod sebe u poziciju? Da li ovaj modul sa 68dioda može da se koristi kao daylight?

Čujemo se uskoro!

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Treba mi preporuka za podesavanje ksenona.
Naknadno su ugradjeni pre dve godine. Sada se cini da jedan baca previsoko, a drugi nisko.
Dakle, ko to moze da proveri, namesti, relativno brzo, za pristojne pare.
Jos ako moze preko racuna da se plati... (nije obavezno)
Naknadno su ugradjeni pre dve godine. Sada se cini da jedan baca previsoko, a drugi nisko.
Dakle, ko to moze da proveri, namesti, relativno brzo, za pristojne pare.
Jos ako moze preko racuna da se plati... (nije obavezno)
Bilo koji tehnicki pregled, casti ih za pivo
Upravo tako.
Nemaju cenu za takvo nesto,pa ti nece nista ni traziti,ja sam ih castio 200 kinti...
Nemaju cenu za takvo nesto,pa ti nece nista ni traziti,ja sam ih castio 200 kinti...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Bio, kazu da je redovna cena 200 dinara
Nisu uspeli nista da urade. Srafili, zatezali, bla, bla... ne mogu da ga podignu na liniju. Nisu hteli da siluju da ne sje*u nesto.
Kazu da idem kod onog sto im je ugradjivao ksenone ili nekoga ko zna sta radi

Nisu uspeli nista da urade. Srafili, zatezali, bla, bla... ne mogu da ga podignu na liniju. Nisu hteli da siluju da ne sje*u nesto.
Kazu da idem kod onog sto im je ugradjivao ksenone ili nekoga ko zna sta radi

Pa onda ti nisu rastelovani farovi,nego je nesto sjebano