Dobro veče
Re: Dobro veče
Za IT nema problema, povlacenje ljudi u kuce donosi vece prihode net-u. Svet se menja velikom brzinom, a sta ce ispasti ko zna..
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Skiner iz priče svedoka je iz TC.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Floyd napisao:U bratsku RusijuMilos napisao:Minhen je prelep grad,ali u potpunosti se slazem sa tobom,samo van Evrope.
Ja kad sam bio tamo Kavkazci su napali stanicu metroa...valjda bese samoubica, zaboravio sam.
Tuda nisam prolazio cesto, za godinu dana sam prosao mozda dva puta, ako sam jednom igrom slucaja cekao metro.
O tome covek ne razmislja dok...ne krene kuci sa posla

Naravno, aktiviranje bilo kakvog ekploziva u ovakvog gomili ne bi imalo nekog smisla. Bilo bi poginulih i ranjenih, ali bi ucinak bio mnogo manji nego da je masa malo rastresitija.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ma ovde da se neko upuva malo strašnije bilo bi čupavo.
Ovde dovoljno da bacis petardu, viknes bomba i sami ce se poubijati pokusavajuci da pobegnu.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ništa bolje nego da ustaneš u pola 7 i pravac u more 

Bolje je da ustaneš u 4 i stigneš na ručak tamo, ako ideš kolima. 
Tapatalk

Tapatalk

Ništa bolje od jutarnjeg kupanja. Em je more čisto i sveže, em nema tinejdžera koji prave gužvu na ulazu.
Švabe voze bicikle i trče. More sam za nas nekoliko

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
@Floyd
Ja ti rekoh da si mator
Ja ti rekoh da si mator

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pa realno jesam čim vozim SUV i sviđa mi se 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Dzabe sam drkao taj unutrasnji deo felne - posle 2 nedelje je na prednjim tockovima opet blagi uzasDelija napisao:Hoce to tako, ali samo na reklamiUroš S. napisao:kupi Sonax covece, nafajtas i posle 3 min isperes ogoli i kljesta do boje skroz.
Prskao sam nekoliko puta (prskao, cekao 3-4 minuta, pa ispirao i onda ponovo) i potrosio pola boce + 600 din na zetone i na kraju sam ipak morao i krpom da brisem / ribam + ostaju fleke po diskovima jer su oni vruci pa se na njima osusi odmah. Doduse, to se skine odmah kocenjem. Takodje, posle curi ljubicasto sranje iz delova koji su nepristupacni i koji ne mogu dobro da se operu / isperu.
Ali taj unutrasnji deo izgleda nije pran otkad je kupljen auto i pogotovo na prednjim felnama je upekao nenormalno. Sonax + kompresor bukvalno nista nisu mogli da skinu bez ribanja - skinulo se nekih 95%, a onih 5% moze tek kad se skinu tockovi. Kazem - sav sam se isekao jer ima jedva par cm izmedju unutrasnjeg zida felne i diska.
Napominjem da spoljasnji deo felne uopste nije bio mnogo prljav - pran auto pre nedelju dana, a nije bilo kise u medjuvremenu i opet se Sonax ni na tom delu nije proslavio. Da li ga je*e mozda vosak - ne znam.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
U poslednje vreme, posle voznje novijih "priustivih" automobila, sve vise ljudi kaze da je ocekivalo vise od tog nekog motora, sa XXX konja.
Da li to narodu rastu ocekivanja iz godine i godinu, pa ocekuju da ce automobili biti sve brzi, ili postoji trend slabljenja automobila (eko norme i sta vec), nameran ili ne?
Odnosno: Da li je subjektvino ili objektivno?
Da li to narodu rastu ocekivanja iz godine i godinu, pa ocekuju da ce automobili biti sve brzi, ili postoji trend slabljenja automobila (eko norme i sta vec), nameran ili ne?
Odnosno: Da li je subjektvino ili objektivno?