Crna Gora kolima
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: Crna Gora kolima
Ma ok, sumnjivi su bili. A isto ti CH, CG... Jedno slovo levo desno...
Boringly average, but also perfect for school run mums
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Svakom normalnom policajcu ili graničaru u CH je normalno sumnjivo 525 konja u crnoj S klasi sa srpskim tablama. Mene yebavali sa crvenim Fokusom SRB table na granici sa Lihtenštajnom, kamoli tebe sa tim autom
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Šta uraditi... 
Voleo bih da proba to u CH, gde i živi

Voleo bih da proba to u CH, gde i živi
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Off topic
Ima i kod njih podosta ograničenih i zatucanih, svakako. Na to dodati i njihovo "tradicionalno viđenje ostatka sveta" i sve je na svom mestu. Mislim na germanske zemlje.
Moj drug bivši profesionalni sportista (bio u USA) doživeo sličan tretman.
Šta njih briga odakle nekome novac? Ako sam snalažljiv u nečemu i npr. zgrnem ogromne pare preko interneta/IT, sporta čega već treba da idem Puntom po EU da ne bih bio sumnjiv?
Mogu i ja da budem arogantan pa da prokomentarišem kako ni meni nije jasno odakle njima toliki standard u tim zemljicama? Da im nije industrija jača od JPN, USA, DE kada su tu negde ili čak bolji sa standardom...
Off topicpassenger napisao:Off topic
Svakom normalnom policajcu ili graničaru u CH je normalno sumnjivo 525 konja u crnoj S klasi sa srpskim tablama. Mene yebavali sa crvenim Fokusom SRB table na granici sa Lihtenštajnom, kamoli tebe sa tim autom
Ima i kod njih podosta ograničenih i zatucanih, svakako. Na to dodati i njihovo "tradicionalno viđenje ostatka sveta" i sve je na svom mestu. Mislim na germanske zemlje.
Moj drug bivši profesionalni sportista (bio u USA) doživeo sličan tretman.
Šta njih briga odakle nekome novac? Ako sam snalažljiv u nečemu i npr. zgrnem ogromne pare preko interneta/IT, sporta čega već treba da idem Puntom po EU da ne bih bio sumnjiv?
Mogu i ja da budem arogantan pa da prokomentarišem kako ni meni nije jasno odakle njima toliki standard u tim zemljicama? Da im nije industrija jača od JPN, USA, DE kada su tu negde ili čak bolji sa standardom...
Pozdrav
I meni to smeta i pisao sam o tome. To sto je neko mlad i ima lovu pa zbog toga je automatski osumljicen, samo govori o nesposobnosti policije (obavestajaca uglavnom) i njihovom trazenju igle u senu.
Kod nas je taj "sindrom" cak i izrazeniji, ne samo kod policije vec i kod naroda generalno. Kad i kad dobro znaju cime se bavis, od cega zivis i znaju da od legalnog posla mozes sebi priustiti neke stvari... isto te obelezavaju kao kriminalca cim se malo izdvojis iz mase.
Npr. meni zbog toga prija BD posto sta god radio, kako god trosio svoj novac... jednostavno ne mozes nikome da bodes oci poston uvek oko sebe ima gomilu onih koji trose daleko vise i nikome ne upadas u oci sta god uradio.
Ali mi je onda nejasno da odes u CH nannjihov standard i njima upada u oci auto koji tamo moze da priusti ogroman procenat obicnih fakultetski kvalifikovanih radnika.
Kod nas je taj "sindrom" cak i izrazeniji, ne samo kod policije vec i kod naroda generalno. Kad i kad dobro znaju cime se bavis, od cega zivis i znaju da od legalnog posla mozes sebi priustiti neke stvari... isto te obelezavaju kao kriminalca cim se malo izdvojis iz mase.
Npr. meni zbog toga prija BD posto sta god radio, kako god trosio svoj novac... jednostavno ne mozes nikome da bodes oci poston uvek oko sebe ima gomilu onih koji trose daleko vise i nikome ne upadas u oci sta god uradio.
Ali mi je onda nejasno da odes u CH nannjihov standard i njima upada u oci auto koji tamo moze da priusti ogroman procenat obicnih fakultetski kvalifikovanih radnika.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Prešli mi granicu.Gužva sa CG strane,zbog kamiona koji vuku drva ka Srbiji.
Sony Xperia Z3
Sony Xperia Z3
Ja sam sad bio na dva dana. Imao sam neprijatnu situaciju, zaustavio me pandur kad sam izleteo iz krivine. Imao je kod sebe radar ali jednostavno nije ni stigao da me snimi jer sam odmah legao na kočnicu.
Zaustavlja me i ja se spremio na turu pitanja i savet usporite, međutim obrt kaže da je očitao brzinu 77km/h (išao sam oko 95km/h) I da je kazna 50 eura i da moram da uplatim u lokalnoj pošti. Ja sad tu normalno može li neka opomena itd i tako teče razgovor i ja tu kažem da ako mi napiše kaznu da mi se ne isplati da nastavljam put ka moru jer sam došao samo na vikend gde on mrtav ladan kaže "kakvi ste vi Srbi, miči mi se sa očiju, bedo, za 50 evra da se vraćaš, hoćeš li ja da ti dam za džeparac"
To mi je utisak letovanja. Ostali utisci nije toliko puno, dobro rešenje sa kružnim tokom između bečića i budve, tivat neverovatan, voda topla, vreme lepo. Na putu malo vozila.
Gornji Milanovac - Sutomore malo preko 6h i potrošnja 8.11 TNG.
Još jedan utisak akva park (barem po mraku) izgleda dobro i tobogani su prilično veliki.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Zaustavlja me i ja se spremio na turu pitanja i savet usporite, međutim obrt kaže da je očitao brzinu 77km/h (išao sam oko 95km/h) I da je kazna 50 eura i da moram da uplatim u lokalnoj pošti. Ja sad tu normalno može li neka opomena itd i tako teče razgovor i ja tu kažem da ako mi napiše kaznu da mi se ne isplati da nastavljam put ka moru jer sam došao samo na vikend gde on mrtav ladan kaže "kakvi ste vi Srbi, miči mi se sa očiju, bedo, za 50 evra da se vraćaš, hoćeš li ja da ti dam za džeparac"
To mi je utisak letovanja. Ostali utisci nije toliko puno, dobro rešenje sa kružnim tokom između bečića i budve, tivat neverovatan, voda topla, vreme lepo. Na putu malo vozila.
Gornji Milanovac - Sutomore malo preko 6h i potrošnja 8.11 TNG.
Još jedan utisak akva park (barem po mraku) izgleda dobro i tobogani su prilično veliki.
Realno, ne znam kakav ti je utisak, ja bih se pokrio usima i cutao.
Uspeo si da se izvuces, kako tako.
Uspeo si da se izvuces, kako tako.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Utisak mi je da se obratio drsko i da je slagao da je izmerio brzinu a nije.
Ali da Crnogorac kaže nekom da je beda. Šta je on? Norvežanin? 

Gospodin što vreba iza žbuna 

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Kakva priča... Nisi se lepo organizovao, da jesi, naleteo bi na nekog pristojnog pandura 

Boringly average, but also perfect for school run mums

Izašao si sa 95 iz krivine, na auto-forumu se to mora osuditi

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Pa dobro on je pandur i moze mu se, mogao si i da mu ga suknes pa da te privede. Mene je kod spensa pri rutinskoj kontroli poceo da smara vrsnjak u uniformi pa se i zandarmi stvorili ni zbog cega.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk