Stvarno sramota na koji ti je nacin oprostio kaznu. Trebao si kao pravi Srbin da mu kazes: Ja beda daj pet kazni da platimhavijer napisao:Ja sam sad bio na dva dana. Imao sam neprijatnu situaciju, zaustavio me pandur kad sam izleteo iz krivine. Imao je kod sebe radar ali jednostavno nije ni stigao da me snimi jer sam odmah legao na kočnicu.
Zaustavlja me i ja se spremio na turu pitanja i savet usporite, međutim obrt kaže da je očitao brzinu 77km/h (išao sam oko 95km/h) I da je kazna 50 eura i da moram da uplatim u lokalnoj pošti. Ja sad tu normalno može li neka opomena itd i tako teče razgovor i ja tu kažem da ako mi napiše kaznu da mi se ne isplati da nastavljam put ka moru jer sam došao samo na vikend gde on mrtav ladan kaže "kakvi ste vi Srbi, miči mi se sa očiju, bedo, za 50 evra da se vraćaš, hoćeš li ja da ti dam za džeparac"
To mi je utisak letovanja. Ostali utisci nije toliko puno, dobro rešenje sa kružnim tokom između bečića i budve, tivat neverovatan, voda topla, vreme lepo. Na putu malo vozila.
Gornji Milanovac - Sutomore malo preko 6h i potrošnja 8.11 TNG.
Još jedan utisak akva park (barem po mraku) izgleda dobro i tobogani su prilično veliki.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Послато са GT-S7582 уз помоћ Тапатока