Crna Gora kolima
Re: Crna Gora kolima
Šta znam tamo sam prisutan zadnjih 30god svakog leta i nisam imao neprijatnosti. Doduše zadnjih 20god smo u svom smeštaju pa nisam merodavan kao turista u pravom smislu.
Jedino su brata pre par god.bukvalno istresli iz gaća na granici. I njega i auto. Jedini razlog vidim u tome što je Golf išao 4.put za CG u kratkom vrem.periodu pa su nešto posumnjali. Jbg ćale i keva išli maja,ja juna,moji opet jula i njega istresu avgusta.
A što se tiče ove fore s radarom drugara su tako nahvatali pre 10ak god. i platio je nešto "po dogovoru"
t
Jedino su brata pre par god.bukvalno istresli iz gaća na granici. I njega i auto. Jedini razlog vidim u tome što je Golf išao 4.put za CG u kratkom vrem.periodu pa su nešto posumnjali. Jbg ćale i keva išli maja,ja juna,moji opet jula i njega istresu avgusta.
A što se tiče ove fore s radarom drugara su tako nahvatali pre 10ak god. i platio je nešto "po dogovoru"
t
Gobline do jaja si, voleo bih da budem kao ti i provodim tako vreme.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Pošto skoro svake godine provodim vreme i u CG i u Grčkoj, mogu da kažem da CG tu nema šta da traži po pitanju mora - količina plaža, dostupnost, gužva, parking... Na svakoj lokaciji na kojoj sam bio u Grčkoj je daleko bolja situacija po tim parametrima. Još obično imaš i da biraš istočnu/zapadnu orijentaciju plaže, pa možeš drastično da promeniš doživljaj ako sa jedne strane duva vetar. Nema nikakve veze sa parama i sa planiranjem odmora. Ove godine sam prešao 1600km po lokalu u CG, tako da nisam neko ko je zakucan na jednom mestu. I još sam bio u predsezoni kad je manja gužva.
Jednostavno po pitanju mora - lošija destinacija. Može da bude bolje po pitanju noćnog života ali to me apsolutno ne zanima, na moru pogotovo. Ima CG nekih drugih prednosti ali to nije more i plaže, a to je za mene definicija letnjeg odmora.
Jednostavno po pitanju mora - lošija destinacija. Može da bude bolje po pitanju noćnog života ali to me apsolutno ne zanima, na moru pogotovo. Ima CG nekih drugih prednosti ali to nije more i plaže, a to je za mene definicija letnjeg odmora.
Slazem se sa svime sto si napisao.
Za vikend je Zlatibor okupiran u potpunosti. Beograd se preselio ovde. Haos ružno, bolje reći odvratno.
Ovi što se vraćaju iz Budve, kažu da je tamo opsadno stanje od gužve i naroda. Od Jaza do Budve putuju i po ceo sat. U Budvi se parking ne može naći. Opet je voda prljava, vlada stomačni virus sa temperaturom.
Ovi što se vraćaju iz Budve, kažu da je tamo opsadno stanje od gužve i naroda. Od Jaza do Budve putuju i po ceo sat. U Budvi se parking ne može naći. Opet je voda prljava, vlada stomačni virus sa temperaturom.
U BD jeste guzva, generalno na celom primoriju.
Juce sam se iz Ulcinja (Velike plaze) do BD vozio ravno 2h (75km), katastrofa.
Mada sto se vode tice tu nema zamerki. Svakodnevno obilazim razne plaze i situacija je skroz OK.
Famozne viruse u mom okruzenju isto ne primecujem (imam 2 male dece).
Inace isao sam u novi akva park u mogu reci da je fantastican, kacicu slike kasnije.
Juce sam se iz Ulcinja (Velike plaze) do BD vozio ravno 2h (75km), katastrofa.
Mada sto se vode tice tu nema zamerki. Svakodnevno obilazim razne plaze i situacija je skroz OK.
Famozne viruse u mom okruzenju isto ne primecujem (imam 2 male dece).
Inace isao sam u novi akva park u mogu reci da je fantastican, kacicu slike kasnije.
Montenegro nadmasio Monte Carlo.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Montenegro bogtevideo 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Jebete ga ko kauboj konja
Stvarno bi BD mogla da resi malo taj problem sa sabracajem, mada ko zna put moze se preko planine od Jaza do Budve, duzi put malo, ali bar ne sedis u autu u guzvi.

Stvarno bi BD mogla da resi malo taj problem sa sabracajem, mada ko zna put moze se preko planine od Jaza do Budve, duzi put malo, ali bar ne sedis u autu u guzvi.
Jedne god.sam morao preko brda iz pravca Tivta do Kotora jer je kolona bila od starog grada u Kotoru pa pored pumpe i dalje skroz kroz tunel do druge strane brda. Jeste da je ventilacija u tunelu radila ali nisam se upuštao jer je zagušljivo i dok vozila idu a ne dok mile.
Mislim da bi neki nadvožnjak za pešake kod starog grada rešio stvar jer kolaps nastaje kad uplovi kruzer njih 1000 počne da izlazi i prelazi pešački koji je ustvari Jadranska magistrala. A svako malo uplovi neki i eto kolapsa. Budu tu saobraćajci i regulišu prelaske da ne bi bilo totalnog zagušenja ali problem ostaje.
t
Mislim da bi neki nadvožnjak za pešake kod starog grada rešio stvar jer kolaps nastaje kad uplovi kruzer njih 1000 počne da izlazi i prelazi pešački koji je ustvari Jadranska magistrala. A svako malo uplovi neki i eto kolapsa. Budu tu saobraćajci i regulišu prelaske da ne bi bilo totalnog zagušenja ali problem ostaje.
t
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Promaših temu.
Gobline, extra ti je Harli
.
Gobline, extra ti je Harli

Hvala ;-)