Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
http://www.youtube.com/watch?v=4nTaHNoTm_Q
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Kad je kanula kaša kanula mi suza 

Boringly average, but also perfect for school run mums
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Leptejebo, kakav bolid 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Dragi Dijego...
https://www.youtube.com/watch?v=Egk0v_bGqVs

https://www.youtube.com/watch?v=Egk0v_bGqVs
Širim haos!
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Odluka je pala, krećem u ozbiljno vežbanje
Trenutno stanje je 129kg i kondicija nula. Tj nije da je nema, mogu da iznesem na inat po 2 kutije od 30kg na drugi sprat, ali mi posle presedne.
Uplatio sam trenera, sutra uplaćujem teretanu i dobijam jelovnik, pa krećemo u radne pobede
Razlozi su čisto materijalne prirode, stiglo mi tonu košulja koje sam poručio i sve mi knap ili tesne. Debeljanu, nećeš ga više majci šetati u istim farmerkama i dve košulje

Uplatio sam trenera, sutra uplaćujem teretanu i dobijam jelovnik, pa krećemo u radne pobede

Razlozi su čisto materijalne prirode, stiglo mi tonu košulja koje sam poručio i sve mi knap ili tesne. Debeljanu, nećeš ga više majci šetati u istim farmerkama i dve košulje

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
U lidlu kupio ovo

Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока

Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Mene smorilo da trcim u krug na stadionu, pa sam presao sam na setaliste.
Prednost je sto je lepse trcati pored mora i sto imam 2 jace uzbrdice po 500m koje moram da savladavam. Mana je sto se trci po betonu i sto moram da ustajem ranije dok nema guzve (oko 6:30h).
Za sad odrzavam distancu od oko 7km (malo duze) ali idem cesce na trcanje, sad je to 5 puta nedeljno a mislim da cu uvesti bas svakodnevno posto mi bas prija i osecam se cudno kad ne odradim jutarnji futing.
Jedino sto mislim da bi trebao malo da korigujem tempo, ranije sam drzao jaci tempo tako da cu ga vec od sledeceg treninga pojacavati posto bas imam prostora jel mi trening pada lagano, bukvalno kao setnja.
Evo ih podatci sa sata

Prednost je sto je lepse trcati pored mora i sto imam 2 jace uzbrdice po 500m koje moram da savladavam. Mana je sto se trci po betonu i sto moram da ustajem ranije dok nema guzve (oko 6:30h).
Za sad odrzavam distancu od oko 7km (malo duze) ali idem cesce na trcanje, sad je to 5 puta nedeljno a mislim da cu uvesti bas svakodnevno posto mi bas prija i osecam se cudno kad ne odradim jutarnji futing.
Jedino sto mislim da bi trebao malo da korigujem tempo, ranije sam drzao jaci tempo tako da cu ga vec od sledeceg treninga pojacavati posto bas imam prostora jel mi trening pada lagano, bukvalno kao setnja.
Evo ih podatci sa sata

Evo ga novi video:
Kakav debil
Par postova iznad.
Vladapetr napisao:Odluka je pala, krećem u ozbiljno vežbanjeTrenutno stanje je 129kg i kondicija nula. Tj nije da je nema, mogu da iznesem na inat po 2 kutije od 30kg na drugi sprat, ali mi posle presedne.
Uplatio sam trenera, sutra uplaćujem teretanu i dobijam jelovnik, pa krećemo u radne pobede![]()
Bravo, bravo...samo napred!

Sto se tice trcanja, ja sam dosao do tempa 12km/h 45min, ali ode noga...tako da je trcanje stopirano.
Sutra opet radim onaj HIIT 10 rundi, verovatno cu ga uvesti 3 puta nedeljno.
Dobra sisa zlata vredi.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Gobline, kao što si primetio počeo si da stagniraš. Ako hoćeš malo izazova i da napreduješ - ubaci intervale. Trening traje približno isto samo što imaš intervale u kojima trčiš što brže možeš sa periodima šetnje ili laganog trčkanja. Runkeeper ima podršku za intervale tako što možeš da definišeš nekoliko različitih šema, pre trčanja izabereš koju ćeš i onda ti on signalizira kad da kreneš, da li je to brži ili sporiji interval itd. Verovatno i ostali trekeri imaju sličnu podršku.
Videćeš da te intervali iscede mnogo više od ravnomernog trčanja, prvih par bude lagano a kad treba peti šesti put da potrčiš punom snagom bude zajebano. Ima i piramidalnih šema gde ide prvo kratak interval, pa duži itd. a onda ide u nazad. To je možda malo lakše.
Videćeš da te intervali iscede mnogo više od ravnomernog trčanja, prvih par bude lagano a kad treba peti šesti put da potrčiš punom snagom bude zajebano. Ima i piramidalnih šema gde ide prvo kratak interval, pa duži itd. a onda ide u nazad. To je možda malo lakše.
Ne traje isto, tj ne bi trebalo (niti verujem da bi izdrzao) HIIT od 45min. 15-20min plafon ako radi sprint do max.