Ja sam do pre par dana vozio 3 cil. Svaka cast sto im napucaju snagu i sto oni vuku dobro u nekim rezimima. Ali fali ima dosta prednosti sto ima 4 cil. Vibracije, zvuk, ponasanje na niskim obrtajima, ponasanje kad je hladan.. itd.. Ne znam kakav je taj vw-ov. Treba ga probati pa videti.
Da ce na obicnim kolima iz 1.000 ccm nekad izvuci 200ks u to mogu da poverujem, ali da ce se tri cilindra ponasati kao cetiri, to fizika kaze da ne moze.
Nema to veze, ako sad imaju način da izbalansiraju tegovima i zamajcem. Rade i 2 cilindra na 0.9 twinair, a taj motor hvale kao jedan od najboljih motora svih vremena.
U Octaviji se 3 cyl. apsolutno ne oseti osim kada ode preko 4000 o/min, gde se samo nazire zvuk starih trocilindrasa. Nidza se uverio. Dakle ni pri paljenju, ni pri voznji, ni pri kretanju, ni u leru nema zvuka ni vibracija starijih trocilindrasa.
Markoni napisao:U Octaviji se 3 cyl. apsolutno ne oseti osim kada ode preko 4000 o/min, gde se samo nazire zvuk starih trocilindrasa. Nidza se uverio. Dakle ni pri paljenju, ni pri voznji, ni pri kretanju, ni u leru nema zvuka ni vibracija starijih trocilindrasa.
Renault 3 cyl ima sve suprotno. Svaka cast vw sto su uspeli sve to da ispeglaju
Znam, imamo sluzbenog Captura 0.9, a i jos jednog trocilindrasa - Peugeot 308 1.2 THP 130 KS. I kod njega se samo u retkim trenucima oseti da je 3 cyl. A Captur je katastrofalan.