Renault Clio IV
Re: Renault Clio IV
Ni Clio ni 208 se ne mogu porediti ni sa DS3 ni sa 500, mogu se porediti sa C3 i Puntom. Ova dva su više lifestyle nego svakodnevni auti B segmenta. Za Pola se slažem da je lep, ali ne garantujem da je najlepši.
Имам једно потпитање...
fiat 500 i rec ozbiljan u jednu recenicuScuderia napisao:Nisu losi za devojcice![]()
Po meni su fiat 500, ds3 i polo mnogo lepsi i ozbiljniji automobili. Pogotovo u dobroj opremi kao npr

Mislim iskljucivo na abartha. 

sa najslabijim motorom i bez neke moderne transmisije kao dsg, ne znam, ipak ga ne bih nazvao ozbiljnim. mozda je zabavan za voznju, ali ne bas nesto ozbiljan...
tesko je tu povuci crtu...recimo i tvingo rs i svift sport su zabavni ali ne i ozbiljni ( doduse i sporiji od fice, ali ne strasno )...
nadam se da ce klio 4 imati pravu ozbiljnu verziju...
tesko je tu povuci crtu...recimo i tvingo rs i svift sport su zabavni ali ne i ozbiljni ( doduse i sporiji od fice, ali ne strasno )...
Cujem da si ti nasao kupca za Clio, pa cekas novi RS? 

Mogao bih se sloziti ipak. Nisam mislio ozbiljni u tom smislu, tako da greska s moje strane.dragan napisao:sa najslabijim motorom i bez neke moderne transmisije kao dsg, ne znam, ipak ga ne bih nazvao ozbiljnim. mozda je zabavan za voznju, ali ne bas nesto ozbiljan...

razumeli smo se onda sad
evo jedan klip da vidis na sta mislim -
http://www.youtube.com/watch?v=eEanahjx ... r_embedded
jedino mi je malo cudan izbor pocetnih pozicija. ja bih sporije automobile stavio napred, a ne type r...

evo jedan klip da vidis na sta mislim -
http://www.youtube.com/watch?v=eEanahjx ... r_embedded
jedino mi je malo cudan izbor pocetnih pozicija. ja bih sporije automobile stavio napred, a ne type r...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Clio vs 208... biće da je egal.
Clio je spolja daleko atraktivniji, mada ga i ova žuta boja malo vadi. Unutra je dobar, ali tu Pugu niko nije ravan, bar u toj klasi.
No treba sačekati zvanične cenovnike za Srbiju, kao i ponudu opreme i motorizacije, pa videti šta je bolji izbor.
Clio je spolja daleko atraktivniji, mada ga i ova žuta boja malo vadi. Unutra je dobar, ali tu Pugu niko nije ravan, bar u toj klasi.
No treba sačekati zvanične cenovnike za Srbiju, kao i ponudu opreme i motorizacije, pa videti šta je bolji izbor.
Posetite www.garaza.rs !
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
stize i grandtour verzija

a tek ovakva kombinacija

A da se vratimo u realnost- Authentique paket opreme

a tek ovakva kombinacija

A da se vratimo u realnost- Authentique paket opreme

Meni ova verzija od napred izgleda najlepse 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
U vezi Clio vs 208.... Stvar ukusa, a to je kao i uvek prilično individualno. Moj stav je da je u enterijeru prilično egal. Kod 208 definitivno ne mogu da svarim onaj volančić, kod Clia popravili su neke stvari koje nisu valjale u prethodnoj verziji. Potpuno nepotrebno onoliko piano-lakiranih površina, pogotovu na volanu.
Oba automobila su slikana u boljim paketima opreme, ali sigurno ne delim NexTovo mišljenje da je po definiciji bolji u 208.
Eksterijer - Peugeot već neko vreme luta sa dizajnom, doduše na 208 je to najmanje vidiljivo. Ukratko, Clio - agresivniji, moderniji, smeliji.
Zaniljivo je da je Peugeot smanjio dimenzije, a naročito masu automobila što smatram da je dobra stvar, mada evo čitam da je 1,4eHDi težak 1210kg, što i nije baš malo.
Za Clio nemam podatke o masi, dimenzije su gabaritno bliske prethodnoj veriziji. Motori, kod Renaulta, svi motori sem "asmatičara" (koji je definitivno zalutao u ponudu) su novi ili debelo revidirani. Peugeotova paleta je trenutno šira, motori su uglavnom poznati, uglavnom dobri.
Izbor, stvar ukusa i zavisi od cena modela i opreme. Sportske verzije - Clio RS i to na naviđeno.
@dragan
Prodaješ RS-a?

Zaniljivo je da je Peugeot smanjio dimenzije, a naročito masu automobila što smatram da je dobra stvar, mada evo čitam da je 1,4eHDi težak 1210kg, što i nije baš malo.

Izbor, stvar ukusa i zavisi od cena modela i opreme. Sportske verzije - Clio RS i to na naviđeno.

Sve to za snagu stoji, mada po potrošnji je daleko od obećanog. Imao sam priliku da čujem taj Twinair. Malo svedenije nego zvuk stare Peglice, recimo kao mašina za šivenje.Uroš S. napisao: Methane, koliko onda ne volip FIAT-ov dvocilindrični Twinair, sa respektabilnih 105ksJa bih baš voleo to da probam, i ovaj novi TCe i taj trocilindrični. Zabava je tamo gde je turbina

@dragan
Prodaješ RS-a?

Širim haos!
ma jok, to malivuk ima ideje...
Ne znam ja, burazer reko da kupuje RS-a, i da ce te ubediti da prodas 

Što više gledam Clio IV, sve mi se više dopada 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester