Nemam ništa protiv da hvališ auto koji voziš, ali nisi dobro napisao za Oktaviju,
samo sam to hteo da ti kažem, a ti se smej koliko hoćeš, nemam problem

Legendo da li je realno da ti napises mozda ima i 4x4???Superb III napisao:Jesam procitao i kako mu trosi i pod kakvi uslovi mu trosi. Ne moze taj auto sa kilometrazom koju ima ,opremom, dsg,(moguce da ima i 4x4) ... u nikakve uslovi na autopu (130-140km/h)da potrosi ispod 8,0l. Evo neka produzi po servisima i neka pravi dijagnostike,neka menja delove... pa neka mu auto trosi i 6l. Sto sam imao napisao sam na njega je da odluci sto dalje.
Superb III napisao:Legendo gde to potpisujes da potpisemo da ti motor ne moze preko 6l na 120km/h? Moj Superb, manuelni menjac, 100kg laksi,nov auto na tu kilometrazu trosi 5,5. Sta ti bre ocekujes da tvoj sa 300-400k km realnih sa dsg u ko zna kakvo stanje i kada servisiran (ako je uopste servisiran), 100kg tezi od mog da trosi samo 0,5l vise? I veruj da postoje "retardi" kako ih ti zoves,ja ih zovem boli i k**rac za auto koji nisu prvi vlasnici i ne znaju sta imaju .Pre nego sto sam uzeo moj auto bilo je opcija da uzmem pasat sa 40 k koji je bio sa dsg, 4x4 i sa 170hp.Decko koji ga je uzeo preko neke veze i bio je to auto nekog ministera nije ni znao da ima 4x4. Da sam kupio taj auto ne bih ni u ludilo odekivao potrosnju ispod 7,5l na 120km/h niti potrosnju od 10l i grad. I na kraj krajeva zabole me jedan organ kolikjo ce ti trositi tvoj auto,tvoj problem. Smeni sve na njemu, sigurno ces i 3l potrosnje dostici.
p.s. Ja ti pokusavam pomoci ti isturas tu neku nervozu legendo.Ne brini necu se vise javljati tu,srecno sa radovima.
1) DSG je manuelni menjac po konstrukciji i osobinama, i nema nista vece gubitke od bilo kog drugog manuelnog menjaca.Superb III napisao:Legendo gde to potpisujes da potpisemo da ti motor ne moze preko 6l na 120km/h? Moj Superb, manuelni menjac, 100kg laksi,nov auto na tu kilometrazu trosi 5,5. Sta ti bre ocekujes da tvoj sa 300-400k km realnih sa dsg u ko zna kakvo stanje i kada servisiran (ako je uopste servisiran), 100kg tezi od mog da trosi samo 0,5l vise? .