Laki021 napisao:To je bas mnogo dinara za 110kkm, mislim da sam po Ch vidjao daleko jeftinije sa manjom kilometrazom, uostalom mogu se pogledati oglasi.
AUDI S8 4.0 TFSI V8 quattro tiptronic, 8.2013 / 99'500 km, CHF 55'555.–
Ovo su jos CHF, nije sitna razlika u ceni
Dakle 50 000 i da se suta u guzicu od srece.
Ja sam mislio da je ovaj ovaj novi od 600ks, a on izgleda cuniran...
Za pragove sam mislio da je neka specijalna edicija, pa da je zato i cena jaca, kao i za poseban enterijer, a iskren da budem, pored ovog crvenog, ovi deluju zesce dosadno
Nije valjda stavio svoje ime neko ovako na pragove?
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Promenio je po recima trenutnog vlasnika bar 4 vlasnika, a prvi je bio neki Uzicanin Nadam se da nije neko iz familije Vesnic.
Motor je malo vise zauljen oko svecica, ne znam da li je to uobicajeno za Clio preko 120k km?
Generalno deluje zdravo, sem sto su gume zimske, plocice pri kraju, a verovatno i diskovi.
Ako je taj na koji mislim bio je vlasnistvo nekog pilota iz Uzica. Davno sam ja merkao taj auto, ali ne mogu da se setim sto se to nije realizovalo. Dok je bio kod njega bio je bas dobar.
Gledao sam ovaj i na imperial placu, crni za 6300 sa 40 kkm. Deluje da je bio opasno razvaljen. Taze ofarban, ispod haube haos kao da je motor izletao napolje, oziljci na nosacima motora, plastike polomljene, fale... Vozacka vrata strce bar cm uvis. Skoro nove continental gume dot 3515.
Bezi od tog placa, svojevremeno su celicu ts na jednom placu drzali na oglasu sa 250k km, prebacili je na drugi svoj plac i prodavali je sa standardnih 135k km, bila odvaljena. Vecina automobila im je takva.
Znam vlasnika, nema veze sa automobilima pa verujem da je zamenio sve sto mu je majstor rekao i da je u stanju u kakvom pise da je, ali nikad nisam video automobil. Neverovatno mi je da je toliko presao, a da mu je menjan set kvacila.
Da, pedantan je jako, da nema zenu i dvoje male dece pomislio bih da je gej salu na stranu, vlasnik je ujak od mog najboljeg drugara pa sam preko njega i saznao da prodaje Alfu, kaze dao bi je za 2100, tako da kontam da za 2000 ide lagano
Ne razumem šta se onda misliš. Ovo je džabe, a uživancija je za krstarenje. Jedino što neće baš da lepi za sedišta, ali ako je upeglan LPG kako treba, vozićeš se džabe.
Branik sam video, nego zazor na haubi kod fariva.
izgleda da će da sedne na avion i dodje po jednu Kromu kod mene. Ima B04 grešku za gasove, pa samo da odem da vidim šta može da bude. Kod jtd je čeat problem EGR ventil.
Cena tog 2550 eura, ispod 200 km na satu, koža
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''