Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Re: Dobro veče

Post od samo polako »

Velja napisao:Samo polako, tejkitizi :hand:
Na auto-forumu porediti najlošiji Moskvić sa ikonom zvanom Dvica- to je vređanje zdravog razuma :nonono:
Biraj oružje... Kad trgovci utihnu na Bubanj Potoku, ravnom polju za megdan pogodnom :konjanik:
:kezo:

Smatrajte prihvaćenim vaš poziv cenjeni gospodine. Ađutanti će se pobrinuti za detalje. :)
nidza napisao:
ftj napisao:Taj ko gotivi aleka moze samo da bude ful udaren stokholmskom sindromom. Vozio ga moj cale tako da dobro znam kakav je auto, trosio je 12 litara al na 50 km, redovno se pregrevao na otvorenom, imao je poznat bag da ti volan ostane u ruci sve u svemu krsina teska. Nakon njega smo imali golfa dvojku i progledali :)
Naš je skoro 300k prešao bez većih problema sem limarije koja je rađena 2x. To je skandalozno nekvalitetno odrađeno, farba direktno na lim.

Ćale ga je satirao, po 2 tone cveća i papira je tovario i nije kljoknuo. Prodat u voznom stanju posle 12 godina i ogromne kilometraže, limarijski užasan. Neverovatno da je neko onakav auto kupio. Moguće da je varijacija između primeraka, naš je fino služio dok nije satrulio, mehanicki je bio odlican. U pitanju je 1.5 Moskvič motor sa 5b, stari BMW neki u osnovi, sa dvogrlim webberom.

Tapatalk
Tačno tako. Raga od auta.
nikaragva napisao:U fokusu na zadnjoj klupi ne mogu da se ispravim. Udaram glavom u plafon.
Nije to meni za taksi vozilo.
I meni je Fokus pozadi jako neudoban. Ali zato napred i sve ostalo za svaku pohvalu.
Meni kao korisniku taksi usluga uvek znači kada je zadnje sedište prostrano i kada se u vozilo ulazi sa lakoćom i bez napora.
Možda ovaj detalj pomogne pri izboru vozila...
...meni svejedno ako me Velja sredi na dvoboju... :)
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

https://www.youtube.com/watch?v=3P8ZM85_b_c
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Kako ga je junak poćerao ispred sebe! :)
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
zYx
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 14:01
Garaža: F10 525d LCI

Post od zYx »

Delija napisao: Nemam nista protiv da platim, ako ce efekat biti da se kociona prasina ne lepi, tacnije da se lepi daleko manje.
Nisam licno probao, nikako da se nakanim da porucim (kad porucim onda cu vec i naci vremena), ali su iskustva na netu zaista pozitivna.
Momci iz G73 su mi rekli da se efekat keramike upravo najvise i vidi na felnama.
Mozda @goblin moze da ti kaze koliko se sada prljaju felne u odnosu na pre keramike. Doduse promenio je model felni, pa to mozda utice na utisak.
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Post od Stjepa »

Ne znam koja tema najviše odgovara za sledeće, a ovo je svaštara tako da...

Situacija 1:
Odem do vulkanizera, što bi se reklo do prvog iza ćoška. Treba da mi namesti gumu na felnu. I guma i felna su u gepeku i tu se i vraćaju (rezervni točak). Kontam ~600din.
Guma nameštena na felnu, naduvana.
-"Koliko sam dužan?"
-"200"
Kad već imaš jednu cifru, veliko odstupanje te uvek zbuni. Kupim par sekundi, da ne ispadne da sam gluv ko top, hvatam se za torbicu pa novčanik...
-"Izvini, koliko reče?"
-"200"
-"Primate li kartice?" (Da, ja sam od onih što su u stanju i za 30dinara da potegnu karticu :) Skoro uvek kad mogu - kartica)
-"Naravno."
Fiskalni račun 160 dinara!
Sitna para. Sve je to smešno. Kad sam krenuo kod vulkanizera već sam bio izvadio 3 puta više za uslugu, pre krčmara pravio račun. Ali brate! Smešno.
A tako može da zaokruži pa da "bakšiš" bude znatno veći, zavisno od iznosa pravog računa.

Situacija 2:
Pravo od vulkanizera krećem ka benzinskoj stanici. B. stanica mi je praktično gde i stan, tako da u 99% tu točim gorivo.
U ovom slučaju sipam istovremeno i benzin i tng (na istom automatu imaju oba pištolja, tako da o jednom trošku ubijam dve muve). Kako otključavam rezervoar za benzin, odmaknem se u stranu da sačekam završetak točenja da vratim čep i zaključam, pa ću onda na kasu.
Opisao sam kako i zašto ostah pored auta. Srećom, srećom što ostah pored kao što napisah, gotovo par sekundi po početu točenja tng-a primeti kako na pištolju šišti kas na sve strane! Vidi se da sipa pa prosipa. Pomenem pumpadžiji i on namesti pištolj kako valja ali na sve to odreaguje tako kao da mu se to dešava 50 puta u toku smene. U fazonu "vidi opet".
Odmah se pali signal u glavi "ko zna koliko si puta ovako platio da X% ode u vazduh jer je pumpadžija nesposoban"
Razmišljam kako nemam živaca da se natežem dali je 50-60din otišlo u etar sad ili ne.
Parkirao sam auto, zabio se u stan... Neće valjda plafon da mi padne na glavu. :kezo:

Jesam li samo ja magnet za ovakve slučajeve od ljudi? :uf:
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Ja samo mogu da kazem da Skoda izgleda kao da je zivot nije mazio :)

Sent from my HTC One using Tapatalk
Stjepa
Reactions:
Kontakt:

Post od Stjepa »

Smejem se a plakao bih.

Izgleda upravo tako. Ne znam šta da kažem.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Grujic napisao:Ja samo mogu da kazem da Skoda izgleda kao da je zivot nije mazio :)
SurovoDoktore! :kezo: :kezo: :kezo:

Sent from mTalk
Širim haos!
Stjepa
Reactions:
Kontakt:

Post od Stjepa »

Nije to nikakav problem.

Iskreno je, a to se ceni. ;)
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Jutros me probudio komšijin alarm, jedno pola sata je pipkao od pre 6. Na moru. Elem, kad sam već bio budan, otišao do plaže, voda ogledalo, isplivao turu, u vodi samo ja i babe koje su me skidale pogledom :)
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Nije ni to loš početak dana :)
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Jel ima neki interceptor a6 na kraju RF?

Sent from my SM-N9005
Slika
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

grujicd napisao:Jutros me probudio komšijin alarm, jedno pola sata je pipkao od pre 6. Na moru. Elem, kad sam već bio budan, otišao do plaže, voda ogledalo, isplivao turu, u vodi samo ja i babe koje su me skidale pogledom :)
Jel' sad vidiš kako je meni stalno i svuda :kezo:
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

grujicd napisao:Jutros me probudio komšijin alarm, jedno pola sata je pipkao od pre 6. Na moru. Elem, kad sam već bio budan, otišao do plaže, voda ogledalo, isplivao turu, u vodi samo ja i babe koje su me skidale pogledom :)
Kupao si se obucen? :kezo:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Bila 'ladna voda :kezo:
Odgovori