Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Re: Grčka

Post od dag81 »

Da su jeftiniji navedeni proizvodi nisu, ali nisu ni skuplji od 10 20% sto za 10dana za troclanu porodicu nije vise od 20e, predpostavljam.
Ako se ne jede u restoranima i brza hrana, kontam da dnevno 15ak eura se ne moze potrositi u supermarketima ako se ide ma stednju a da ne budes gladan i zedan.
A sa druge strane nije nas problem ko sta nosi na admor.

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Već sam napisao ranije. Ljudi sa seoskih domaćinstava imaju svu hranu kod kuće već spremnu i navikli su na svoje (uglavnom vrhunske) proizvode. Njima je nenormalno da to ostave kuću da propadne, a na moru da plaćaju nešto što im je neukusno i loše.

Ove što nakupuju u Tempu čajnu i krompir, pa to tegle dole - njih ni ne pokušavam da razumem.
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Sto bi bilo nekoga sramota sto nosi hranu? Od koga da ga je sramota? Ponese sa pijace sta mu treba za deset dana, parkria auto na moru, pokrije, ususka, zena sprema, deca jedu domacu hranu :) Stvarno vas ne razumem.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Sh@rance napisao:Ja poznajem dosta ljudi koji vuku hranu na letovanje. Jednostavno ljudi nemaju,a moraju svoju decu da vode na more. Oni da su sami verovatno da ne bi ni isli, sve to rade zbog dece.
A sta ce biti deci ako ne odu na more? :zbunjen:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Era napisao:Najveći hit koji sam čuo je da su bakice u Grčkoj spremale ajvar i nosile za Srbiju. Valjda, u odlasku su kupovale džakove paprike u Makedoniji :kezo:

To sam i ja čuo kod Gorice i Dragana u emisiji.
Meni to deluje kao farsa. Da ne pričamo o podrugljivim komentarima.
Agencija koja je plasirala tu priču nije jedna od poznatijih.
Sve poznatije su demantovale probleme na granici.
Moje lično iskustvo je da Grke carinike mrzi da izađu iz kućice, nisam doživeo da su ikoga pregledali.

Pratim komentare o letovanjima ovde i na drugim mestima i moram da priznam da sam razočaran količinom netolerancije.
Pobogu ljudi idete na odmor i idite gde hoćete i kako hoćete, nosite šta hoćete.
To je vaš odmor, vaša stvar.
Neko voli hotel, neko kamp, neko konzerve neko kuvano.

Imam prijatelje koji za prvi dan ponesu nešto spremljeno od kuće.
Pa šta! Njihova stvar!

Ja opet nosim ceo kofer igračaka, smeje mi se pola plaže, nama lepo i boli nas za komentare!
Uživajte ljudi dok još možete da idete na odmor!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Sh@rance
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29

Post od Sh@rance »

A što da ne idu na more? Kakve to veze ima sa nošenjem hrane?
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Putno osiguranje (porodično, 4 osobe) kod DDOR-a, 12 dana, Grčka, na 10.000€, uz kupon sa 500 din popusta - 2.680 din.

TT
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Sh@rance napisao:A što da ne idu na more? Kakve to veze ima sa nošenjem hrane?
Ima veze sa time da se pruzas koliko si dugacak - ne preko toga.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Pa pružaju se koliko su dugački :)
A trebalo bi koliko je jorgan dugačak :)
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Recept za savrsenu hranu u Grckoj:

1. Za jelo:
Kombinovati Giros i Suvlaki, suvlaki preporucujem da bude pileci, iskljucivo pita giros i pita suvlaki, ono u tanjiru nije to to... Ako se jedu u duetu (kao sto ja stalno radim :) ) onda prvo pojesti pileci suvlaki pa tek potom svinjski giros jer ima jaci ukus. Posle par dana jedenja gorosa moze vam vec biti muka od njega, ali zato pileci suvlaki ne moze da dosadi :)

2. Za pice: Amita sok od breskve! Postoji jos jedan podjednako dobar sok od breskve ali ne secam se imena, ne znam da igde postoje tako dobri sokovi od breskve kao u Grckoj.

3. Za dezert: sladoled Scandal Cookies Arrested, ovo je kombinacija vanile i komadica cokolade/biskvita, mnoge druge marke imaju slicne kombinacije ali nijedan nije ni blizu!

Ako se postuju pomenuta pravila, rezultati su vrlo dobri, ja nabacio 4kg za 9 dana!!!
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

I utovis se kao svinjce dok si rekao "giros" :)
Kabal
Reactions:
Pridružio se: 05 Avg 2015, 10:01
Garaža: Volvo XC60 D5 AWD

Post od Kabal »

Laki, sad brzo u temu vezbanja i teretane

TT
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Delija napisao:
Sh@rance napisao:Ja poznajem dosta ljudi koji vuku hranu na letovanje. Jednostavno ljudi nemaju,a moraju svoju decu da vode na more. Oni da su sami verovatno da ne bi ni isli, sve to rade zbog dece.
A sta ce biti deci ako ne odu na more? :zbunjen:
+1
Ako nemas za more, imas za selo, banju... Mnogo ljudi pravda svoju imbecilnost. Strasno glupa stvar. Meni licno ne pada na pamet da jos mislim da li se i sta se pokvarilo od hrane na letovanju, idem na letovanje da se odmorim pre svega a ne da se selim na 10 dana.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Pa to vam je kao post i pricest, prvo se mesecima spremas za more da bi dobro izgledao, dijeta vezbe ovo ono, onda se na moru pricestis i usvinjis jer zavrsavas sa plazom. Onda sledece godino opet isto i tako u krug :)
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Pa opet su se pruzili koliko su dugacki. Njihova stvar da li ce prihvatiti te kompromise ili ne, bolje i otici na more tako nego nikako.

Sent from my HTC One using Tapatalk
Odgovori