Mr.Rotor napisao:To je standardna oprema i senzor za kisu je sve samo ne sranje. U Audiju radi skroz korektno dok mi npr. u Alfi nije ni radio.
I nema ništa ružno u starim drl. Prelepa su.

Mr.Rotor napisao:To je standardna oprema i senzor za kisu je sve samo ne sranje. U Audiju radi skroz korektno dok mi npr. u Alfi nije ni radio.
I nema ništa ružno u starim drl. Prelepa su.
Kada se menja intenzitet kise iliti kada jedno vreme pada jace, pa se smanji znatno tako da skoro da prestane da pada, pa opet krene da pada i tako u krug - zaglupljuje se - ili radi prebrzo ili radi presporo. Takodje ga zeza kada se menja velicina kapi. Na velike kapi previse brzo radi - ne moze da zakljuci da su velike, ali retke. Podesavanje osetljivosti ne pomaze - jedino da se non-stop drka, ali onda mi ni ne trebaju atuomatski brisaci - sam cu i to daleko lakse podesiti kako zelim da rade.Mr.Rotor napisao:Ne znam šta tebe muči na BMW-u ali meni radi kako treba.
Isto sam rekao u vise navrataDelija napisao:Kao najgori i najjeftiniji "Kinez". Jbg![]()
Na isti komentar sam dobio legendardni odgovor od Rotora: "Glup ti ukus"Ivan napisao:Isto sam rekao u vise navrataDelija napisao:Kao najgori i najjeftiniji "Kinez". Jbg![]()
Послато са GT-N7100
Hahaha, vrh, ja sam mislio da si ti tada skapirao koliko je retardirana ta izjava, ali jokMr.Rotor napisao:Ti si druže napisao da su ti lepši farovi sa pre fl nego na fl. Tako da ti jeste "glup ukus".
Pa tehnicki je kao i na ostalima, traka unutar fara, samo ravna, bez krivina i putanje, ali slazem se, najmanje privlacna i najjeftinije izgleda.Xepoj87 napisao:@Scuderia, ni jedan od njih nije imao ravnu traku samo zalepljenu na dno fara, osim A6. Na drugim modelima to super izgleda.
Cim je izasao, primetio sam tu odvratnu traku i nije mi se svidelo.
S6 je i meni taj lep, daleko je lepsa ta traka u braniku, nego u faru, ali ne znam kako je ovaj dole na Scuderijinoj slici uspeo da upali samo duga halogena svetla bez xenona, jer su ta unutrasnja zuta svetla samo dugacka, dignu se xenoni i dodatno upale ta unutra, kao i kod mene, samo je kod mene malo lepse uradjeno.HKS napisao:Meni je na S6 prefl vrh. Jos V10
Sent from my m2 using Tapatalk