Grčka
Re: Grčka
Saša objasnio.
Nemali broj dečurlije iz mog okruženja nije u životu videlo more. Jedan mali 6 god.ima gleda slike,vidi omanju palmu i kaže ju kolki ananas. Svi su mu se smejali a realno nije smešno.
A vezano za nošenje hrane i ja sam vukao. Baba i deda držali svinje,živinu,zamrzivači puni mesa,šunje ,kobaje koliko hoćeš. Što ne bi poneo ako već idem u svoju kuću.
t
Nemali broj dečurlije iz mog okruženja nije u životu videlo more. Jedan mali 6 god.ima gleda slike,vidi omanju palmu i kaže ju kolki ananas. Svi su mu se smejali a realno nije smešno.
A vezano za nošenje hrane i ja sam vukao. Baba i deda držali svinje,živinu,zamrzivači puni mesa,šunje ,kobaje koliko hoćeš. Što ne bi poneo ako već idem u svoju kuću.
t
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Koja planina ili banja u Srbiji, a tu ne mislim na prirodu, vec na ponudu i uslugu, moze da parira bilo kakvom moru, od CG i Bugarske pa na dalje? Na kraju krajeva, more je more, ne postoji zamena.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ponudu cega konkretno?Sloba napisao:Koja planina ili banja u Srbiji, a tu ne mislim na prirodu, vec na ponudu i uslugu, moze da parira bilo kakvom moru, od CG i Bugarske pa na dalje? Na kraju krajeva, more je more, ne postoji zamena.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Žabljak definitivno! 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ne radi se o netoleranciji, jednostavno, o nekulturi i opsanosti od trovanja.
Na vrućini kao u Grčkoj, nosiš kuvana jela, jaja, živo meso i melko i kvarljivu robu. Rizikuješ trovanje, sebe i drugih. Zato Grci na granici i bacaju takvu hranu.
Normalno je da se nema para. Ali zar se mora klopati ko na slavi?? Upravo ti što nose čudesa, rade da bi se širili i razmetali.
Ja ponesem parče pršute (koja je trajna i trajne kobasice), da se nađe, a hranu eventualno za prvi dan i put (nekih kiflica, sedviča sa trajnom hranom, neki slatkiš i sl). Ponesem i flašu rakije, da počastim grke uz pršutu, kad oni mene goste sa ciporom i nekim omalim ribicama iz marinade (kao sardele). (ali se ježe od naše ljute rakije
)
Sve drugo je nepotrebno, predstavlja prežderavanje i glupiranje.
Na vrućini kao u Grčkoj, nosiš kuvana jela, jaja, živo meso i melko i kvarljivu robu. Rizikuješ trovanje, sebe i drugih. Zato Grci na granici i bacaju takvu hranu.
Normalno je da se nema para. Ali zar se mora klopati ko na slavi?? Upravo ti što nose čudesa, rade da bi se širili i razmetali.
Ja ponesem parče pršute (koja je trajna i trajne kobasice), da se nađe, a hranu eventualno za prvi dan i put (nekih kiflica, sedviča sa trajnom hranom, neki slatkiš i sl). Ponesem i flašu rakije, da počastim grke uz pršutu, kad oni mene goste sa ciporom i nekim omalim ribicama iz marinade (kao sardele). (ali se ježe od naše ljute rakije

Sve drugo je nepotrebno, predstavlja prežderavanje i glupiranje.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pre će biti da dotiče one koji su to prvi spomenuliDelija napisao:A sto tebe to toliko dotice?Grujic napisao:I tako prolaze godine i godine, prolazi zivot a more se ne vidi. Ne vidim sto to toliko spominjete, pogotovo sto je to nesto sto druge ama bas nikako ne dotice
Prolaze godine i prolazi zivot, pa 98% ljudi u Srbiji ne vidi pozoriste ili cak ni muzej. To je po meni mnogo veci problem.
Mi smo debilna zemlja gde ce ljudi uzeti kredit da bi isli na jebeno moreTo je totalno nenormalno.
BTW, kod nas je definicija odmora more, dok je u normalnom svetu odmor nesto sasvim drugo - daleko zdraviji i siri pojam.

A takvo razmišljanje i jeste blizu pomenutom snobizmu, jer nije ni malo lepo kada oni koji imaju fin. uslove tako komentarišu.
Prvo je pitanje koliko njih baš digne kredit, al nebitno, svaki vid stiskanja ima smisla jer ponavljam, život prođe dok se čekaju prilike, ko što reče Saša.
A ovde ne pričamo o vožnji 17" sa lošim gumama mesto 15" sa dobrim pa da se neko nađe ugrožen