Grčka
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Grčka

Zeleni karton u Dunavu 1800 dinara.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Hahahahaha, Pedja, gde je slikano ?
Stefane, Golden Beach, odlicno kao baza za obilazak medjutim plaza mi se ne svidja jer ne volim talase koji su non stop prisutni i vetar i buka od svega toga. Za decu je super osim ako se plase talasa kao moja cerka, pescana siroka plaza, jako dugacka, mreze za odbojku...
Stefane, Golden Beach, odlicno kao baza za obilazak medjutim plaza mi se ne svidja jer ne volim talase koji su non stop prisutni i vetar i buka od svega toga. Za decu je super osim ako se plase talasa kao moja cerka, pescana siroka plaza, jako dugacka, mreze za odbojku...
-
- Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15
aviator napisao:Pretvoriće se taj cvet u buket za jedno par godina.
Ako išta Grkinjama raste ceo život, to je guzica.

Ja stvarno vas ne razumem. (neke od vas) Srpkinje su najlepse zene u regionu i sire.Iskreno malo zene mogu da se nose u lepotu sa srpkinje. U ex Yu svakako su najbolje i dalekooooooo su bolje zene nego bila koje grkinje. Al eto neki tu dobijaju tahikardiju na grkinje. Isto kao sto ne razumem kada se nekome svidja ona karikatura Kim Kardashijan

-
- Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15
Velja napisao:Ne diraj Kim![]()
Povuci reč ili mi ostavi svoju adresu na PP

Nista saljem ti adresu na PP

Danas idem za Grcku,nadam se da ce biti vise Srpkinje nego Grkinje

Verovatno cu ovog leta i do NS pa uz prolazu kroz BG kod prijatelje, Velja castim te pivo za Kim

Eto Velja vec si dobio dva besplatna piva od mene i od Ogi cim volis Kardashijan

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Evo i mene u Grčkoj. Nemam(o) sreće sa granicama i putem pa to ti je. Izlazak iz Srbije - 45 min, ulazak u Makedoniju - 25 min, pa onda stajanje u koloni pred onim duplim tunelom sa odmorištem između i benzinskom malo pre njega (zaustavili saobraćaj zbog nečeg) - više od sat vremena. I onda još skoro sat vremena da se izađe/uđe u Grčku. Jedna pauza kod Niša 40 min, druga na Octa pumpi na granici sa Grčkom, skoro isto toliko. Nikad stići. Krenuli ujutro u 5.30 h, stigli u 18.30 po našem vremenu. Sad ste me nagovorili da krenem po danu i nikad više.
Još svuda neki silni radovi po Makedoniji, usporavaju žestoko vožnju. Ograničenje 30 km/h i naravno panduri koji radarišu. Kod isključenja za Skoplje cela kolona se zajebe koliko je loše označeno zbog radova i svi odu prema Skoplju. A i ja za njima.
No posle par stotina metara sam ukapirao zajeb i isključim se odmah pa nazad (dva dodatna evra troška). Sledećih sat i po smo se vozili i nijednu stranu tablicu nismo videli (a do tada bili "okruženi" njima, toliko im je trebalo da se iščupaju iz Skoplja i stignu nas "120 km/h sporaće" i ponovo nas okruže.
No, sve je dobro što se dobro svrši. Vlasnici objekta u kome smo smešteni se zabrinuli gde smo, ja im rekao da ćemo doći do 16.00 a mi došli skoro 4 sata kasnije.
TT

TT