Ne znam šta je ta igra, ne igram ništa još odavno, Here su Mape, rade isto,
samo što jezik telefona mora da bude srpski da bi glasovno navođenje bilo na našem,
to je debilno za medalju, ali valjda će popraviti u RS1.
Ali pazi kad nijedna od 3 stvari nije tačnashandu90 napisao:prvo i osnovno je da uopste ne cujes da te neko zove kad slusas muziku, kameru prednju ne mozes ukljuciti bez posebnog programa, dok nadjes nesto sto ti treba vola mozes ispeci
Nabroj samo 3 sitnice, nemoj gomilu.shandu90 napisao:gomila sitnica koja nervira
A kako si to uradio, i u čemu je razlika između widgeta i live tilesa?shandu90 napisao:Ja sam ikonice u androidu sortirao da mi ne treba vise od 2 klika da udjem u bilo sta sto mi treba a nisam zahtevan korisnik.
I ja sam dosta toga dobio rootom ali poenta je da ti za te novce fon odmah radi kako si zamislio... Mene iskreno za cifre od 500€ pa naviše nijedan fon ne bi zadovoljio potpuno, prosto se preteruje sa cenamaHeinz napisao:Baterija jača na s7 i pogotovo s7 edge.
Ja uzeo Limiu 930 kada je izasla, kostala je 650e, koliko i Z3.Ivan75 napisao:Ajd da se umešam i ja u diskusiju... Imao Lumiu 620 pa 1520 i stavljen je W10...kupio S6 i rodio se. Taj sistem je klinički mrtav godinama, trebalo im je par godina da u native mail App implementiraju rad sa attachmentima, kršten browser ne postoji dan danas, popup blokira nema posle nekoliko godina razvijanja sistema (dok Firefox i Chrome na Androidu rade isto kao na PC)... Debilne rešenja, setovanja, ograničenja tipa moraš strogo sa PC da kopiraš ringtonove da bi imao custom zvonjave, stravično)... O aplikacijama koje ne postoje glupo je i pričati a one kojih ima rade sakato i polovično u poređenju sa istim na Androidu. Neko ko stalno koristi FB i Messenger i Viber često odmah bataljuje Windows jer to prosto nije funkcionalno kako treba. Hvala bogu meni to ne treba tako da mi to nije problem. Sa iOS iskustvo nemam niti ću ga steći (svaka čast ko voli).
Ovo je sve šteta i krivo mi je jer mi sistem na oko lepo izgleda, šteta što su okupili ekipu debila da im osmišljava sistem. Ima tu gomila stvari koje bi nekome mogle da smetaju da ne nabrajam. I nikako mi argument u korist Windowsa nije ono "pa ja to ne koristim, meni to treba samo za..."
Smartfoni koštaju kao osrednji laptop što neko reče, za te pare hoću i hlađenje jaja i zaslađivanje kafe po želji... 1520 sam zadržao namerno kao drugi aparat, zbog jake baterije, lude kamere, velikog ekrana (6") i radoznalosti šta će od MS glupiranja biti. Za sada samo još uvek lažu, foliraju i bave se sporednim stvarima a od konkurentnosti sistema ništa.
A "krajnje nezahvalno korisnik" ne znam treba li da daje 250-300€ i jače za aparat uopšte, koja je onda poenta... Sa druge strane stariji Androidi sa malo RAM-a su bili krš i zato razumem ko je prešao na WP ali to odavno nije slučaj.
MS je SVE ŠTO VALJA is svog sistema prodao Googleu i Apple tako da su postali praktično besmisleni Meni su inače zamerke na Samsung mnogo đubreta u sistemu pa sam morao da ga rootujem da to pobijem i slaba baterija. Uvek ima nešto što smeta... Ali W mi je dosta.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Tvoj iskaz se ne važi: ti voziš Golfa a to te automatski diskredituje kao nepristrasnog svedoka tj. čoveka bez predrasuda i trezvenog razmišljanjaIvan75 napisao:Ajd da se umešam i ja u diskusiju...