grujicd napisao:Video sam na jednom vašem autu okačen letak tipa "Greece doesn't recognize MK sign". Jadne su mi te njihove fore i padanje u vatru kad se pomene Makedonija.

Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
grujicd napisao:Video sam na jednom vašem autu okačen letak tipa "Greece doesn't recognize MK sign". Jadne su mi te njihove fore i padanje u vatru kad se pomene Makedonija.
Ma, nagovorili ste me ovde, kao bolje je po danu... jes bolje đavo. Em se vozili ceo dan, em me celo vreme jahali hiperaktivni klinci. Sledeće godine sve po starom. Oni spavaju a ja peglam i obaram rekorde.blaugrana napisao:Sasa, kojom su tebe mukom mucili, pa da krenes po danu za Grcku?
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
I ja sam uspeo da im dam dva evra više. Strašno za šta oni naplaćuju putarinu a ne mogu ni da put obeleže kako treba.Saša napisao:Evo i mene u Grčkoj. Nemam(o) sreće sa granicama i putem pa to ti je. Izlazak iz Srbije - 45 min, ulazak u Makedoniju - 25 min, pa onda stajanje u koloni pred onim duplim tunelom sa odmorištem između i benzinskom malo pre njega (zaustavili saobraćaj zbog nečeg) - više od sat vremena. I onda još skoro sat vremena da se izađe/uđe u Grčku. Jedna pauza kod Niša 40 min, druga na Octa pumpi na granici sa Grčkom, skoro isto toliko. Nikad stići. Krenuli ujutro u 5.30 h, stigli u 18.30 po našem vremenu. Sad ste me nagovorili da krenem po danu i nikad više.Još svuda neki silni radovi po Makedoniji, usporavaju žestoko vožnju. Ograničenje 30 km/h i naravno panduri koji radarišu. Kod isključenja za Skoplje cela kolona se zajebe koliko je loše označeno zbog radova i svi odu prema Skoplju. A i ja za njima.
No posle par stotina metara sam ukapirao zajeb i isključim se odmah pa nazad (dva dodatna evra troška). Sledećih sat i po smo se vozili i nijednu stranu tablicu nismo videli (a do tada bili "okruženi" njima, toliko im je trebalo da se iščupaju iz Skoplja i stignu nas "120 km/h sporaće" i ponovo nas okruže.
![]()
No, sve je dobro što se dobro svrši. Vlasnici objekta u kome smo smešteni se zabrinuli gde smo, ja im rekao da ćemo doći do 16.00 a mi došli skoro 4 sata kasnije.
TT