Crna Gora kolima
Re: Crna Gora kolima
Bicu od sledece nedelje u CG na Zabljaku pa bi se spustio na more na 2-3 dana, koje plaze preporucujete da posetim? Do sada kada sam isao u CG bilo je klasika Budva (mogren, jaz, ploce, havaji i sl.), Herceg Novi (islo sa vecim drustvom), sada bi zaobisao ta "glavna" mesta za provod, cilj mi je neke manje dobre plaze gde je i more fino i da nema guzve, pretpostavljam neka manja mesta da su u pitanju, i nesto gde je smestaj povoljan, treba nam samo za prenociste...
PS. interesuje me otvoreno more, Bokokotorski zaliv bi zaobisao.
PS. interesuje me otvoreno more, Bokokotorski zaliv bi zaobisao.
Sto se tice plaza:
Kraljicina plaza u Canju
Kraljeva plaza kod Sv Stefana ili leva plaza na samom Sv Stefanu
Drobni pijesak
Sv Nikola (Havaji) ali da te odbace barkom na jednu od plaza iza ostrva koje nisu svima dostupne
Oblatno
Movida u Krasicima
Ribarsko selo
Velika plaza (Dolcinijum)
Kraljicina plaza u Canju
Kraljeva plaza kod Sv Stefana ili leva plaza na samom Sv Stefanu
Drobni pijesak
Sv Nikola (Havaji) ali da te odbace barkom na jednu od plaza iza ostrva koje nisu svima dostupne
Oblatno
Movida u Krasicima
Ribarsko selo
Velika plaza (Dolcinijum)
Poslednja izmena od goblin u 30 Jul 2016, 13:07, izmenjeno 1 put ukupno.
Tnx, izguglacu ih pa da vidim gde je koja, kakve su, i tome slicno...
Za smestaj ti ja jako interesantno Ribarsko selo. Ujutro ribari donose svezu ribu (ceo ritual za goste)...
PS - nemoj da pomesas Kraljicinu plazu u Canju koju sam ti preporucio sa Kraljicinom kod Sv Stefana gde ne mozes ni da udjes.
Interesantno ti je da jedan dan odes na kupanje na bazen u Porto Yacht Club (bivsi Purobeach u Portomontenegro), vrhunski ambijent.
PS - nemoj da pomesas Kraljicinu plazu u Canju koju sam ti preporucio sa Kraljicinom kod Sv Stefana gde ne mozes ni da udjes.
Interesantno ti je da jedan dan odes na kupanje na bazen u Porto Yacht Club (bivsi Purobeach u Portomontenegro), vrhunski ambijent.
E dobro si mi rekao to za kraljicinu, kao klinac sam bio tamo ali na Sv Stefanu, pogledacu ovu za Canj...
Takodje kao klinac sam boravio jedne godien u Petrovcu, i koliko se secam tamo je isto bila lepa plaza i more (zar se ne zove ta isto kraljicina?), samo ne znam kakav je Petrovac sada, ono je bilo 90tih...
Sto se tice bazena, pored mora nema sanse da udjem u njega, makar mi platili hehe, kontam da je tamo sve vrhunski odrajdeno, ali me to ne privlaci...
Takodje kao klinac sam boravio jedne godien u Petrovcu, i koliko se secam tamo je isto bila lepa plaza i more (zar se ne zove ta isto kraljicina?), samo ne znam kakav je Petrovac sada, ono je bilo 90tih...
Sto se tice bazena, pored mora nema sanse da udjem u njega, makar mi platili hehe, kontam da je tamo sve vrhunski odrajdeno, ali me to ne privlaci...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Davno si bio klinac, a davno je i ta plaza bila lepa 

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ljudi, Čačak i Požega su katastrofa danas i juče. Tražite alternativu do Užica.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Pa da, most u Cacku je zatvoren, pa se ide kroz centar, neko je ostavio vest.
Most u Požegi je još gora stvar. Može da se čeka i ceo sat. Kroz Čačak se bar ide kako tako.
- Gaginh0
Mislis da ce tako biti i nedeljom?
Gledam ove alternativne vukojebine Kosjeric-Uzice i ne ulivaju mi poverenje...
Gledam ove alternativne vukojebine Kosjeric-Uzice i ne ulivaju mi poverenje...

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Što ti ne ulivaju poverenje? Standardna ruta za Novosađane prema CG. Ja bih čak uvek radije tim pravcem nego ibarskom. 
TT

TT
+1
Progutam ono loše parče kod Divčibara zarad praznog puta. Do Požege nemaš gužve.
t
Progutam ono loše parče kod Divčibara zarad praznog puta. Do Požege nemaš gužve.
t
- mix024
- Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
- Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS
Kada idem na tu stranu, uvek idem preko Kosjerića.
Jeste put na nekim delovima malo lošiji, ali nema gužve i obožavam da odvozam onaj deo sa krivinama između Valjeva i Kosjerića.
Jeste put na nekim delovima malo lošiji, ali nema gužve i obožavam da odvozam onaj deo sa krivinama između Valjeva i Kosjerića.
- Gaginh0
Niste me razumeli, ubila vas ova vrucina
Lepo sam napisao od Kosjerica do Uzica aludirajuci da se izbegne Pozega. A po mapama ima dva puta (sem stamdardnog Kosjeric-PO-UE) koji mi se cine kao vukojebine, pa zato kazem.
Ja picim sutra

Lepo sam napisao od Kosjerica do Uzica aludirajuci da se izbegne Pozega. A po mapama ima dva puta (sem stamdardnog Kosjeric-PO-UE) koji mi se cine kao vukojebine, pa zato kazem.
Ja picim sutra