Beograd
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: Beograd
Metro je drugo, nije bilo moguće da kupiš kao fiz.lice i to jako dugo.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Mi se navikli na Lidl proizvode u Krakovu, iako ima gotovo svih lanaca.
Meso je najjevtinije, mlecni proizvodi takodje, voce i povrce nikada bajato.
Nije veliki asortiman, uglavnom su njihove robne marke, ali su optimalnog kvaliteta, bar za nas.
Lepota Lidla je sto svake nedelje imaju razlicitu akciju, npr spanska ili kineska kuhinja sa autenticnim proizvodima koji stvarno nisu skupi. Uvek moze da se proba nesto novo.
Za tehniku takodje, stalno neke akcije, tipa drzac za felne 1000 din, smart punjac akumulatora ( digitalni ) 1800 din, termo slavina za kadu 4500 rsd i slicno...
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Nije veliki asortiman, uglavnom su njihove robne marke, ali su optimalnog kvaliteta, bar za nas.
Lepota Lidla je sto svake nedelje imaju razlicitu akciju, npr spanska ili kineska kuhinja sa autenticnim proizvodima koji stvarno nisu skupi. Uvek moze da se proba nesto novo.
Za tehniku takodje, stalno neke akcije, tipa drzac za felne 1000 din, smart punjac akumulatora ( digitalni ) 1800 din, termo slavina za kadu 4500 rsd i slicno...
Nešto mi čudan ovaj raspored, da nije LIDL na onoj drugoj parceli?pedja napisao:
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Iskreno, nisam prosao tuda par dana. Najave si bile da ce biti ovako, iako ne znam kako to misle da izvedu. Kad prodjem, videcu gde rade.
TapaT
TapaT
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ko prolazi autoputem BG-NS je verovatno primetio, sa desne strane malo posle Deltinog centra velikom brzinom niče jedna ogromna građevina. To je budući Lidlov distributivni centar, deluje kao da planiraju ovde ozbiljno da rade.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Valjda sa leve, pre Delhaizea?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Uvek si mi bio sumnjiv!nuk napisao:Pa da, al' ga najvljuju čitavu deceniju, stvarno da čovek pomisli da je ko zna šta u pitanju.
Jedan niče u mom komšiluku, toliko sam uzbuđen da bih glasao za pe*era

Sent from mTalk
Širim haos!
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Sta fali metrou, wc sam opremio njihovim proizvodimapedja napisao:Pa i dolazak Metroa je bio opste ludilo.
Sve manje ljudi odlazi u isti, bar kada je ovaj u Krnjaci u pitanju, ili mi bar tako deluje u prolazu / kad odem da kupim nesto. MIslim da ne znam nikoga ko tamo kupuje redovno. Cesce se islo dok je satro moglo da se kupuje samo na firminu karticu, nego sada kada mozes kako hoces. Zabranjeno voce...![]()
Sta smo dobili? Nista, osim sitno napisanih cena sa PDVom![]()
Gomila low cost proizvoda i tzv trgovackih marki, od kojih retko koji valja nesto.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Metro i nije namenjen krajnjim korisnicima vec str-ovima sur-ovima i sl. i oni su ti koji ce eventualno moci da uvide prednost.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Pa to, samo pričamo o kontra smerovima. Ja sam opisivao kad se ide iz NS, ti iz BG.Heinz napisao:Valjda sa leve, pre Delhaizea?
There are 10 kinds of people in the world:
Napisao si BG-NS, tu je zabuna.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Tacno, ja za prodavnice neke proizvode nabavljam u metrou. Cesto imaju akcije za secer, brasno, ulje.. pa se isplati uzeti malo vecu kolicinu i imati na zalihi. Plus kod metroa je sto mogu da porucim robu telefonom i donesu mi na lokacije koje im kazem i to sve istovare njihovi vozaci gde im se kaze.ftj napisao:Metro i nije namenjen krajnjim korisnicima vec str-ovima sur-ovima i sl. i oni su ti koji ce eventualno moci da uvide prednost.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
U Beogradu Metro, Tempo i Roda imaju iste te akcije. Ponekad su i dnevne pa na razglasu možeš čuti šta je tog dana na akciji.ikac2000 napisao:Mi se navikli na Lidl proizvode u Krakovu, iako ima gotovo svih lanaca.
Zato se i čudim koliko ljudi hvale Lidl a isto to imaju u pomenitim?
Prošle nedelje bile letnje gume na akciji...
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Dok nije Metro bankrotirao pa prodat bilo je drugacije od ostalih, i jesu bile nize osetno cene a asortiman specifican.
Sada je bese isti vlasnik kao i Lidl, tako da ne vidim sta ce biti drugacije na isti nacin kao sto ne vidim u cemu je razlika Idea, Merkator, Roda nalepnice kada je ista firma prakticno sa istim asortimanom.
Metro je sada bleda senka onog od pre 10godina. Ranije se nije desavalo da po nekoliko nedelja nedostaje roba, da je prazan raf dok ne dodje nova isporuka.
Sada je bese isti vlasnik kao i Lidl, tako da ne vidim sta ce biti drugacije na isti nacin kao sto ne vidim u cemu je razlika Idea, Merkator, Roda nalepnice kada je ista firma prakticno sa istim asortimanom.
Metro je sada bleda senka onog od pre 10godina. Ranije se nije desavalo da po nekoliko nedelja nedostaje roba, da je prazan raf dok ne dodje nova isporuka.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ja nisam doživeo prazan raf u Metrou. Ne znači da ga nije bilo ali se stvarno ne sećam takvog detalja.
Onaj na Vidikovcu je uvek pun robe i uvek prazan sa kupcima.
Nekada nisi mogao da uđeš i trguješ bez kartice i keša.
Danas sve može, na rate bez kartice.
Eto dokle je došlo.
Onaj na Vidikovcu je uvek pun robe i uvek prazan sa kupcima.
Nekada nisi mogao da uđeš i trguješ bez kartice i keša.
Danas sve može, na rate bez kartice.
Eto dokle je došlo.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...