Viber koristite samo u nuznom zlu. On je odavno poznat kao program koji samo matorci koriste. Viber do pre mesec dana nije imao opciju da se iskljuci "in app notification" o cemu dalje da se prica. Neoptimizovan do zla boga. Uz TT najgori program koji se na zalost po nekad ne moze izbeci. Nego, ima li neko iskustva sa s7 egde ekranima? Ima li negde dobra kopija ekrana da se uzme? Ovde u su imaju samo orig i traze 250e
In app notification su notifikaje dok si u chatu. Znaci dopisujes se sa nekim i telefon ti non stop zveci i vibrira kako ti sagovorik pise poruke. Drugo, opcije cuvanja slika na serveru - nema. Optimizovanost - nula. Grupe? Grupe na whatsappu savrseno rade. Mogucnost custom notifikacija - nema. Ne znam gde da nastavim, spisak nedostataka vibera u odnosu na whatsapp je povelik. Srecom u zadnjih mesec-dva su ga ispeglali malo, ranije je bio nista drugo sem uzasan
Edit: zaboravio sam cuuveni bag koji nije dan danas ispravljen. Notifikacije u grupi je nemoguce mutovati. Znaci mutuje se zvuk ali badge i dalje stize.
Ovo su sve 1/1 cinjenice o viberu, koje se mogu proveriti za 3m. Znaci moji argumenti ne podlezu diskusiji
Poslednja izmena od milospinkfloyd u 03 Avg 2016, 16:15, izmenjeno 2 puta ukupno.