Da budemo iskreni odavno pakao Marakane ne postoji. Postoji gomila likova koji dođu da vide i snime i posle pričaju kako su bili.
Veoma mali broj ljudi je tu da bi pravio taj pakao od navijanja.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Da, baš će da bude bolje s navijačima kao glavnim kadrovicima. Počelo u Zvezdi, a primilo se i u Partizan i ne vidim da je nešto mnogo bolje od šamaranja legendi kluba, ulažeja nogom kod predsednika klubova, vučenja igrača za uši, raportiranja na treninzima i posle utakmice, razbijanja njihovih automobila...samo neka oni budu što dalje, pa makar bio i prazan stadion kao što ih je Mamić oterao da mu huligani ne vladaju klubom
Mr.Rotor napisao:Delija kad si ti zadnji put bio na nekoj utakmici Zvezde? Jel si član kluba? Jel glasaš na izborima kluba?
Pre dve godine. I nemam nameru da idem dok je ovakvo sranje u klubu i dok se igra takvo sranje od "fudbala". Treba da ih je sramota grba koji nose i koji brukaju.
A reci ti meni - jel si bio na 100. derbiju? Jel si bio na utakmicama '90/91 u KES-u?
Da li znas od kada ja imam ovaj nick na svim mogucim forumima?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Onda nemaš nikakvo pravo da komentarišeš stanje u klubu.
Ja sam član kluba zadnjih 6 godina i aktivno pratim košarkaški i fudbalski klub preko deset godina. Pre toga nisam imao vremena i bio sam klinac, išao sam povremeno na veće utakmice.
Nick na forumima? Delija? Ti koji kažeš da te ne zanima Zvezda dok se igra "sranje od fudbala"...