Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Re: Dobro veče

Post od Heinz »

Na stranu drugi problemi.
http://www.youtube.com/watch?v=ysuN8k2pIq4
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Ne može bit nikako gore jer može samo da bude isto. U svađi ste sa elementarnom logikom. Ali, neće biti isto, već da bude bolje, ako se sistem bude pozabavio sprovođenjem discipline.
I sada se vozači se nabijaju u u blokove pa ne može da bude gore jer će automatski neki deo njih da ode na parking. U ovoj jednačini nema naglog povećanja broja vozila usled zoniranja parkinga, znači ne može da bude gore. Uđe pauk u blok, odnese nekoliko njih, već odmah će dobar deo njih imati opciju a) idem da parkiram na regularan parking, b) idem autobusom/idemo grupno svaki dan s drugim autom. Ako pokupe i neki auto stanovnika iz blokova koji je parkiran na zelenoj površini ili na pešačkom prolazu ili nekako drugačije nepropisno, nema veze. Dosta je onih koji su privatizovali javnu površinu da bi im auto bio ispod prozora. Drugi deo stanovnika će imati više masta kada se bude vraćao s posla jer tada i "gosti" odlaze, a oni koji ne pomeraju auto dtokom dana opet će imati više normalnih mesta u izboru umesto da se guze oko zgrade.

Znači gore je samo iz vizure onih koji bi da ne plate parking jer su navikli da imaju džabe, ali istovremeno vole da kukaju zašto nema parkinga, kako smo stoka i voleli bi da sistem radi i da im rešava probleme itd...e, ne može i jedno i drugo.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Samo nek je novih nameta ovom napaćenom narodu!
Od čega da platim 5.700 dinara.
Jedva imam za cigare i gorivo odakle mi još i za parking!
Uaaa!

:)
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Starce mislim da si ti ipak u svadji sa logikom.

U postojecem stanju imas skoro popunjena parkiralista i na ulici i u bloku. Ako zoniras parkiralista na ulici, ljude koji su tu parkirali nateraces da odu u blok i time potpuno popuniti sva besplatna parking mesta u bloku. I sta je tu dobro za obicnog stanara koji je radio nocnu smenu, izasao da odveze decu u vrtic ili nesto trece? Jel on treba da placa dnevnu kartu na zoniranom parkingu?

Ne radi se ovde o parama, vec o tome da se radi na pola. Ako hoces da se placa parking, nateraju ljudi da koriste drugi vid prevoza ili nesto trece, zoniraj ceo Novi Beograd, stanarima omoguci da godisnje placaju 400-500 din za parking u svojim blokovima, a ostalim "dodjosima" naplacuj bilo da je parkirao ispred firme ili ispred necijeg ulaza. Ali onda se otvaraju druga pitanja, kako to izvesti, koliko naplacivati, koja zona, i sl.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:

Post od Heinz »

Ma ovi su garant zonirali ovo novo što su izgradili, umesto zelenog pojasa.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Znate onu mala bara puna krokodila...
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Gde idu pare od Parking Servisa ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Pitanje od milion dolara. :D
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

A vozači raznih kurirskih službi će i dalje da parkiraju na trotoaru, bahato i skupljaju se i bleje u kafićima oko Arene. Gledam to svaki dan.

Tapatalk @ Desire 626
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Kuzmanovic napisao:Starce mislim da si ti ipak u svadji sa logikom.

U postojecem stanju imas skoro popunjena parkiralista i na ulici i u bloku. Ako zoniras parkiralista na ulici, ljude koji su tu parkirali nateraces da odu u blok i time potpuno popuniti sva besplatna parking mesta u bloku. I sta je tu dobro za obicnog stanara koji je radio nocnu smenu, izasao da odveze decu u vrtic ili nesto trece? Jel on treba da placa dnevnu kartu na zoniranom parkingu?

Ne radi se ovde o parama, vec o tome da se radi na pola. Ako hoces da se placa parking, nateraju ljudi da koriste drugi vid prevoza ili nesto trece, zoniraj ceo Novi Beograd, stanarima omoguci da godisnje placaju 400-500 din za parking u svojim blokovima, a ostalim "dodjosima" naplacuj bilo da je parkirao ispred firme ili ispred necijeg ulaza. Ali onda se otvaraju druga pitanja, kako to izvesti, koliko naplacivati, koja zona, i sl.
Prvo, priča je počela i to je tema oko novih parking mesta u Bulevaru Zorana Đinđića gde je nekoliko vas skočilo da kukumavči. Znači govorimo o NOVIM parking mestima, tj. o POVEĆANOM broju parking mesta na mestu gde NEMA NOVIH ZGRADA koje bi uzrokovale fizičko povaćnje broja vozila u okolini. Znači, tu u okolini će situacija biti bolja, jer deo onih koju su se gurali unaokolo će i dalje pokušavati da se guraju na POSTOJEĆA MESTA, a deo njih će otići na mesta kojih do sada NIJE NI BILO do sada.

A što se tiče ovo što pokušavaš da pokažeš, a o čemu nismo pričali je nešto što se rešava postepenim zoniranjem. Živim u centru, donji Dorćoj je dugo stajao nezoniran, pa znam kako to izgleda i kako se rešavalo, ne moraš da mi crtaš sliku toga. Na Novom Beogradu će morati da uvedu zone sa ograničenim rokom trajanja parkiranja ako hoće da reše taj problem.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Pa nije baš da nema novih zgrada.
Izgrađene dve nove lamele u akadenskom naselju a bez odgovarajućeg parkinga. Tako da se sad tu u okolini guraju svi oni koji tu stanuju i oni koji imaju potrebu da dođu u institucije koje se tu nalaze (banka, socijalno, Telekom, AIR Srbija). Haos počinje od onog momenta kada Merkator uvodi naplatu parkinga, po meni sa punim pravom. Tu su još i ministarstva i MUP, SDPR itd.
Zida se nova zgrada EPS-a?

Odavno ovaj deo grada više nije samo stambeni prostor već je postao uveliko i poslovni.
A parkiga nema niti su novi građeni.
Niko o tome ne vodi niti je vodio računa!

Ovo novo što su izgradili je od prvog dana puno!

Nekada si ispred FDU-a mogao da parkiraš auto i da se širiš po njemu. Sad su se i oni ogradili!

Nema ljudi gužva je svuda!
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:

Post od Heinz »

AirSerbia se seli valjda odatle, u zgradu između buvljaka i Belvilla.
VIP se seli u novu MPC zgradu isto kod buvljaka.
Korisnikov avatar
jocas
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:09
Garaža: Mazda CX-5 2.0 AWD 2022.

Post od jocas »

Slika
Golden beach Ohrid
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Dobro veče

Post od Day Walker »

Heinz napisao:AirSerbia se seli valjda odatle, u zgradu između buvljaka i Belvilla.
Zar oni nisu tamo vec dugo?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Odgovori