Inače, i ja neki dan umalo da dobijem još gore ožiljke, vraćamo se sa Klimataria plaže onim uskim putem pored mora i kod "Five steps in the sands" (krivina pre same uvale) nailazi Grk na motoriću i vozi još jednog iza sebe i blenuo levo u onu lučicu i vozi po sred uskog putića, seče krivinu i ne gleda uopšte kuda vozi. Da mu nisam svirnuo na vreme da vrati pogled na cestu i vrati se na svoju stranu, popeli bi mi se na haubu (a ja nemam kuda). Sekunda je falila. Žena pretrnula...
Nešto je malo dalje i to nije problem ali je ulaz u lavirint baš prašnjav (prvih dva kilometra nema asfalta), plus se sa asfalta pred samom plažom moraš spustiti dole preko neke sveže probijene "vododerine" da bi prošao ispod onog nadvožnjaka, tako da izbegavam tu rutu i idemo uz more asfaltom... Jedino se baš moraš čuvati ovakvih kamikaza, biciklista i drugih koji više blenu dole u more nego u put kojim voze...
Nema edita... Izgleda da je mojima 7 dana puna kapa za more, ćerka i žena se još juče počele nešto nećkati i praviti kisele face za ove naše dvokratne odlaske na plažu. Danas popodne nisu htele da idu. Jedino klinja veseo i praši za mnom kada god pomenem kupanje.
Tako je, a i previše je vruće i sunce prži kao nenormalno pa bežimo oko 13.00 najkasnije i dođemo opet oko 16.30-17.00. Nije ovo ništa pod "moranje, bilo je dosta dana ranije kada nismo plažu ni videli već smo se vozali i skitali kojekuda. Padne nam na pamet recimo da odemo na sladoled u Neos Marmaras... Idemo! Nema veze što je sa druge strane poluostrva.
Evo ga ovaj Delija sveznanje I mi ručamo, pa ne odlazimo sa plaže. Samo sam prošle godine išao u sobu oko 13h, jer je ćerka bila isuviše mala da bi spavala na plaži, stalno se budila.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
I mi smo taj ritam usvojili takođe dok su nam deca bila jako mala i nastavili da ga praktikujemo jer nam odgovara. Nismo baš tipovi za celodnevno ostajanje na plaži. Dovoljna su nam 2-3 sata kupanja, pauza pa eventualno opet predveče, a i to nije pod moranje.
Mi smo na plaži oko 10, 11. Zajebancija do 2, tad mala spava pa i mi dremnemo na plaži, kad ustane idemo da jedemo pa nastavljamo sa kupanjem, oko 7-8 kući. I ovako se desi da nešto zaboravimo ili previdimo, da se dva puta dnevno pakujem roknuo bih se
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.