Grčka
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Grčka
To sam imao prošle god u Nea Skioniju, kuća ima svoju plažu. Fenomenalna opcija, bukvalno možeš iz sobe u vodu
videću tako nešto za sled godinu, mada mi se svidja i ovakva varijanta kao Sašina.

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Eo jos jedna plaža. I opet boze pomozi kakvi su ovi putevi, do mog sela su bolji.

Manje ljudi i veća je(ima i desno, Porto Katsiki). Voda je bila plava i iz blizine dok je ona prije providna, smara sto je kamenje tj kamencici po plaži al jbg. Otprilike plaže su jedino što mi se svidja na lefkadi al više kad se vratim kući. Napravicu neki mini report haha
Sent from my D6503 using Tapatalk

Manje ljudi i veća je(ima i desno, Porto Katsiki). Voda je bila plava i iz blizine dok je ona prije providna, smara sto je kamenje tj kamencici po plaži al jbg. Otprilike plaže su jedino što mi se svidja na lefkadi al više kad se vratim kući. Napravicu neki mini report haha
Sent from my D6503 using Tapatalk
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Vladapetr napisao:Mi smo na plaži oko 10, 11. Zajebancija do 2, tad mala spava pa i mi dremnemo na plaži, kad ustane idemo da jedemo pa nastavljamo sa kupanjem, oko 7-8 kući. I ovako se desi da nešto zaboravimo ili previdimo, da se dva puta dnevno pakujem roknuo bih se
Izbegavajte ljudi ta spavanja na plaži.
Samo ako je u prirodnoj hladovini.
Suncobran vas ne štiti.
Posledice spavanja na suncu mogu biti fatalne.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
@Geza,
Mogu li da te zamolim da upload-ujes jednu ili dve ili koliko god već želiš slika sa Avali plaže koju sam juce stavio na Facebook?
Mogu li da te zamolim da upload-ujes jednu ili dve ili koliko god već želiš slika sa Avali plaže koju sam juce stavio na Facebook?
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Kad sam na Lagomandri provalio koliko je prirodan hlad od bora bolji od suncobrana oduševio sam se. Subjektivni osećaj 10 stepeni manje. Samo sam otišao i kupio sunđerastu ležaljku i tu sam čitao po ceo dan.
Verovatno utiče i što je velika površina u hladu pa se ne zagreva onaj pesak između kao kod suncobrana.
Verovatno utiče i što je velika površina u hladu pa se ne zagreva onaj pesak između kao kod suncobrana.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pa porasce deca, nece ici s njima doveka 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Citas na plazi ? To je tako gay.grujicd napisao:Kad sam na Lagomandri provalio koliko je prirodan hlad od bora bolji od suncobrana oduševio sam se. Subjektivni osećaj 10 stepeni manje. Samo sam otišao i kupio sunđerastu ležaljku i tu sam čitao po ceo dan.