Zna se jako dobro zasto su u govnima i ko ih je u ta govna gurnuo.Mr.Rotor napisao:U prevodi većina je tu kada je sve do jaja, a kada su klubovi u govnima onda nas ništa ne zanima.
Sport
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Sport
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
msm cool lol lajkMilan napisao:Nešto nejasno?samo polako napisao:Delijo nisu svi navijači Zvezde Delije.
To je jedan deo navijača, onaj najvatreniji, organizovan i ekstreman u svom bodrenju kluba.
Sam priznaš da to nisi ali zato koristiš njihovo ime???
To pokušavaju da ti kažu!
msm lol jbtMilan napisao:Za to su tu oni koji su plaćeni za to, kojima je to posao I koji su juče bili vođe na jugu kao i obrnuto.samo polako napisao:Da budemo iskreni odavno pakao Marakane ne postoji. Postoji gomila likova koji dođu da vide i snime i posle pričaju kako su bili.
Veoma mali broj ljudi je tu da bi pravio taj pakao od navijanja.
Ja kad platim kartu smatram da imam pravo da radim šta god na tekmi, pa čak i gle čuda, da sedim i gledam istu umesto da se dernjam uefa kurva i Kosovo je Srbija, kao i ko ne skače taj je šiptar, msm lol
Gadim se takvih i sramota me je što sam na istom stadionu sa takvima.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ipak se pitam da li si ovo sam smislio ili ti je Brankica Stanković pomogla!?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Delija
- Kontakt:
Kad se kaze "delimo sve" - jel se misli i na pare?
Naravno, mislim na vodje, a ne na boraniju.
Naravno, mislim na vodje, a ne na boraniju.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Što mene pitaš? Ti si DELIJA. Verovatno si upućen.
- samo polako
A odakle Deliji BMW?Day Walker napisao:Pa sta mislis, okle Rotoru Audi?![]()

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Neverovatno je ima navijača koji prozivaju momka koji poprilično redovno prati Zvezdu, a pri tom ga to praćenje košta i koliko se sećam nije iz Beograda već iz Kraljeva. A ti koji ga prozivaju ne idu na utakmice jer im se ne sviđa: uprava/srpski fudbal generalno jer je u qrcu. Gde je tu ljubav prema klubu? Kakve veze ima što ima 27 i što se nije rodio u vreme u kojem bi mogao da prati najslavnije dane naše prošlosti?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Delija
- Kontakt:
@Woodoo
Ako vec hoces da pametujes, onda je red da prvo procitas detaljno ono sto komentarises, a ne da uleces kao padobranac u koprive.
Upravo taj mladjani "navijac" je poceo sa prozivkama i to cim se spomenula uprava.
Ako vec hoces da pametujes, onda je red da prvo procitas detaljno ono sto komentarises, a ne da uleces kao padobranac u koprive.
Upravo taj mladjani "navijac" je poceo sa prozivkama i to cim se spomenula uprava.
- samo polako
Svaka čas svakome ko potegne put da bi gledao svoj omiljeni klub!
Voša igra protiv Alkmara!
Sasuolo-Zvezda!
Voša igra protiv Alkmara!
Sasuolo-Zvezda!
Poslednja izmena od samo polako u 05 Avg 2016, 13:18, izmenjeno 1 put ukupno.
- samo polako
Nisam ih pratio kakvi su?