Sport
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Sport
Zajeban je Sasulo. Cvrsta ekipa kod kuce, ako se dobro secam prosle sezone.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Kuzmanovicu , ti se nicega ne secas 

Hajde decko sad kad si bezobrazan , skini taj avatar i trazi da te rinejmuju u Lord Vlad kad nisi DelijaDelija napisao:@Woodoo
Ako vec hoces da pametujes, onda je red da prvo procitas detaljno ono sto komentarises, a ne da uleces kao padobranac u koprive.
Upravo taj mladjani "navijac" je poceo sa prozivkama i to cim se spomenula uprava.

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Zveknuli su Juve, Milan, Inter, Napoli, Lazio...
Jbg, moramo da igramo, ako mislimo da prodjemo.

Jbg, moramo da igramo, ako mislimo da prodjemo.
Vidi ovog grobaraMilos napisao:Hajde decko sad kad si bezobrazan , skini taj avatar i trazi da te rinejmuju u Lord Vlad kad nisi Delija

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ne branim ja lopovsku upravu nego mi je muka takvih kao ti. Puna vam usta Zvezde, a nema vas nigde.Delija napisao:@Woodoo
Ako vec hoces da pametujes, onda je red da prvo procitas detaljno ono sto komentarises, a ne da uleces kao padobranac u koprive.
Upravo taj mladjani "navijac" je poceo sa prozivkama i to cim se spomenula uprava.
Ni ja nisam oduševljen sa gomilom stvari i u klubu i na tribini pa opet kupim sezonsku i idem na utakmice.
Da završimo na ovome. Nema potrebe pričati dalje.
- Delija
- Kontakt:
Bar smo se oko lopovske uprave slozili. I to je nesto.
A druze moj, neko mora i da zaradi svoju platu iliti nece ga tatica celog zivota finansirati, tako da ne moze da se zajebava i da ide na 50 utakmica godisnje.
To sam mogao dok sam studirao i freelance-ovao po par sati dnevno.
A druze moj, neko mora i da zaradi svoju platu iliti nece ga tatica celog zivota finansirati, tako da ne moze da se zajebava i da ide na 50 utakmica godisnje.
To sam mogao dok sam studirao i freelance-ovao po par sati dnevno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Takav odgovor sam i očekivao. 
Kad nemaš šta da napišeš onda ideš na tu priču. Dobro je dok imaš vremena za forum.

Kad nemaš šta da napišeš onda ideš na tu priču. Dobro je dok imaš vremena za forum.
- Delija
- Kontakt:
To nije prica, vec cinjenica. Jbg. Lako je tudjim qrcem gloginje mlatiti.
A kao sto vec rekoh - sa provokacijama si sam krenuo i to bas nicim izazvan.
Ove nesrece ce da se provuku samo tako...
Ludogorets - Viktoria Plzen

A kao sto vec rekoh - sa provokacijama si sam krenuo i to bas nicim izazvan.
Ove nesrece ce da se provuku samo tako...

Ludogorets - Viktoria Plzen

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
U vezi gloginja i urca razmisli šta ti onda radiš kada ne ideš na utakmice a nošiš ime Delija?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Delija
- Kontakt:
Delija je bio na gomili utakmica, da si ti meni ziv i zdrav 
A ako nas dvojica o necemo diskutujemo, za koj moj q se uvek nadje neki pametnjakovic poput tebe da izigrava drvenog advokata?

A ako nas dvojica o necemo diskutujemo, za koj moj q se uvek nadje neki pametnjakovic poput tebe da izigrava drvenog advokata?

- Delija
- Kontakt:
Nisam bas toliko mator
, ali kad bolje razmislim - Rotor jeste '90/'91 jos uvek bio u pelenama 
Ali tada nisam ni ja isao, vec su me vodili
Elem, smorili smo za medalju, ali jbg kad su grobari u totalnom offside-u pa nije zanimljivo njih podje*avati

Ali tada nisam ni ja isao, vec su me vodili

Elem, smorili smo za medalju, ali jbg kad su grobari u totalnom offside-u pa nije zanimljivo njih podje*avati