Beograd
Re: Beograd
...siroti trgovci. Nema više pravih trgovina. Sve se pretvorilo u rentiranje polica i rafova.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
ih bre pos'o ko pos'o.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Nekada je Metro bio plati i nosi princip, poznat nacin trgovine Indusa sa takvim prodavnicama, a sada je kao i drugi obicna prodavnica ukljucivo i odlozeno placanje.samo polako napisao:Ja nisam doživeo prazan raf u Metrou. Ne znači da ga nije bilo ali se stvarno ne sećam takvog detalja.
Onaj na Vidikovcu je uvek pun robe i uvek prazan sa kupcima.
Nekada nisi mogao da uđeš i trguješ bez kartice i keša.
Danas sve može, na rate bez kartice.
Eto dokle je došlo.
Ja jesam bas u Vidikovcu, 10tak puta nasao prazan raf. Jedno vreme nije bilo Krasovih proizvoda, mozda jedno mesec i po dana im je trebalo da nabave.
Pa neke konzervisane ribe iz Rusije, vise puta mi se desilo da je nema a bas je dobra. Dimljena, specificna i nema je u drugim radnjama.
Ima jos, ovo mi prvo palo na pamet, a tamo evo kupujem kod nas 10tak godna a u HU i vise.
I sa cenom Metro zna da bude skuplji od Tempa recimo za identicnu robu, van akcije. Valjda zbog tog kreditnog odobrenja kupcima, pa i kupovina za kes kosta skuplje od moguceg.
Puno sam para ostavio u Metrou ali im to nije ocito pomoglo da se stabilizuju.
Ne mogu da se setim ko je preuzeo Metro pre par godina, Lidl ili Aldi ili neko treci od nemackih lanaca.
Tehniku, alate i gradjevinu su gotovo potpuno napustili, ono sto je ostalo je tragikomicno malo izbora robe. A tu su bili jedni od jacih po ponudi.
Ono sto je dobro po meni je da su zadrzali visok nivo bezbednosti hrane i da ocito vrlo pazljivo biraju dobavljace, to mi je vaznije od sarene sminke (sada stede struju delimicnim iskljucenjem osvetljenja, muzika iz razglasa je slabija ili je cesto i nema, ima manje aktivnih blagajni i drugi jasno vidljivi tragovi stednje) kakve su puni soping centri a bez adekvatne robe u njima.
Steta za Metro kod nas, ne znam kako je sada u drugim zemljama, nadam se da ce se oporaviti.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Za računarsku tehniku znam da su odustali jer je bilo veoma loše interesovanje.
Krašove proizvode priznajem da ne kupujem tako da nisam primetio da ih nema.
Sa ribom nikada nismo imali problema ali ni očekivanja da je svakog momenta mora imati na stanju.
Ono što me uvek iznervira je povremeno premeštanje robe po rafovima.
Meni asortiman i cena odgovaraju pa će i dalje biti prvi izbor za veće nabavke.
Krašove proizvode priznajem da ne kupujem tako da nisam primetio da ih nema.
Sa ribom nikada nismo imali problema ali ni očekivanja da je svakog momenta mora imati na stanju.
Ono što me uvek iznervira je povremeno premeštanje robe po rafovima.
Meni asortiman i cena odgovaraju pa će i dalje biti prvi izbor za veće nabavke.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
+1samo polako napisao:Sa ribom nikada nismo imali problema ali ni očekivanja da je svakog momenta mora imati na stanju.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Heinz napisao:Nešto mi čudan ovaj raspored, da nije LIDL na onoj drugoj parceli?pedja napisao:
Ipak je kako je i nacrtano.
Jeste, proverio sam iz prve ruke.
Lidl je prvi kupio to parče.
TT
Lidl je prvi kupio to parče.
TT
Danas sam se posle duzeg vremena vozio po Banovom brdu, rastresao sam auto posteno od milijardu propalih sahtova i slivnika, ono je uzas na sta lici.
TT
TT
Vama iz NS svako brdo diže pritisak 
Ma brdo je najmanji problem
vec mislim da nema sahta ili slivnika koji nije utonuo i sl...
TT
vec mislim da nema sahta ili slivnika koji nije utonuo i sl...TT
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Brdo ? Pogledaj centar na sta lici, Despota Stefana, Dusanova, Decanska, Svetogorska, Takovska, Vlajkoviceva, Dz. Vasingtona, Pariska, Tadeusa K..... a cujem i da se Karadjordjeva vec raspala...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
BG ima bolje ulice nego NS 
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Krenes dobrim putem, jer centar jeste katastrofa, ali onda spomenes skoro sve ulice koje su skroz ok.Ogi napisao:Brdo ? Pogledaj centar na sta lici, Despota Stefana, Dusanova, Decanska, Svetogorska, Takovska, Vlajkoviceva, Dz. Vasingtona, Pariska, Tadeusa K..... a cujem i da se Karadjordjeva vec raspala...
Idi provozaj se kroz Cara Dusana od Kalemegdana, do Francuske, katastrofa, a ti spomenes produzetak te ulice(od Francuske, do Takovske), Dzordza Vasingtona kao los, a on skroz ok. Takovska takodje, skroz solidna ulica, sa par gluposti, ali daleko od nekog katastrofalnog stanja, Despota Stefana takodje, eventualno jedan mali deo od Ekonomske skole do Skadarlije i ono jedan nezgodan prelaz gde se sece sa Dz Vasingtona, Tadeusa Koscuska takodje nije nista strasna...a sta li si tek u Svetogorskoj nasao, da mi je znati...
Katastrofa je recimo Dubrovacka (produzetak Kralja Petra do Dunavske), pa onda pola Ruzveltove se raspada, Strahinjica Bana je krs, Kralja Petra se ne secam da su popravljali kaldrmu, gde se napravi udubljenje, tu ostane i to mozemo pripisati duhu stare ulice, a ne to sto ih boli kara da to poravnaju i lepo urade, kao svuda u svetu.
Ima tu jos dosta ulica kojih ne mogu da se setim napamet, ali bas ove sto si spomenuo su vecinom ok.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Mislio sam na:
D. Stefana od Decanske do Dz. Vasingtona
T. Koscuskog od skretanja iz Dusanove prema 25. Maju, sada su doduse kao nesto pokrpili
Takovska kod Botanicke baste, ok, to je Cvijiceva, sve do Dz.V.
Svetogorska je tesko djubre i sramota, sada je kao zakrpljena ali i dalje je sramota
D. Stefana od Decanske do Dz. Vasingtona
T. Koscuskog od skretanja iz Dusanove prema 25. Maju, sada su doduse kao nesto pokrpili
Takovska kod Botanicke baste, ok, to je Cvijiceva, sve do Dz.V.
Svetogorska je tesko djubre i sramota, sada je kao zakrpljena ali i dalje je sramota