Hahaha kakva kombinacija albo-ciganiDay Walker napisao:U izvini Ero molim te.. Ti si trebao da budes banovan jos od prvog posta pa ti progledase kroz prste.
Superb, u pitanju su neki albo-cigani iz Mk.. Jbga, da su bili iz Beograda isto bih napisao.. Razumes???

Mozda ste procitali da se pre 5-6 dana dogodila saobracajka na put Gevgelija-Demir Hisar kada je neki Srbin preko pune linije preticao auta sa audi sa nemacke tablice i u kojoj su stradali mladi bracni par iz Makedonije dok njihov mali sin se hvala Bogu oporavlja u bolnici.Taj mali decak nikada nece imati rodtelje posto je neki idiot iz Srbije preticao na punu liniju ,al ja opet ne bih rekao da su Srbi cigani il bilo sto lose posto nisu svi isti,ne.Jest da je bilo po MKD forumima i portalima da su Srbi bahati vozaci jer uvek u MKD ucestvuju u neku saobracajku,al opet i sa to ne mogu se sloziti,idioti ima svugde. Nadam se da me razumes

p.s. Kada smo kod Lefkadi moja omiljena je Milos,stvarno odlicno mesto.Tesko dostupna ako se ide pesicom ,al voda fenomenalna i topla i cista i uglavnom mladi ljudi