Voznja po prasnjavim putevima

Iskustva sa servisima, cene održavanja, pranje i poliranje
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Re: Voznja po prasnjavim putevima

Post od nuk »

starac vujadin napisao:Biće zeznuto...javi kako si prošao. U svakom lsučaju lagano se obuci i imaj flašicu vode kraj sebe.
Slojevito, misliš :)
Era
Reactions:
Pridružio se: 28 Feb 2016, 22:52

Post od Era »

Voziš normalno. Ako suviše spor ideš 10-20km/h, prašina će da se povrati i do prednjeg kraja, uvlači se u motor i kabinu. Ako se uhvatiš neke brzine malo preko 30, prašina ostaje potpuno iza, i imaćeš je samo na zadnjem kraju automobila, zadnje staklo i sl. Ja često idem po makadamu i već sam navikao na to.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

mića napisao:p.s-sad kad se ogi vratio sa tasosa mogu da napisem da se kolegi pre par godina zapalila yugo florida bas od prasine jer je svaki dan isao na mermernu plazu. Zapusilo se nesto, nesto se pregrejalo i zapali se florida, jbga. Al to nema veze sa ovim, ovo je smesna relacija da se bilo sta desi.
:rofl: A sta si meni pricao mangupe... :rofl: A i taj je lud jebote, svaki dan na Mermernu !? :o

Ja sam ove godine imao 50m zemljanog puta sa kamencicima do smestaja, ne mogu reci da nije bilo stresno. :rofl:
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Martin napisao:Nakon vožnje očisti filter vazduha....ili ponesi još jedan pa zameni.
Sve receno. Jednostavno voziti normalno, auto je pravljen da se vozi i po prasini pa to nije smetnja.
Samo nemoj koristiti brisace vec dobro isperi sa dosta tekuce vode sva stakla.
Ponesi flasu od 2 litre vode za to, na primer.
Odgovori