Stanje na putevima, radovi, izmene saobraćaja...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Stanje na putevima, radovi, izmene saobraćaja...
Nema vise obilaznice kroz Mackat.
JP „Putevi Srbije“ vas obaveštava da je pušten u saobraćaj most „Sušica 2“ i most preko reke Grabovice na državnom putu I B reda broj 23, deonica Kneževići-Bela Zemlja i da je uspostavljen normalan režim saobraćaja, navodi se u saopštenju.
Sa blic.rs
TapaT
JP „Putevi Srbije“ vas obaveštava da je pušten u saobraćaj most „Sušica 2“ i most preko reke Grabovice na državnom putu I B reda broj 23, deonica Kneževići-Bela Zemlja i da je uspostavljen normalan režim saobraćaja, navodi se u saopštenju.
Sa blic.rs
TapaT
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Pedja javlja, kilometarski red na ibarskoj, negde kod Meljaka neki udes. Ko ne mora neka ne kreće sad i u skorije vreme.
Tapatalk @ Desire 626
Tapatalk @ Desire 626
Posetite www.garaza.rs !
- pedja
- član 001
Hvala Trojke, stigoh do računara.
Tumali smo se nekim sporednim puteljkom i uključili neposredno pred Lipovičku šumu. Kolona je skoro do Rušnja (korz komplet šumu, pa negde do Srbije, recimo), a kada sam zvao Trojanca, tu negde je bio i šlep parking servisa. Katastrofa, a taman sam rekao kako je ovo bilo najbrže putešestvije sa Zlatibora ikada
Tumali smo se nekim sporednim puteljkom i uključili neposredno pred Lipovičku šumu. Kolona je skoro do Rušnja (korz komplet šumu, pa negde do Srbije, recimo), a kada sam zvao Trojanca, tu negde je bio i šlep parking servisa. Katastrofa, a taman sam rekao kako je ovo bilo najbrže putešestvije sa Zlatibora ikada

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Tako to biva... Kad ne zaglaviš na mostu, zaglaviš na ćupriji.
Sent from mTalk
Sent from mTalk
Širim haos!
- pedja
- član 001
Ima i stura vest http://www.blic.rs/vesti/beograd/sudar- ... an/gtyyv1n
Sreca pa nema poginulih. Takodje, sreca je da postoji neki sporedni put, kojim se to zaobislo, kako-tako.
Kroz Cacak sam prosao sa samo jednim stajanjem na semaforu (iskljucio sam se kod Dragise), a kod Pozege sam ispao bezobrazan, ne bas namerno, ali sam preskocio kolonu i umesto nekih 10-15minuta, sacekao sam 30ak sec. Ne nisam preticao kolonu, vec sam u pokusaju da nadjem neki sporedni put do Pozege, koji bi bio duzi, ali bar ne bih stajao na SUncu, dosao do corsokaka i ukljucenja na magistralu, neposredno pred semafor. Posle toga se islo prilicno brzo, jer je sva guzva isla u suprotnom smeru. Na par mesta kamioni, ali kada se preskoce, ide. Dobar deo od Rudnika sam vozio sam ka BGDu, veoma interesantno, tu negde do Ljiga, a onda je krenula kolona, ali su se svi kretali u istom ritmu, relativno tecno i brzo, do pomenutog Meljaka.
Sreca pa nema poginulih. Takodje, sreca je da postoji neki sporedni put, kojim se to zaobislo, kako-tako.
Kroz Cacak sam prosao sa samo jednim stajanjem na semaforu (iskljucio sam se kod Dragise), a kod Pozege sam ispao bezobrazan, ne bas namerno, ali sam preskocio kolonu i umesto nekih 10-15minuta, sacekao sam 30ak sec. Ne nisam preticao kolonu, vec sam u pokusaju da nadjem neki sporedni put do Pozege, koji bi bio duzi, ali bar ne bih stajao na SUncu, dosao do corsokaka i ukljucenja na magistralu, neposredno pred semafor. Posle toga se islo prilicno brzo, jer je sva guzva isla u suprotnom smeru. Na par mesta kamioni, ali kada se preskoce, ide. Dobar deo od Rudnika sam vozio sam ka BGDu, veoma interesantno, tu negde do Ljiga, a onda je krenula kolona, ali su se svi kretali u istom ritmu, relativno tecno i brzo, do pomenutog Meljaka.
Ja sam bio u koloni iz smera od BG ka Meljaku kad je bila ta havarija. Bas zlo.
Sto se tice Pozege znam za jednu foru kojom se zezne guzva samo tako. Ali je i resenje seoska dzada fazon Ogi bi doziveo infarkt. Al morao bih i na karti da nacrtam. Ne vredi prica.
Sto se tice Pozege znam za jednu foru kojom se zezne guzva samo tako. Ali je i resenje seoska dzada fazon Ogi bi doziveo infarkt. Al morao bih i na karti da nacrtam. Ne vredi prica.
Daj stjepo ukratko tu foru, sad krecem sa Zlatibora. 

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Auuu,ljudi šta bi ovo u Makedoniji
.Šta je ostalo od auto-puta(E-75) od Skoplja prema Grčkoj? 

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Šta je sa autoputem? (sutra se vraćamo kući pa da znam da li da tražim drugi pravac).
TT
TT
Neo
Opcija ako se iz smera Uzica/Zlatibora ide ka Cacku:
A ako se iz Cacka ide ka Uzicu/Zlatiboru:
P.S. Sledeci put trazis na vreme, a ne sad za odmah.
Edit: Pomerio mi je check point-e kuda sam "sproveo put". Ne znam zasto. I sad opet vodi magistralom
U svakom slucaju, gde je najjuznija tacka rute vidi se oznacen restoran Putnik. Tu se skrene desno na sporedni put (koji manje-vise ide paralelno sa magistralnim putem E761) I ide se na Ariljsku petlju.
Kad se ide sa Zlatibora, Ariljska petlja "dozoljava" da se zaobidju putevi na nadvoznjaku, jer se na ovaj nacin na petlju dolazi iz pravca Arilja.
A predlog da se iz Cacka udje u Pozegu kod Prijanovica (pogledajete na karti, moze lako da se uoci), pa se prodje kroz grad I dodje do Ariljske petlje i onda se ide ka Arilju pa dalje na put koji sam gore rekao da se prati. U ovom slucaju se iz Pozege ka Arilju prodje ispod nadvoznjaka na kom su radovi i opet zaobidje guzva I semafor. A izadje se na E761 kod restorana Putnik.
Edit2:
Opcija ako se iz smera Uzica/Zlatibora ide ka Cacku:
A ako se iz Cacka ide ka Uzicu/Zlatiboru:
P.S. Sledeci put trazis na vreme, a ne sad za odmah.

Edit: Pomerio mi je check point-e kuda sam "sproveo put". Ne znam zasto. I sad opet vodi magistralom
U svakom slucaju, gde je najjuznija tacka rute vidi se oznacen restoran Putnik. Tu se skrene desno na sporedni put (koji manje-vise ide paralelno sa magistralnim putem E761) I ide se na Ariljsku petlju.
Kad se ide sa Zlatibora, Ariljska petlja "dozoljava" da se zaobidju putevi na nadvoznjaku, jer se na ovaj nacin na petlju dolazi iz pravca Arilja.
A predlog da se iz Cacka udje u Pozegu kod Prijanovica (pogledajete na karti, moze lako da se uoci), pa se prodje kroz grad I dodje do Ariljske petlje i onda se ide ka Arilju pa dalje na put koji sam gore rekao da se prati. U ovom slucaju se iz Pozege ka Arilju prodje ispod nadvoznjaka na kom su radovi i opet zaobidje guzva I semafor. A izadje se na E761 kod restorana Putnik.
Edit2:
- Prikačeni fajlovi
-
- opcija1.png (76.6 KiB) Pogledano 2029 puta
Poslednja izmena od Stjepa u 07 Avg 2016, 16:44, izmenjeno 1 put ukupno.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Meni se šurak malopre javio iz Sivirija.Prodao Megana kupio čamčić,pa će kroz MKD čamcem. A u Preševu ih ja kupim. Samo ne znam da li će da veslaju ili je dobio i pentu.Saša napisao:Šta je sa autoputem? (sutra se vraćamo kući pa da znam da li da tražim drugi pravac).
TT

Sony Xperia Z3
Hvala Stjepo!
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Nije za zajebanciju, stvarno kataklizma ravna onoj u Obrenovcu. Nađoh galeriju fotki, ima ih nekoliko i sa autoputa kod Skoplja:
http://www.vijesti.me/svijet/snazno-nev ... lerija?p=1
TT
http://www.vijesti.me/svijet/snazno-nev ... lerija?p=1
TT
Ovo je bas horor!
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk