Drugar iz hr mi kaze da kod njih moraju po zakonu da objave mesto i vreme radarske kontrole na internetu. Ima li tako neceg kod nas? Secam se nekog spiska, ali mislim da ni tad nisu bili u obavezi da objave svaku kontrolu u toku dana u srb.
Scuderia napisao:Drugar iz hr mi kaze da kod njih moraju po zakonu da objave mesto i vreme radarske kontrole na internetu. Ima li tako neceg kod nas? Secam se nekog spiska, ali mislim da ni tad nisu bili u obavezi da objave svaku kontrolu u toku dana u srb.
Imas i ovde na sajtu Saobracajne Policije ali ne obuhvata sve. Ne obuhvata ulice u naselju i kontrole krace od 3 sata.
Scuderia napisao:Drugar iz hr mi kaze da kod njih moraju po zakonu da objave mesto i vreme radarske kontrole na internetu. Ima li tako neceg kod nas? Secam se nekog spiska, ali mislim da ni tad nisu bili u obavezi da objave svaku kontrolu u toku dana u srb.
Imas i ovde na sajtu Saobracajne Policije ali ne obuhvata sve. Ne obuhvata ulice u naselju i kontrole krace od 3 sata.
Objavljuje se i na pojedinim radio stanicama.
Znam da su iz policije rekli da nemaju ništa protiv tog objavljivanja jer im je u cilju da se opreznije vozi.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Da, secam se toga, ali ne znaci mnogo ako nisu svi. Mozda i on gresi, ali je ubedjen da je u pravu, kaze da kod njih ima samo tamo gde je objavljeno.