Sport
Re: Sport
Ova olimpijada je je vec posle dva dana potpuni debakl, neverovatno sta se desava...
Cim sam video sa kim Novak igra u prvom kolu zabrunuo sam se, najgori igraci za prvo kolo, ako ih krene i kenja ih mozes samo da gledas bombe kako prolecu i pogadjaju linije...
Jedna rec, strasno...
Cim sam video sa kim Novak igra u prvom kolu zabrunuo sam se, najgori igraci za prvo kolo, ako ih krene i kenja ih mozes samo da gledas bombe kako prolecu i pogadjaju linije...
Jedna rec, strasno...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Dajte ljudi budite realni.
Svi tamo dolaze sa željom da pobede.
Druga stvar su novinari koji nas po ko zna koji put lože da su medalje naše i pre početka igara.
Svi tamo dolaze sa željom da pobede.
Druga stvar su novinari koji nas po ko zna koji put lože da su medalje naše i pre početka igara.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
aviator napisao:Koliko zlobe na forumu. Izmileli iz svojih rupa, da izbace izmet.

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Zabranio Pezo Novaku da vozi Fiat 500L 
A sad ozbiljno - doslo je meni da placem koliko sam i popizdeo i koliko mi je bilo zao.
Nije mi se od starta svidelo ni to sto igra sa Delpom, a ni to sto je u olimpijskom selu - tamo nije imao mira ni sekund.

A sad ozbiljno - doslo je meni da placem koliko sam i popizdeo i koliko mi je bilo zao.
Nije mi se od starta svidelo ni to sto igra sa Delpom, a ni to sto je u olimpijskom selu - tamo nije imao mira ni sekund.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Delpo je igrač koji na jedan meč može svakog da dobije...njemu u takvim situacijama dajem više šanse nego bilo kome da može da pobedi Noleta.
Čuvajte živce i nemojte da se čudite ako nas Australija danas ispraši u basketu.
Čuvajte živce i nemojte da se čudite ako nas Australija danas ispraši u basketu.
Taj film valjda necemo gledati...
Delpo garant na sledecem mecu nece moci da se sastavi.
Ovako prvo kolo, na dva seta, pa ne moz bolje za njega, da je birao uslove u kojima ima sanse da pobedi Novaka, to je to...
Jako sam skenjao jutros kad sam procitao.
Delpo garant na sledecem mecu nece moci da se sastavi.
Ovako prvo kolo, na dva seta, pa ne moz bolje za njega, da je birao uslove u kojima ima sanse da pobedi Novaka, to je to...
Jako sam skenjao jutros kad sam procitao.
delpo, definitivno najsimpatičniji igrač...IKADA
na sledećoj olimpijadi nole da igra stoni tenis umesto karakaševića
ahahahaha...kakvo jutro...bajka

na sledećoj olimpijadi nole da igra stoni tenis umesto karakaševića

ahahahaha...kakvo jutro...bajka

Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Mali si čovek. I ne čudi da navijaš za partizan.
Da Nole navija za partizan Crni bi ga u nebesa dizao...
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Vala baš, crni je ono baš definicija klasičnog mrzitelja. Šaljem adresu na pp

Minić je juče napisao lep tekst, danas je još aktuelniji:
https://www.facebook.com/notes/ivan-min ... 9972726577

Minić je juče napisao lep tekst, danas je još aktuelniji:
https://www.facebook.com/notes/ivan-min ... 9972726577
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.