Sport
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Sport
Premijer džukela namestio! 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Pa pogledaj bar prvi gol, ono je smehotres.
Golman glumi igrača odbrane. Drugi gol, pred golom jednak broj napadača i odbrane.
Meni dosta, znam zašto su i snimci mučni za gledanje
Golman glumi igrača odbrane. Drugi gol, pred golom jednak broj napadača i odbrane.

Boringly average, but also perfect for school run mums
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Kad i ovi vaterpolisti pojma nemaju 

- samo polako
Jeste Kusta lično režirao.Ji 4Tze napisao:Pa pogledaj bar prvi gol, ono je smehotres.

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
https://www.facebook.com/notes/ivan-min ... 9972726577
Na olimpijske igre se ide po zasluzi. Na osnovu veoma rigoroznih sportskih kriterijuma. I svaki sportista koji dobije priliku, treba da ide, da oseti, da doživi. Da vidi gde je u odnosu na najbolje na svetu... jer možda, samo možda, ako bude mnogo godina vredno radio, i imao sreće, dobije šansu da se bori za medalje.
Posetite www.garaza.rs !
Kako su poceli dobro je da su i nereseno izvukli. Realno od njih ocekujem medalju 

- samo polako
Grci odlično igraju!!!
To je činjenica!
Igrali su dobro i u Beogradu!
Ne znam šta se to uvuklo u naše društvo pa samo nešto sumnjamo?
Jutros čujem priču kako je Novak prodao meč jer mu otac duguje pare nekom mafijašu!!!!
To je činjenica!
Igrali su dobro i u Beogradu!
Ne znam šta se to uvuklo u naše društvo pa samo nešto sumnjamo?
Jutros čujem priču kako je Novak prodao meč jer mu otac duguje pare nekom mafijašu!!!!

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa ja lepo rekoh da postoji konflikt interesa - ne da mu Pezo da vozi 500L. Sta nije jasno?

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- samo polako
U pekari u redu dvojica pričaju i prvi počinje priču sa znaš li koliko mu otac duguje love, pa odvali neko ime, i nastavlja mora to da se odradi a ovo je idealna prilika. Ja uzmem sa mesom od sekiracije...