olimpijske igre su najbitnija stavka svakog sportiste, ali je novaku najbitnija kinta, a gde nema kinte nema ni novakovog "raskošnog teniskog znanja"milospinkfloyd napisao:mudra odluka. Mi se u srbiji lozimo na taj Sinsinati, vise se prica o njemu nego o US Openu, ali zna se sta je bitno u tenisu! Samo GS. I ne zaboravite da, gledano kroz neciju tenisku karijeru, olimpijske igre isto nisu uopste bitne. Drugo je to sto smo mi maleni pa nam jedno zlato mnogo znaci kao i njemu samom, ali gledano na teniska dostignuca OI uopste nisu bitna stavka
Sport
Re: Sport
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Vise bi nam odgovaralo da izgubimo da bi izbegli eventualno polufinale sa Amerima, a u ovoj drugoj grupi skoro da je nebitno sa kim se ukrstamo, svi su slicne snage, mada to vazi i za Francuzesteva_anya napisao:Basket igramo u 7am?

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Čekaj ti ga poznaješ lično pa znaš da je simpatičan???crni napisao:ne brini, kanter je samo dobar đak američke škole šou biznisaLaki021 napisao:B92: Kanter promenio prezime, porodica ga se odrekla http://www.b92.net/sport/kosarka/nba.ph ... id=1163936
Sto kaze jedan u komentarima, kolika je kvota da ce se razneti na terenu.
I sad drugi treba da igraju i treniraju u timu pored takve budaletine...
inače, jako simpatičan momak i izvrstan košarkaš
Novaka ne poznaješ lično ali znaš da je materijalista???crni napisao:olimpijske igre su najbitnija stavka svakog sportiste, ali je novaku najbitnija kinta, a gde nema kinte nema ni novakovog "raskošnog teniskog znanja"milospinkfloyd napisao:mudra odluka. Mi se u srbiji lozimo na taj Sinsinati, vise se prica o njemu nego o US Openu, ali zna se sta je bitno u tenisu! Samo GS. I ne zaboravite da, gledano kroz neciju tenisku karijeru, olimpijske igre isto nisu uopste bitne. Drugo je to sto smo mi maleni pa nam jedno zlato mnogo znaci kao i njemu samom, ali gledano na teniska dostignuca OI uopste nisu bitna stavka
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ja ovako zamišljam crnog...
https://youtu.be/XvH95WJ1VX0?t=1m3s

https://youtu.be/XvH95WJ1VX0?t=1m3s
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
olimpijske igre nisu najbitnija stavka svakog sportiste. Mnogo velikih imena u svetu sporta ima bez olimpijske medaljecrni napisao:olimpijske igre su najbitnija stavka svakog sportiste, ali je novaku najbitnija kinta, a gde nema kinte nema ni novakovog "raskošnog teniskog znanja"milospinkfloyd napisao:mudra odluka. Mi se u srbiji lozimo na taj Sinsinati, vise se prica o njemu nego o US Openu, ali zna se sta je bitno u tenisu! Samo GS. I ne zaboravite da, gledano kroz neciju tenisku karijeru, olimpijske igre isto nisu uopste bitne. Drugo je to sto smo mi maleni pa nam jedno zlato mnogo znaci kao i njemu samom, ali gledano na teniska dostignuca OI uopste nisu bitna stavka
onaj kome nije bitno da ga posmatra tri milijarde ljudi dok se takmiči ili čak peva himnu na postolju nije sportista nego idiot kome su samo pare u glavi
znam, ima dosta takvih
znam, ima dosta takvih
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-