Koliko troši?
Re: Koliko troši?
I meni potrosnja izgleda neverovatna s obzirom da meni trosi vise, mada je kod mene automatik i 19" tockovi i ostrija voznja...
Ali sto se tice lampice, niste upravu. Ona se javi kao upozorenje i ugasi.
Ali sto se tice lampice, niste upravu. Ona se javi kao upozorenje i ugasi.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Kod ivana bi to bilo oko 4, možda malo ispod 

- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Slike nisu slikane baš u isto vreme, već je jedna pre nego što sam ušao u dvorište, a ostale u dvorištu.
Na autu su 245/45 r17, sledeće će verovatno da budu 225/50.
Prosek u zadnjih 5750km, svega i svačega, 6.2l.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Na autu su 245/45 r17, sledeće će verovatno da budu 225/50.
Prosek u zadnjih 5750km, svega i svačega, 6.2l.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Beograd-Zlatibor-Beograd preko Ibarske plus po lokalu, 10-ak km dnevno, 58km/h prosecna brzina i 6.2l potrosnja. Davno nisam video cifru manju od 8 tako da sam prezadovoljan.
Kad peglam NS-BD na 550km prosek ide oko 11L (prazan auto, otvoren put ali jak tempo)Ivan napisao:Slobodno okaci neki dugorocni prosek
Послато са GT-N7100
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Pa kako to voziš kad ti je prosek dizela 11 litara na otvorenom?
Voleo bih da vidim neki snimak ili da se vozim sa tobom, pa da vidim o čemu se radi

Voleo bih da vidim neki snimak ili da se vozim sa tobom, pa da vidim o čemu se radi
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Ivan
Slobodno ti nama okaci sliku borda necemo se ljutiti, moze i na vise od 550km 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
11 lit. bi trosio pri 200 kmh otprilike, tako da prezivljava ozbiljnu torturu obzirom da je magistrala u pitanju.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
- Ivan
Pda, skoro nemoguce nabiti dugorocno takvu potrosnju sa slabasnim 2.0dizelom i jednom vucom, cak ni sa nesrecnim multitronikom, na nekoj kracoj deonici pa i ok.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
Zakacicu kratak snimak borda bas pri ulasku u BD gde se jasno vide svi podatci:
550km
+10L potrosnje (ali posto bord malo laze to je u realnosti bilo i preko 11L)
ispod 6:30h voznje
PS- okacio bi i snimke voznje (neki su i gledali a neki se i vozili) ali imao sam problema zbog toga pa ne smem vise
550km
+10L potrosnje (ali posto bord malo laze to je u realnosti bilo i preko 11L)
ispod 6:30h voznje
PS- okacio bi i snimke voznje (neki su i gledali a neki se i vozili) ali imao sam problema zbog toga pa ne smem vise
- Ivan
Obicno je na vagenima precizan bord, ali ok bilo jednom nekada 10l, mozes misliti, evo meni 13+ sa miseluka, a kacio sam i prosek brzine cca 200kmh na 80km predjenih, ali boze moj daleko je to od stvarnog proseka na par hiljada km.

Sta ti sada stoji na bordu za zadnjih par hiljada km
Послато са GT-N7100

Sta ti sada stoji na bordu za zadnjih par hiljada km

Послато са GT-N7100
Ne bi ti prijalo da se vozis s njim. Ja ne bih ni da mi platipassenger napisao:Pa kako to voziš kad ti je prosek dizela 11 litara na otvorenom?![]()

Milion puta je pominjana ta vožnja i to nije ništa što već nisam čuo, video osim toga koliko dugo to traje i o kojoj distanci se govori. Prosto mi je to neverovatno, to je orgaman napor i stres. Barem bi za mene bio.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
@ivane, ne znam sta pokusavas da dokazes?
Ne govorim o nikakvoj potrosnji na stazi, vec o duzoj relaciji od 550km na otvorenom regionalnom putu (ne auto put i cepanje maksimalnom brzinom).
Govorim o potrosnji koji ostvarujem u 90% slucajeva na otvorenom.
Ako na to dodas da u gradskoj voznji imam za nijansu i jaci prosek, onda to uopste nije daleko od realnog proseka i na par hiljada i vise km.
Mogu ti proveriti sta mi trenutno stoji kao prosek ali ne mogu ni da vidim vise od 100-200km unazad posto kad god punim gorivo restartujem bord (navika).
Evo kao sto sam napisao, okacicu snimak gde se sve lepo vidi, ne moze bolji primer od toga.
Fotografije sa trenutnom potrosnjom ili kracim uzorkom nisu relevantne, tu svako moze da nasteluje sta mu odgovara.
Ne govorim o nikakvoj potrosnji na stazi, vec o duzoj relaciji od 550km na otvorenom regionalnom putu (ne auto put i cepanje maksimalnom brzinom).
Govorim o potrosnji koji ostvarujem u 90% slucajeva na otvorenom.
Ako na to dodas da u gradskoj voznji imam za nijansu i jaci prosek, onda to uopste nije daleko od realnog proseka i na par hiljada i vise km.
Mogu ti proveriti sta mi trenutno stoji kao prosek ali ne mogu ni da vidim vise od 100-200km unazad posto kad god punim gorivo restartujem bord (navika).
Evo kao sto sam napisao, okacicu snimak gde se sve lepo vidi, ne moze bolji primer od toga.
Fotografije sa trenutnom potrosnjom ili kracim uzorkom nisu relevantne, tu svako moze da nasteluje sta mu odgovara.